Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version française: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versión española : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Alternatieve Geneeswijzen » Reïncarnatietherapie » Vorige Levens
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Vorige Levens en krijg online een antwoord van de specialist in Vorige Levens

Zelf een vraag over Vorige Levens? Klik hier.
Meer vragen over Vorige Levens.
De huidige beheerder van de rubriek Vorige Levens:
Naam: Marianne Notschaele-den Boer
Bedrijf: Rha publishing - rha reincarnatietherapie
Reactiesnelheid: 9 uur
Waardering: 7.9 (van max. 10)
Meer informatie over Marianne Notschaele-den Boer vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Vorige LevensVragen over Vorige Levens via RSS. Klik hier.
RSS over Vorige Levens op jouw website?Vragen over Vorige Levens op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Vorige LevensVragen over Vorige Levens via E-mail. Klik hier.

Waarom blijf ik in deze situatie hangen?

[Gesteld op: 25-09-2011]

Toelichting:
Vijf jaar geleden kwam ik hem tegen. De eerste keer dat we elkaar in de ogen keken zag ik mijzelf, alles en niets tegelijk. Weinig contact, wel intens. Bang hem te verliezen heb ik hem ws verstikt. Er een punt achter gezet omdat hij ‘verdween’. Tweede keer iets beter maar bleef aantrekken-afstoten. De korte mooie momenten van samenzijn wogen niet op tegen het lange wachten om hem weer te kunnen zien, de teleurstellingen na hoop en verlangen en de vele tranen. Zag in zijn mobiel, toen hij sliep, een sms chat van vlak voordat hij mij gesmst had zal ik langskomen. Heb hem wakker gemaakt en gezegd dat hij kon gaan. Hij vroeg nog waarom, zei iets over het moeten verdienen van vertrouwen en respect en dat dat met die vrouw niets betekende; dat er geen ander was. Vreselijk om te moeten doen, wilde niets liever dan bij hem zijn. Was er kapot van. Verlangen bleef te groot, na ca. 3/4 jaar weer ge-sms’t. Het weerzien magisch, liefdevol en vertrouwd alsof we nooit zonder elkaar waren geweest. De weken erna was hij er voor me, gaf altijd en snel antwoord op sms’jes en deed nog meer dingen die hij nog nooit had gedaan. Het bleef nog even goed en daarna werd het contact weer minder van zijn kant. Dat is nu 2 jaar geleden. Af en toe contact. Soms zijn initiatief, soms mijn initiatief. Niet altijd een reactie terug van zijn kant. Nog steeds hoop en verlangen gevolgd door teleurstelling. Vooral omdat het elke keer dat we het weer samen probeerde beter werd en meer ging lijken op een ‘echte’ relatie. Vanuit rationeel oogpunt besef ik dat dit niet opschiet. Te weinig communicatie, initiatief, basis, respect, vertrouwen. Maar toch lukt het me niet los genoeg van hem te komen om er echt een punt achter te zetten. Het waarom begrijp ik niet van mezelf (noch van hem) maar wat er tussen ons ook gebeurt (is) we blijven toch contact willen houden. Word onderhand moe van mezelf dat het me niet lukt uit deze (ongezonde) situatie te stappen. En tegelijkertijd wil ik mijn gevoel niet aan de kant schuiven. Wil hem graag weer zien maar ben ook bang dat ik dan weer voor hem ‘val’ om hem daarna weer te verliezen. Had gehoopt dat eea. in de tijd wel zou slijten. Ik hoop dat u hier iets mee kan en misschien iets mee mag geven waardoor ik verder zou kunnen. Terwijl ik dit opschrijf krijg ik een soort van ademnood, angstig gevoel, benauwd m.b.t. hem kwijtraken, tranen prikken al in mijn ooghoeken. Iets in mij verzet zich tegen een afscheid. Ik hoop dat u mij kan helpen. Hartelijk dank alvast
Antwoord:

Beste.....,

Misschien is het verstandig om eens contact te zoeken met een reïncarnatietherapeut (zie www.reincarnatietherapie.nl voor adressen bij jou in de buurt). Er zijn meerdere vorige levens die met deze persoon samen'hangen' en die zijn niet of nog niet goed verwerkt. Oude emoties afsluiten om door te gaan met je huidige leven kan daarom heilzaam werken.

