Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Alternatieve Geneeswijzen » Re´ncarnatietherapie
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Re´ncarnatietherapie en krijg online een antwoord van de specialist in Re´ncarnatietherapie

Zelf een vraag over Re´ncarnatietherapie? Klik hier.
Meer vragen over Re´ncarnatietherapie.
De huidige beheerder van de rubriek Re´ncarnatietherapie:
Naam: Marianne Notschaele-den Boer
Bedrijf: Rha publishing - rha reincarnatietherapie
Reactiesnelheid: 9 uur
Waardering: 7.9 (van max. 10)
Meer informatie over Marianne Notschaele-den Boer vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Re´ncarnatietherapieVragen over Re´ncarnatietherapie via RSS. Klik hier.
RSS over Re´ncarnatietherapie op jouw website?Vragen over Re´ncarnatietherapie op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Re´ncarnatietherapieVragen over Re´ncarnatietherapie via E-mail. Klik hier.

Waarom altijd maar die pijn?

[Gesteld op: 28-11-2011]

Toelichting:
Hallo Marianne,

Ik ben 49 jaar gelukkig getrouwd en 2 dochters. Tussen de 2 dochters in had ik 4 miskramen op de 1 of andere manier altijd het idee gehad dat de jongste de helft van een tweeling is geweest, waarom geen idee! Na de 2e dochter kreeg ik hersenvliesontsteking en ben nooit meer de oude geworden. Een paar jaar later baarmoeder operatie, overspannen geweest en weer later na weer veel lichamelijke problemen is er uiteindelijk ME/CVS als diagnose gesteld. Iedere keer ben ik hier door hulp van mijn lieve man steeds weer bovenop gekomen. Momenteel zit ik helemaal vast zowel geestelijk als lichamelijk en kan op dit moment alleen maar huilen door pijn en frustraties. Werkte op een afdeling in een ziekenhuis en na sinds 3 jaar functioneerde ik opeens niet meer, Terwijl ik me altijd erg ingezet heb en graag iets voor patienten wilde betekenen. Jah door mijn beperkingen en soms concentratiestoornis vergat ik wel is wat en dan wel is wat vragen aan een collega en soms moest ik afmelden op het werk, doordat mijn lichaam me in de steek liet. Over het algemeen kon ik bijna mijn bed niet uitkomen en dan met behulp van mijn man toch naar mijn werk. Slaap heel slecht en ben heel vaak erg moe. niet zomaar moe! Vorig kreeg mijn man een nieuwe knie en kon toen iets terug doen om hem bij te staan, bij dingen die hij niet kon, mede daardoor heb ik een overbelasting op mijn lijf gekregen en kreeg toen ernstige rugklachten.Bij de neuroloog te recht gekomen en MRI gehad. Schoot allemaal niet op. Bij pijnbestrijding terecht gekomen, niet echt lekker maar ja als het helpt doe je dat maar. Januari weer naar mijn werk gegaan en toen kreeg ik te horen dat als ik mijn werk niet verbeterde weg moest. Per 1 september van dit jaar was het dan zover en zit nu thuis en daarnaast in een traject om nieuw werk te vinden. Maar heb nog steeds veel pijn en mijn rug is niet te harden en inmiddels weer bij de neuroloog geweest en MRI gehad en weer de zelfde uitslag als de vorige MRI, stapel pillen en ik moest er maar mee leren leven. Daarna bij een orthopeed terecht gekomen, weer niks. Hij heeft me wel een spier/zenuw onderzoek laten doen,ook daar kwam niks uit en moet nu naar een revalidatie arts. Vroeger was ik altijd voor andere mensen in de weer en nu kan ik niet veel of ik ben weer overbelast. Ik wil alles zo graag, maar gaat vaak niet. Nu zit ik te denken of ik wat aan hypnotherapie zou kunnen hebben, want ik zit gewoon vast en denk dat ik dingen niet verwerkt heb. Groetjes J
Antwoord:

Beste J.

Ik begrijp je pijn en frustratie.

Hypnotherapie of regresssietherapie of reïncarnatietherapie kan je helpen om je lichaam nu redelijk vrij te maken van de ongemakken die je beschrijft.

Pijn is een signaal. In jouw geval hoort het bij je stukje tekst 'Vroeger was ik altijd voor andere mensen in de weer en nu kan ik niet veel of ik ben weer overbelast. Ik wil alles zo graag, maar gaat vaak niet."

Als jij nl niet 'leert' dat je eerst aandacht aan jezelf en je eigen lijf moet schenken voordat je alles weggeeft aan anderen qua energie en aandacht, dan gaat je lijf protesteren en gaat het je vanzelf dwingen tot thuis zitten en nadenken. Niet leuk, een harde les. Als je dus hypnotherapie overweegt, zul je bij een therapeut verder komen als je aan dit thema gaat werken.

Zou je verder gaan mbt vorige levens, oorzaak en gevolg, dan zul je vorige levens tegen komen waarbij je zelf 'bent gaan veroordelen tot teveel voor anderen doen'. Dat teveel voor anderen willen doen nu, zorgt ervoort dat je lichaam dat niet aan kan. Een reïncarnatietherapeut zal dan moeten werken aan het thema schuld en jou weer leren je eigen lichaam van nu op waarde te schatten.

Een mooi voorbeeld over pijn mbt vorige levens vind je in mijn boek 'Hé, waar ken ik je van?' of in het boek 'Waarom Esther geen Robinson werd'. Via bolcom aan te schaffen of lenen in de openbare bibliotheek. Dan begrijp je beter dat gedwongen thuiszitten ook positief kan zijn: je hebt nu tijd om aan jezelf te werken.

Liefs, MN

Beantwoord door:
Marianne Notschaele-den Boer
profielpagina

Subrubrieken binnen de rubriek Re´ncarnatietherapie:
Vorige Levens


Gerelateerde vragen aan Waarom altijd maar die pijn?:

Chronische spanningshoofdpijn
      [Gesteld in Chiropractie]
2008-03-23 18:13:10
is hoofdpijn / migraine ook te behandelen met chiropractie
      [Gesteld in Chiropractie]
2007-01-10 00:04:23
Pijn onder in de rug/Tintelingen benen
      [Gesteld in Chiropractie]
2008-01-05 14:08:41
Amitriptyline voor het slapen gaan
      [Gesteld in Geneeskunde]
2009-08-20 13:09:52
Vraaag over hoofdpijn
      [Gesteld in Kanker]
2010-09-27 15:19:56

Gemiddelde score Re´ncarnatietherapie: 6.7 (111x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+