Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Wetenschap » Geesteswetenschappen
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Geesteswetenschappen en krijg online een antwoord van de specialist in Geesteswetenschappen

Zelf een vraag over Geesteswetenschappen? Klik hier.
Meer vragen over Geesteswetenschappen.
De huidige beheerder van de rubriek Geesteswetenschappen:
Naam: CeesWillem
Bedrijf: Sunvitalife - het beste leven
Reactiesnelheid: 20 uur
Waardering: 8.8 (van max. 10)
Meer informatie over CeesWillem vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over GeesteswetenschappenVragen over Geesteswetenschappen via RSS. Klik hier.
RSS over Geesteswetenschappen op jouw website?Vragen over Geesteswetenschappen op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over GeesteswetenschappenVragen over Geesteswetenschappen via E-mail. Klik hier.

droom uitleggen ziekte geliefde

[Gesteld op: 14-10-2011]

Toelichting:
ik ben 27 heb een man en dochtertje van 17 maand, ik heb mijn moeder 13 jaar geleden verloren aan kanker nu heb ik gedroomd dat mijn man 's nachts wakker werd en bloed overgaf ik heb direct de ambulance gebeld toen die toekwamen zat mijn man in het bedje van mijn dochtertje en was ik me aan het aankleden,de ambulancier was kwaad en vroeg of ik buiten wou gaan, ik weet niet waarom. Toen werd ik wakker, terug in slaap gevallen en de droom ging verder mijn collega zou mij naar het zh brengen maar kon dan niet heb de bus genomen met mijn dochtertje, buschauffeur was kwaad omdat ik mijn kaartje niet vond toen ik in het zh kwam was mijn man zeer sterk vermagerd en grijs geworden, ben huilend wakker geworden echt met de gedachte dat ik hem kwijt was. Deze droom laat me echt niet los hoop dat u mij kan helpen.
Alvast bedankt
Grietje
Antwoord:

Beste Grietje,

Dank voor het uitgebreide verslag van jouw droom.

In het algemeen kunnen onbewuste angsten zich 's nachts uiten, doordat de persoonlijk even afwezig is (die slaapt). Het is voorstelbaar dat het verlies van uw moeder daarin een belangrijke rol speelt. Dat zoiets "verschuift" naar jouw man, c.q. dochtertje. Dat werkt als eeb beveiliging om de confrontatie met de eigen angst(en) wat te verzachten en minder heftig te maken.

Let op: er zit ook nogal wat boosheid in jouw systeem. Boosheid (innerlijk gemopper) kan vaak leiden tot kanker op een willekeurige plaats in het lichaam. Met die onverwerkte boosheid dient zeker nog wat gedaan te worden. Onverwerkte emoties hebben nogal een belemmerende invloed op de kwaliteit van het leven. Boosheid is echter een symptoom (voortvloeisel uit...) en symptoombestrijding helpt wel op de korte termijn, maar vervolgens kan een ander symptoom ontwikkeld worden. De uitdaging is om dieper te gaan en de essentie van de boosheid (onmacht?) op te sporen en terug te brengen tot een oorspronkjelijke, zelfondersteunende kwaliteit (mogelijk innerlijke kracht). Dat kan het beste gedaan worden met behulp van een deskundig/ervaren therapeut/coach.

Ga eens het hele verhaal opnieuw opschrijven in de tegenwoordige tijd, dus [...] ik droom dat mijn man (mijn mannelijke kant) 's nachts wakker wordt, ezn. [...]. Dan ook daarbij alle personen beschouwen als persoonlijke (onbewuste) eigenschappen (dus, jouw partner, dochtertje, ambulancebroeder, collega, enzovoorts). Dan wordt het verhaal wellicht een stuk helderder, je komt dichter bij jezelf en vooral aan de slag met de verwerking van die innerlijke boosheid.

Weliswaar heb je het een en ander van jouw (voor)ouders geërfd/overgenomen (bijv. boosheid), maar dat betekent dus dat je dit dient op te lossen om verdere symptomen - in welke vorm dan ook - te voorkomen. Uiteindelijk is het de bedoeling dat je jouw leven gaat leiden, in plaats van het van jouw (voor)ouders, toch?

Voor meer info over de belangrijkste 5 basiskwaliteiten en hun onderlinge samenhang, kun je gaan naar: http://www.sunvitalife.com/leven/home.htm.

Doen, hè! Veel succes en plezier met jouw fantastische dromen.

CeWe

Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl

Subrubrieken binnen de rubriek Geesteswetenschappen:
FilosofieGodsdienstwetenschapTheologie


Gerelateerde vragen aan droom uitleggen ziekte geliefde:

WAT IS VCS
      [Gesteld in Chronisch Vermoeidheidssyndroom]
2007-10-11 23:00:27
Ik droom mijn moeders gedachte, hoe kan dat??
      [Gesteld in Dood]
2008-01-22 11:18:01
droom
      [Gesteld in Geestelijke Stoornissen]
2009-09-01 06:06:20
Dromen over de dood,
      [Gesteld in Dood]
2010-12-17 21:28:38
" Kikkers "
      [Gesteld in Droomuitleg]
2017-09-28 13:53:28

Gemiddelde score Geesteswetenschappen: 8.8 (23x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+