Waarom je zo blijft 'hangen' in deze situaties....  is omdat je er o,a, nog iets van kan leren. Vergelijk de grammofoonplaat en de groef waarin de naald telkens blijft hangen. Je herhaalt een oud melodietje tav deze persoon. Dit is een stukje symboliek tav 'blijven hangen ' en iets dat verstikt.

Er is oa een vorig leven met een innige sexuele sm-relatie in de prostitutiewereld geweest dat te maken heeft met je uitspraken als 'sm-sjes', 'het lange wachten om hem weer te zien', 'hoop, verlangen en teleurstellingen''en 'aantrekken-afstoten' en 'hij deed nog meer dingen die hij nooit had gedaan'. Dit was een onvolwaardige relatie tussen jullie beiden, het is in dat leven niets geworden, al was er van jouw kant liefde, en van zijn kant alleen sexuele gevoelesn.

Je uitspraak 'vooral omdat het elke keer dat we het weer samen probeerden beter werd en meer ging lijken op een echte relatie'... vergelijk dat met als je incarneert en elkaar weer tegenkomt, heb je telkens een nieuwe kans op een gelijkwaardige relatie.

En er is een vorig leven mbt een zelfmoord/ophanging. Te duiden via je volgende zinnen: 'niet los genoeg van hem komen', 'er een punt achter zetten', moe van mezelf dat het me niet lukt uit deze ongezonde relatie te stappen', 'voor hem val' en je ademnood, verstikkingsgevoelens in deze relatie. Dit was een vorig leven waarbij je als vrouw met zelfmoord dreigde om hem terug te krijgen. Iets dat niet lukte, want je stierf.

Jullie krijgen dit leven nu opnieuw een kans om gelijkwaardig naar een relatie toe te groeien, maar zoals ik het lees is die kans voorbijgegaan. Gelijkwaardigheid lukt niet. Je hebt nu wel de gelegenheid de oude stukken af te ronden en zelf door te gaan op zoek naar een partner die wel bij je past.

Grtn, MN

 
Reactie vraagsteller:
Lieve Marianne, hartelijk dank nog voor je antwoord op mijn vraag. Ik heb er heel veel aan gehad!

Warme groet van C
 
Antwoord Beheerder:

Lief, dat je dat nog even laat weten. Dankjewel :)

Nog een leestip voor je: mijn meest recente boek dat paar maanden geleden verscheen en overal kan worden gekocht: 'Lichte zeden onder de zoden' (specifiek over relaties en erotiek in samenhang tot voorbije levens), kijk oa op bol.com http://www.bol.com/nl/s/algemeen/zoekresultaten/Ntt/notschaele/Ntk/media_all/Nty/1/N/0/Ne/0/search/true/searchType/qck/index.html?_requestid=137877 of mijn eigen website www.vorigelevens.nl voor boekinformatie

Grtjs, Marianne

Beantwoord door:
Marianne Notschaele-den Boer
profielpagina


Gerelateerde vragen aan Waarom blijf ik in deze situatie hangen?:

verblijfsvergunning
      [Gesteld in Advocaten-Noord Holland]
2008-05-08 19:02:29
Buitenlandse partner wordt uit huis gezet
      [Gesteld in Persoonsrecht en familierecht]
2010-10-14 21:04:41
Waarom krijgt iemand geen verblijfsvergunning?
      [Gesteld in Advocaten-Friesland]
2009-12-14 22:18:57
krijgt mijn vriendin een verblijfsvergunning?
      [Gesteld in Familierecht]
2011-08-21 14:07:39
flora en faunawet cointra bomenverordordening
      [Gesteld in Vleermuizen]
2010-05-28 13:25:16

Gemiddelde score Vorige Levens: 8.0 (748x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+