Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Kinderen & Tieners » Kinderbescherming
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Kinderbescherming en krijg online een antwoord van de specialist in Kinderbescherming

Zelf een vraag over Kinderbescherming? Klik hier.
Meer vragen over Kinderbescherming.
De huidige beheerder van de rubriek Kinderbescherming:
Naam: L.Koppenol
Bedrijf: Geen
Reactiesnelheid: 3 uur
Waardering: 4.0 (van max. 10)
Meer informatie over L.Koppenol vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over KinderbeschermingVragen over Kinderbescherming via RSS. Klik hier.
RSS over Kinderbescherming op jouw website?Vragen over Kinderbescherming op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over KinderbeschermingVragen over Kinderbescherming via E-mail. Klik hier.

Ex partner is uit op wraak dmv valse beschuldiging

[Gesteld op: 27-10-2011]

Toelichting:
Hallo, mijn vriend is sinds twee jaar bij zijn ex partner weg, ze liggen al twee jaar in scheiding omdat ze niet mee wil werken aan de scheiding, daarnaast woont zij twee jaar in hun huis en weigert deze te verkopen. Ook hebben ze een dochter van inmiddels drie jaar. als de ex van mijn vriend haar zin niet krijgt gaat ze door het lint,dit in het bijzijn van haar eigen dochter, ze is hysterisch en erg labiel. Over een half jaar mag hun dochter deelnemen aan de basisschool. Omdat ze co ouderschap hebben verblijft hun dochter zowel bij de vader als bij de moeder en zouden ze samen tot een schoolkeuze moeten komen. Helaas wil de moeder dit dus niet en eist dat hun dochter in haar woonplaats naar school gaat, dit terwijl de vader het meest verantwoordelijk zal zijn voor het naar school brengen van hun dochter aangezien ze doordeweeks bij ons verblijft. Ze weigert te overleggen. Mijn vriend heeft inmiddels een eigen advocaat aangezien een gezamenlijke advocaat niet meer werkt. Sinds die dag wil ze niet meer praten en eist ze dat alles via de advocaat gaat,Wij zien ook wel in dat er gepraat moet worden, want een advocaat kan zulke beslissingen natuurlijk niet maken, helaas denkt zij hier anders over. Nu is ze uit op wraak en is mijn vriend beschuldigt van mishandeling, dit door haar en door zijn ex schoonvader, dit in het bij zijn van zijn dochter. Ook weigert ze zich te houden aan de omgangsregeling zoals deze in hun ouderschapsplan staat. vorige week bracht mijn vriend zijn dochtertje terug naar haar en sprak haar hier normaal netjes op aan/ Vervolgens werd ze hysterisch en schreeuwde ze alles bij elkaar op straat "je neemt mijn dochter niet mee" ze beschuldigde hem van ontvoering. dit was niet aan de orde. Mijn vriend stond wederom machteloos. Het erge is, zijn dochtertje zit hier aan de eettafel en zegt, "opa zegt dat papa mij slaat, maar dat is niet zo" of "bij mama zeg ik dat papa mij slaat" als we dan vragen of dat ook zo is zegt ze, "nee natuurlijk niet, papa is lief". Het is echt heel erg moeilijk en je merkt helaas ook aan het kind dat ze veel te veel mee krijgt en ze is nog maar zo jong. mijn vriend is heel erg bang zijn dochter hierdoor te verliezen. Wat moeten we met al deze valse beschuldigingen? en mag ze zomaar de omgangsregeling aanpassen omdat zij dat wil??? en mag zij alleen de schoolkeuze gaan bepalen? en wat moeten we doen met de verhalen van de dochter die zegt dat mama raar praat over ons en dat de dochter dit moet herhalen thuis?
Antwoord:

Dit zijn uw vragen:

Het is echt heel erg moeilijk en je merkt helaas ook aan het kind dat ze veel te veel mee krijgt en ze is nog maar zo jong. mijn vriend is heel erg bang zijn dochter hierdoor te verliezen. Wat moeten we met al deze valse beschuldigingen? en mag ze zomaar de omgangsregeling aanpassen omdat zij dat wil??? en mag zij alleen de schoolkeuze gaan bepalen? en wat moeten we doen met de verhalen van de dochter die zegt dat mama raar praat over ons en dat de dochter dit moet herhalen thuis?

Antwoord:

-aangifte van smaad-laster gedaan of van valsheid in geschrifte want dat is het dan toch?

-procedure al gestart dat de partij zich niet houdt aan etc? Voor aanpassiing zorgplan is dat blijkbaar ook nodig...

-voorts word kind " gemanipuleerd etc etc begrijp ik afgaand op wat u schrijft en eventueel weet.

m.a.w. melding c.q. aangifte doen van kindermishandeling psychische, c.q. Jeugdzoirg inschakelen die daarvoor ook pretendeert te zijn en zegt deskundig te zijn..

--Voorts kan er ook procedure bijvoorbeeld worden aangespannen om onderzoek te vragen naar " toestandsbeeld moeder"   (vraag advokaat!)

gezien dat " gedrag"  of

is al bekend dat moeder " iets kan mankeren " op dat " vlak"  bijvoorbeeld?

M.a.w. is alles wel benoemd c.q. gezegd tegen een Rechter daarover eerst al en gelijk al??

succes

Beantwoord door:
L.Koppenol
profielpagina

Subrubrieken binnen de rubriek Kinderbescherming:
Jeugdzorg


Gerelateerde vragen aan Ex partner is uit op wraak dmv valse beschuldiging:

bindingangst of niet?
      [Gesteld in Psychologie]
2011-06-21 14:32:29
Gaan we het redden ondanks bindingsangst?
      [Gesteld in Psychologie]
2011-03-04 19:37:54
Heb ik bindingsangst?
      [Gesteld in Psychologie]
2011-03-28 17:27:51
mijn vriend heeft adhd .i
      [Gesteld in Psychologie]
2011-05-02 14:28:05
Bindingsangst of niet?
      [Gesteld in Psychologie]
2011-05-02 18:43:55

Gemiddelde score Kinderbescherming: 4.6 (351x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+