Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Aandoeningen & Ziekten » Neurologische Stoornissen » Chronisch Vermoeidheidssyndroom
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Chronisch Vermoeidheidssyndroom en krijg online een antwoord van de specialist in Chronisch Vermoeidheidssyndroom

Zelf een vraag over Chronisch Vermoeidheidssyndroom? Klik hier.
Meer vragen over Chronisch Vermoeidheidssyndroom.

Beheerder worden?

De rubriek Chronisch Vermoeidheidssyndroom heeft momenteel nog geen beheerder.

Meld je aan als beheerder voor de rubriek Chronisch Vermoeidheidssyndroom Klik hier.

RSS over Chronisch VermoeidheidssyndroomVragen over Chronisch Vermoeidheidssyndroom via RSS. Klik hier.
RSS over Chronisch Vermoeidheidssyndroom op jouw website?Vragen over Chronisch Vermoeidheidssyndroom op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Chronisch VermoeidheidssyndroomVragen over Chronisch Vermoeidheidssyndroom via E-mail. Klik hier.

Me hele leven al Moe, moe, moe!!

[Gesteld op: 08-12-2011]

Toelichting:
hallo, ik weet niet wat het is .. luiheid of vermoeid zijn .. soms denk ik , ik ben gewoon te lui of heb ik geen motivatie voor school of werk maar nee een mens kan niet jarenlang heellui zijn. Ik heb hier sinds me puberteit last van, altijd verslapen en thuis blijven met smoesjes. Ik loop nu stage ben 23 jaar en wil nu echt achterkomen wat het is want ik heb wel motivatie, maar zodra die werkker gaat denk ik niet helder na en blijf ik liggen en krijg ik later spijt en voel ik me weer ellendig. Ik heb veel stress en ben gewoon continu moe (ook als ik geen stress heb) Ik ben wel een avondmens dat is duideljk, savonds word ik wakkker en kan ik niet slapen. ik lig letterlijk t liefst de hele dag in mijn bed, of slaap het liefst 10 uur per nacht. wat kan dit zijn.. ik heb het al een x tegen mijn huisarts gezegt en veel onderzoeken gehad, wel op jong leeftijd bloedarmoede gehad en laatste jaren last van flauwvallen en vermoeidheid. savonds licht ik op en kan ik losgaan en lekker feesten als ik volgende dag maar kan uitslapen. wat moet ik doen, ik ben nergens allergisch voor, gezond verklaard door huisarts en bloedbeeld is ook steeds niks te vinden. ik rook, loop wel veel, eet wel eens snacks of ongezond maar niet erg. en joggen houdt ik nie lang vol omdat ik snel krampen krijg en ademtekort (ook na paar keer regelmatig joggen) help me, wat kan het zijn, waar kan ik op laten testen, of ben ik tog gewoon lui en is het psychish. (ben niet depressief)
Antwoord:
Uit je klachten valt niet op te maken of het hier om CVS gaat of om iets anders. Als je huisarts niets kan vinden, kun je altijd vragen om een doorverwijzing naar een internist. Hou er wel rekening mee dat de meeste internisten CVS niet accepteren en die diagnose dus niet zullen stellen.
Op http://www.me-cvsvereniging.nl/artsenlijst vind je een lijst met artsen in Nederland en België die gespecialiseerd zijn in CVS. Misschien kun je je daar eens laten onderzoeken?

Heel veel sterkte met de situatie en ik hoop dat je een oplossing zal vinden.

Met vriendelijke groeten,
Tirza van der Meyden
Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl


Gerelateerde vragen aan Me hele leven al Moe, moe, moe!!:

aan Marianne Notschaele-Den Boer
      [Gesteld in Vorige Levens]
2009-11-01 22:45:19
een onafgemaakt leven
      [Gesteld in Vorige Levens]
2009-11-02 09:44:34
Wat is mijn vorige leven? Hoe ben ik zo geworden?
      [Gesteld in Vorige Levens]
2009-12-02 17:44:36
Hoe los te laten, te accepteren en verder te leven
      [Gesteld in Bach Bloesem Remedies]
2009-12-12 21:59:32
Zie toelichting voor vraag.
      [Gesteld in Taal]
2010-01-30 18:45:49

Gemiddelde score Chronisch Vermoeidheidssyndroom: 0.0 (0x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+