Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Alternatieve Geneeswijzen » Re´ncarnatietherapie » Vorige Levens
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Vorige Levens en krijg online een antwoord van de specialist in Vorige Levens

Zelf een vraag over Vorige Levens? Klik hier.
Meer vragen over Vorige Levens.
De huidige beheerder van de rubriek Vorige Levens:
Naam: Marianne Notschaele-den Boer
Bedrijf: Rha publishing - rha reincarnatietherapie
Reactiesnelheid: 9 uur
Waardering: 7.9 (van max. 10)
Meer informatie over Marianne Notschaele-den Boer vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Vorige LevensVragen over Vorige Levens via RSS. Klik hier.
RSS over Vorige Levens op jouw website?Vragen over Vorige Levens op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Vorige LevensVragen over Vorige Levens via E-mail. Klik hier.

Waren m'n kinderen vijanden tijdens WO II?

[Gesteld op: 21-12-2011]

Toelichting:
Hallo Marianne,
Onlangs ging ik met m'n gezin naar een museum over het ardennenoffensief, op een plaats waar veel soldaten gestorven zijn. M'n jongste zoon kocht in de museumwinkel een gevonden compas (waarschijnlijk van een Amerikaanse GI, geen nep) Op de terugweg vroeg m'n man zich nog af waar het allemaal gezeten heeft, wat het meegemaakt heeft en van wie het zou geweest zijn. Ik denk dat dit iets heeft getriggerd want een paar dagen later was ik voor een quantum touch behandeling bij een therapeut en die merkte onmiddellijk op dat er veel zwart en rood in m'n aura aanwezig was, hetgeen de keer er voor niet was. Doordat dit de magnetisering voor een stuk tegenhield werd er overgegaan tot een energetische zuivering. Toen ondervond ik dat er energie van 3 soldaten aan me blijven kleven was. Ik ben hier gevoelig voor, doch heb me niet beschermd hiertegen omdat ik er eigenlijk niet aan gedacht heb. Ik zei hen dat ze naar het licht moesten. Nadien had ik de indruk dat deze oneigen energie grotendeels weg was maar was toch diep onder de indruk van deze ervaring. Sindsdien kan ik me niet van het idee ontdoen dat m'n 3 zonen er iets mee te maken hebben. Bijzonder detail: m'n 2 oudste jongens hebben beiden een litteken ter hoogte van de hartstreek (op exact dezelfde plaats) Heb hen ooit al gezegd dat dit een kogelinslag is van een vorig leven. Ook m'n jongste zoon heeft een grote interesse voor WOII, zo wou hij onlangs perse naar het Anne Frank museum. Ik denk dat ze in de oorlog tegenover elkaar stonden. De oudste als Duitsers en de jongste als Amerikaanse soldaat??? Krijg jij hier meer over te 'zien'? Hartelijk dank voor je tijd en ik vind het fantastisch wat je via deze rubriek doet. Groetjes,Kaat
Antwoord:

Hallo Kaat,

ik denk dat als het kompas echt een kompas van een soldaat is geweest, dat er mogelijk energie aan heeft gekleefd van overleden soldaten. Dat zou kunnen verklaren wat jij erover zegt. Als je inderdaad zelf gevoelig bent voor 'oorlog', dan trekt jouw aura die energie aan die bij het kompas hoorde. Goed, dat je het via een energetische behandeling weer hebt laten verdwijnen uit jouw energiesysteem.

Een bezoek aan een museum mbt oorlog kan inderdaad iets triggeren bij kinderen (als ze ook iets met een oorlogs vorig leven hadden). Het komt vaak voor dat in gezinnen - wanneer de oorlogsenergie uit voorbije levens nog niet is afgerond - broers en zussen 'nog wat met elkaar hebben'. Allerlei vormen komen daarbij voor: van 'vijanden' die ooit tegenover elkaar stonden tot 'geallieerden tegenover kampslachtoffers' of 'soldaten tegenover hun slachtoffers', alles is in een nieuwe gezinssamenstelling mogelijk, met als 'opdracht' om nu met elkaar goed om te gaan.

Over jouw jongens krijg ik niets specifieks te zien. De littekens zijn ouder dan wo2 (kogelinslag zoals jij het noemt), maar dat ze wat met oorlog of tweede wereldoorlog hebben, is zeer aannemelijk. Pas wel op dat je jouw gevoeligheid voor oorlog niet teveel op hen projecteert. Er zijn (helaas) vele oorlogen geweest en niet alles is terug te voeren op de 2e wo.

Grtjs, MN

Beantwoord door:
Marianne Notschaele-den Boer
profielpagina


Gerelateerde vragen aan Waren m'n kinderen vijanden tijdens WO II?:

hond en kind
      [Gesteld in Honden]
2008-07-27 21:37:40
Nieuwe relatie is vastgelopen op mijn kinderen.
      [Gesteld in NLP]
2009-11-11 16:26:57
Verhuizen met moeder naar duitsland na scheiding.
      [Gesteld in Kinderpsychologie]
2011-02-03 14:20:09
zoon heeft problemen wisselmoment co-ouderschap
      [Gesteld in Kinderpsychologie]
2012-02-09 14:50:08
Hoe krijgen we de kinderen terug bij moeder?
      [Gesteld in Jeugdzorg]
2013-06-02 00:14:14

Gemiddelde score Vorige Levens: 8.0 (748x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+