Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Zakelijk & Financieel » Financieel » Schulden & Inkomen » Schuldadvies & Schuldbegeleiding
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek schuldadvies & schuldbegeleiding en krijg online een antwoord van de specialist in schuldadvies & schuldbegeleiding

Zelf een vraag over schuldadvies & schuldbegeleiding? Klik hier.
Meer vragen over schuldadvies & schuldbegeleiding.

Beheerder worden?

De rubriek schuldadvies & schuldbegeleiding heeft momenteel nog geen beheerder.

Meld je aan als beheerder voor de rubriek schuldadvies & schuldbegeleiding Klik hier.

RSS over schuldadvies & schuldbegeleidingVragen over schuldadvies & schuldbegeleiding via RSS. Klik hier.
RSS over schuldadvies & schuldbegeleiding op jouw website?Vragen over schuldadvies & schuldbegeleiding op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over schuldadvies & schuldbegeleidingVragen over schuldadvies & schuldbegeleiding via E-mail. Klik hier.

Geachte dames en heren,

[Gesteld op: 31-10-2011]

Toelichting:
ik ben een jongeman van 20 jaar oud. Ik ben al sinds eind juli dakloos en veel langer werkloos. Nu heb ik een bijna een baan, maar ben nog steeds dakloos! Daarnaast heb ik een heleboel boetes, vaste lasten heel lang niet kunnen betalen. Alles wordt telkens verhoogd en naar de incassobureau gestuurd. Ik kan ook niet naar school. mijn doel is om in februari te starten, maar op voorwaarde. Ik wil schuldvrij naar school en ik wil dat ik na school weet dat ik weer naar huis kan. U weet dat u na uw werk lekker thuis kunt uitrusten en in uw heerlijke bed kunt slapen.. Ik vraag me iedere dag af wat ik moet doen en waar ik die avond zal verblijven.. Wat kan ik doen om ervoor te zorgen dat ik net als alle andere studenten gemotiveerd naar school kan gaan en weet dat ik na school thuis kan zijn ?
Antwoord:
Beste bezoeker,

Er zijn een aantal stappen die u kunt ondernemen. 1. naar de gemeente waar u het laatst ingeschreven stond om daar een daklozen uitkering aanvragen en maatschappelijk hulp o.a. ook voor opvang. 2. Het leger des Heils is vooraanstaand in hulp aan jongeren die dakloos zijn, maar ook voor diegene die weer op het opklimmende pad wil komen. Zij hebben, naast gedegen kennis, ook de middelen om u verder te helpen. Omdat u kennelijk in bezit bent van toegang tot internet kunt u via de zoekmachines de adressen in uw buurt vinden.

U geeft te kennen geen vast woon en verblijf adres te hebben. Dit is het eerste waar u aan moet werken. Dit kan via de opvangorganisaties of wellicht de laatste gemeente waar u ingeschreven stond. Daar zijn mensen die u verder kunnen helpen.
Indien u een uitkering gaat ontvangen of een baan heeft waaruit inkomsten gegenereerd worden dan bent u zeker al op het juiste pad om ook een schuldenvrije toekomst op te bouwen. Ga vooral zo door.

Indien u persoonlijk geholpen wilt worden, dan kunt u een account aanmaken op onze site. Daar kunnen wij u beter antwoorden omdat het dan persoonlijker kan. U kunt daar bijvoorbeeld, gratis & anoniem, vermelden waar u zich bevind en waar u een baan gaat krijgen. Wij kunnen u dan helpen met het vinden van adressen of andere informatie.

Met hartelijke groet
www.adviesbijschuld.nl

Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl


Gerelateerde vragen aan Geachte dames en heren,:

algemene informatie
      [Gesteld in Prostitutie]
2007-02-19 12:13:51
Betalen prostituees belasting?
      [Gesteld in Prostitutie]
2007-05-10 11:49:54
naheffing btw damesdeel
      [Gesteld in Prostitutie]
2008-04-30 15:06:06
Escortbureau beginnen met opting in regeling
      [Gesteld in Prostitutie]
2009-12-11 20:19:09
hoi karel . eerlijk antwoord .
      [Gesteld in Prostitutie]
2012-05-07 18:25:03

Gemiddelde score schuldadvies & schuldbegeleiding: 0.0 (0x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+