Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version française: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versión española : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Mens & Maatschappij » Paranormaal » Droomuitleg
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Droomuitleg en krijg online een antwoord van de specialist in Droomuitleg

Zelf een vraag over Droomuitleg? Klik hier.
Meer vragen over Droomuitleg.
De huidige beheerder van de rubriek Droomuitleg:
Naam: Harvey semmoh
Bedrijf: Semmoh consults
Reactiesnelheid: 44 uur
Waardering: 8.7 (van max. 10)
Meer informatie over Harvey semmoh vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over DroomuitlegVragen over Droomuitleg via RSS. Klik hier.
RSS over Droomuitleg op jouw website?Vragen over Droomuitleg op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over DroomuitlegVragen over Droomuitleg via E-mail. Klik hier.

Doorboord door glasscherven

[Gesteld op: 26-01-2008]

Toelichting:
Vannacht werd ik wakker met stekende pijn in mijn benen nadat ik droomde over grote glasscherven in mijn lichaam. Mijn onderbenen waren dusdanig doorboord dat ik het er zelf niet uit kon trekken en naar ziekenhuis moest. Daar liet men mij uren wachten op grijze stoeltjes, kreeg alleen pijnstillers en een geel jodiumbad. Maar niet leek erop dat ik pijn had; niet toen de scherven in mijn lijf zaten (kon gewoon lopen zitten etc) en niet bij het eruit halen. M'n oudste 2 kinderen zaten op de rand van het bad, mijn jongste zag ik nergens. Ik kreeg de mededeling dat er geen naald en draad was; ik moest het thuis maar door een zuster van het ziekenhuis laten doen. Eenmaal thuis werd duidelijk waardoor het kwam: mijn hele bed lag bezaaid met glasscherven van een salontafel welke ik na mijn scheiding kapot heb laten vallen bij het poetsen. De zuster die de scherven eruit moest trekken had een stevige man achter haar staan die haar trok bij elke scherf die uit mijn lichaam gehaald werd. Later bleken ook mijn armen en rug onder de scherven te zitten, maar dan onderhuids. De man achter de zuster trok dusdanig hard dat de zuster klappen in haar gezicht kreeg van een stalen pijp en een wit touw; die ik niet kan plaatsen. Bij het eruit trekken van de schreven bloedde ik niet. Ik mijn ouders (die beiden overleden zijn) en zag dat mijn bed vol glasscherven lag en vroeg het bed te verschonen. Iedereen die hielp met het opruimen ervan (mijn dochters, m.u.v. jongste en mijn ouders en de betreffende zuster) bleven ongedeerd bij het opruimen. Elke aanraking welke ik had met het glas bracht een wond of een grote scherf in mijn lichaam. Graag zou ik willen weten of dit enige betekenis heeft? Het was zo duidelijk dat ik het idee heb dat het wel degelijk iets wil zeggen. Bovendien vind ik het raar dat ik mijn jongste dochter niet zie in mijn droom... zij is mijn oogappel.

Op dit moment bevind ik mij in de positie te wisselen van baan, een relatie te hebben met een getrouwde man, maar niet weet of ik dat wel wil omdat ik zelf door zo'n situatie mijn eigen toenmalige man ben verloren.
Nadat ik badend in het zweet wakker werd en de deken wegsloeg om te kijken of ik echt die scherven in mijn benen had en zag dat het 'slechts' een droom was, bleef ik jeuk houden aan mijn benen en armen. alsof die scherven er wel waren geweest.

Graag uitleg?

Gr. Anoniem
Antwoord:
Hallo Anoniem.

Glas betekend voor jou dat je problemen in de toekomst zal moeten oplossen, en dit kan betekenen dat jij vooral aan je ego moet gaan werken.
Ziekenhuis staat voor een veilige plek en een plek voor genezing.... wat jij dus nodig hebt. Dat je je ouders weer ziet betekend dat je nog sterke gevoelens voor ze hebt.... en hier moet je mee bezig gaan.
Als je doorgaat dan los je je problemen zelf op, over de verpleegste waarover je droomt, dat kan in houden dat je een sterke medelevende en koesterende kant heeft.... maar die je nog niet ondekt hebt.

Zo zie je maar dat je nog heel wat bij jezelf te ondekken hebt.
Sla eens een andere weg in ... ga je gevoel weer eens ondekken, krijg het weer terug ... en ondek dat je weer iemand van waarde bent, en kraak jezelf niet zo af..... zodat er niet alleen maar scherven over blijven.

André.....
Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl


Gerelateerde vragen aan Doorboord door glasscherven:

glasscherven
      [Gesteld in Goochelen]
2009-03-11 19:57:42
Dromen over glasscherven in mijn lichaam
      [Gesteld in Geesteswetenschappen]
2009-10-20 12:21:06
Glasscherven in mijn lichaam
      [Gesteld in Droomuitleg]
2009-10-20 13:11:45
Hoe behandel je een dordogne kersen tafel?
      [Gesteld in Doe het zelf]
2011-04-22 13:25:26
Snijwond opgelopen op werk. Wie aansprakelijk?
      [Gesteld in Letselschade]
2012-10-31 15:09:42

Gemiddelde score Droomuitleg: 8.7 (29x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+