Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Aandoeningen & Ziekten » Geestelijke Stoornissen
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Geestelijke Stoornissen en krijg online een antwoord van de specialist in Geestelijke Stoornissen

Zelf een vraag over Geestelijke Stoornissen? Klik hier.
Meer vragen over Geestelijke Stoornissen.
De huidige beheerder van de rubriek Geestelijke Stoornissen:
Naam: Nadine
Bedrijf: -
Reactiesnelheid: 96 uur
Waardering: 8.4 (van max. 10)
Meer informatie over Nadine vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Geestelijke StoornissenVragen over Geestelijke Stoornissen via RSS. Klik hier.
RSS over Geestelijke Stoornissen op jouw website?Vragen over Geestelijke Stoornissen op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Geestelijke StoornissenVragen over Geestelijke Stoornissen via E-mail. Klik hier.

Wat is er mis?

[Gesteld op: 26-09-2011]

Toelichting:
Hallo ga proberen uit te leggen waarom ik denk dat er wat mis is.Ik weet dat ik er beter jkan over schrijven dan erover te praten.Heb veel onaangename dingen beleefd in mijn leven waardoor ik geen zelfvertrouwen meer heb,ook heb ik geen vertrouwen in andere mensen.Ik voel dat het met de jaren steeds erger wordt en dat het beter is om er met iemand over te praten.als ik dan de stap wil ondernemen om dat te doen dan klap ik helemaal dicht en durf ik het niet meer aan om hulp te zoeken.Door omstandigheden voel ik mij nu meer teneergeslagen en zie ik het nut van het leven niet meer in,tevens slaap ik ook vrij weinig max.3uurtjes per nacht.
Omstandigheid 1: 3jaar geleden is er vastgesteld dat ik copd heb.Door wat de adviserend geneesheer mij heeft gezegd nadat ik bij hem op controle moest gaan daar ik al 2 maand van een ziekte uitkering leefde neem ik geen enkel medicijn meer in en dit sinds 19/06/2011.Deze arts heeft mij vlakaf in mijn gezicht gezegd dat ik een komediant was en niet langer van de ziekte uitkering kon genieten waardoor hij mij werkbekwaam bevond. Mijn laatste longfunctietest van 24/04/2011 bedroeg 58% zonder luchtwegverwijder,na inhalatie van een luchtwegverwijder bedroeg die 65%.heb ook te lijden aan een hoge bloeddruk,inspanningsastma en vochtophoping in de onderbenen.Door wat de adviserend geneesheer heeft gezegd ben ik dusdanig gekwetst dat ik geen enkele medicatie voor mijn ziekte meer wil nemen ook ga ik niet meer op de maandelijkse controle bij de huisarts ben ook niet meer van plan om op controle bij de longarts te gaan.
Omstandigheid 2:Daar ik al meerdere jaren werkloos ben heeft de vdab de gtb ingeschakeld en die zijn nu bezig om een begeleidingsplan op te stelen waardoor ik verplicht wordt om onder de mensen te komen en waarschijnlijk moet ik van daaruit ook naar een psycholoog/psychiater.Persoonlijk kom ik zo min mogelijk onder de mensen omdat ik daar geen prettig gevoel bij heb enkel voor het hoogstnodige en dan vlug weer naar huis waar ik mij het veiligste voel.
Nu ben ik enorm angstig omdat ik door de gtb gedwongen wordt om onder de mensen te komen en om naar de psycholoog/psychiater te gaan.
Ik kan niet over de onaangename dingen uit het verleden praten en wil dat ze mij met rust laten dan pas voel ik mij redelijk.Zelf zie ik alles wit-zwart of zie ik enkel het goede of slechte van iets in.Ik kan niet eens openlijk tegen mijn Nederlandse vriendin praten ook al is zij bezorgd om mij let er steeds op wat ik zeg.
Antwoord:
Wat er precies mis is kan ik natuurlijk niet zo zeggen, daarvoor is gespecialiseerd onderzoek nodig door een psycholoog of psychiater. Maar ik vind het sneu dat deze situatie zo lang duurt al en u zo beperkt bent geraakt in uw leven. Zoals u zelf eigenlijk ook al aangeeft is er echt maar 1 oplossing; hulp zoeken. Een neem maar aan dat die psycholoog of psychiater u echt op weg helpt om uw verhaal te doen en uit te vinden wat er is. Heus niet iedereen komt daar en zingt zijn verhaal eruit. Raap al uw moed bij elkaar en waag de stap, u heeft er veel bij te winnen! Heel veel succes!
Beantwoord door:
Nadine
profielpagina

Subrubrieken binnen de rubriek Geestelijke Stoornissen:
ADD & ADHD
Angst & Paniek
Autisme
Borderline
Delier
Dementie
Depressie
Dissociatie
Dyslexie
Eten
Leer- & Gedragsstoornissen
Schizofrenie
Stress & Burnout
TMS-rTMS Behandeling
Zelfdoding
Ziekte Van AlzheimerGemiddelde score Geestelijke Stoornissen: 8.4 (23x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+