Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version française: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versión española : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Recreatie » Handwerk » Naaimachines » Naaimachine Reparatie
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Naaimachine reparatie en krijg online een antwoord van de specialist in Naaimachine reparatie

Zelf een vraag over Naaimachine reparatie? Klik hier.
Meer vragen over Naaimachine reparatie.
De huidige beheerder van de rubriek Naaimachine reparatie:
Naam: Maarten
Bedrijf: Http://www.matri.eu/klachten-verhelpen
Reactiesnelheid: 29 uur
Waardering: 8.5 (van max. 10)
Meer informatie over Maarten vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Naaimachine reparatieVragen over Naaimachine reparatie via RSS. Klik hier.
RSS over Naaimachine reparatie op jouw website?Vragen over Naaimachine reparatie op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Naaimachine reparatieVragen over Naaimachine reparatie via E-mail. Klik hier.

Antwrd op "Naald raakt transporteur"

[Gesteld op: 05-08-2011]

Toelichting:
Allereerst hartelijk dank voor de moeite van het antwoorden. Ik heb inmiddels ontdekt dat dit een zeer gebruiksonvriendelijke site is, ik wilde nl. meteen antwoorden, maar kon (samen met mijn man en zoon) geen antwoordknop vinden. Heb de beheerder gevraagd, maar werd daar niet wijzer van. Na 3 weken vakantie toch de draad weer opgepakt....Maar via de site zal het dus jammer genoeg niet mogelijk zijn om een mailwisseling te verkrijgen. Hopelijk kunt u mij mailen op mijn eigen adres, heb wel goede moed dat we er samen uit gaan komen!
met vriendelijke groet, A.P.
Antwoord:

beste mevrouw,

De gebruiksvriendelijkheid van de site kan ik helaas niet voor u veranderen. Wel is het zo dat u na elk antwoord van een adviseur de mogelijkheid heeft om er op te reageren (op deze wijze heb ik zelfs eens iemand geholpen die in Frankrijk woont en dat heeft een aantal mailtjes geduurd.) Als u een antwoord van een adviseur krijgt kunt u onder het venster "antwoord op reactie" een tegenreactie geven. Wellicht moet u om dit venster te zien de pagina iets naar beneden scrollen. Bovendien is het zo dat het e-mailadres van de vraagstellers en de adviseurs niet voor elkaar zichtbaar zijn om reden van de privacy bescherming. (tenzij u uw e-mailadres in uw vraag kenbaar maakt, maar dan staat het wel meteen op de "vraag en antwoordrubriek" op de site) Ook is het mogelijk om een antwoord als nieuwe vraag op te geven met uw naam onder de tekst, dan weet ik vanzelf met wie ik het genoegen heb.

Overigens dank ik u voor het vertrouwen in het feit dat we er samen wel uit komen, dat zit wel goed.

Ruud

 
Reactie vraagsteller:
Beste Ruud, nogmaals dank voor het geduld!
Hier komen eindelijk mijn antwoorden op je vragen van mijn vraag van 8 juli:
De machine is een Pfaff gritzner 221 uit 1981. Van het ene op het andere moment, bij een gewoon zoompje brak de spoeldraad. Bij opnieuw inrijgen pakte hij de spoeldraad niet, op dit moment kon de machine nog wel gewoon draaien. Na enig gerommel van mij, wat ik al jaren doe: spanning en inrijgen van bovendraad controleren, schoonvegen/blazen van spoelhuis, transporteur +ring, was het echt fout en raakte de naald dus steeds de transporteur. Ook electrisch zou hij dat doen, maar dan zou hij breken, omdat hij echt op enkele milimeters naast het gat uitkomt op het metaal van de transporteur.
Ik kan dus echt niets meer doen, ook niet uitproberen of hij zigzagt terwijl ik rechte steken maak.
Wél is het zo dat ik in zigzag op 0 en maximaal stand de naald alleen van links tot midden kan schuiven met mijn hand, dus niet naar rechts.
Pfff, een heel verhaal, ik hoop dat het duidelijk is, en wacht het antwoord met spanning af!
met vriendelijke groet, Arjenne
 
Antwoord Beheerder:

Beste Arjenne,

Dank je voor je verhaal, het ziet er spannend uit, en ik ben bang dat MIJN verhaal net zo spannend gaat worden. Je geeft aan dat de machine uit 1981 stamt. Ik ga er dus van uit dat hij een aardige kilometerstand heeft. Wat mij te binnen schiet bij het lezen van je verhaal is het volgende: De zig zag van de machine wordt geregeld met een stang die vanuit plm. halverwege de machine naar de naaldhouder loopt en daar vastzit met een schroef. Het zou zomaar kunnen gebeuren dat op de een of andere manier die stang het leven heeft gelaten en nu doelloos in de machine ligt waabij hij de uitslag naar rechts belemmert. Omdat de naaldhouder meestal door middel van een veer naar één bepaalde kant gedrukt wordt (technisch verhaal) wordt de naald nu extreem in die richting geduwd met als gevolg dat de naald nu de persvoet raakt. Ik vind het heel goed van je dat je dit niet electrich probeert want anders was het leed een stuk groter. Als ik inderdaad gelijk heb, is tussenkomst van een monteur niet te vermijden omdat hier een vakkundig persoon gewenst is die het machansme kan beoordelen (dat wordt voor mij erg lastig via de mail) en de goede spullen heeft. Vraag wel eerst even naar de gehanteerde tarieven en te verwachte kosten. Dat spaart je nog meer vervelende verrassingen. Ik ben erg benieuwd naar het resultaat.

Ruud

Beantwoord door:
Maarten
profielpagina


Gerelateerde vragen aan Antwrd op "Naald raakt transporteur":

hoe krijg ik meer massa en spieromvang?
      [Gesteld in Fitness]
2008-07-05 17:07:32
€ 4000 schuld door niet betalen ziekenfondspremie.
      [Gesteld in schulden & inkomen]
2010-04-12 13:09:47
Hulp bij opstellen brief opzeg immo.
      [Gesteld in Vastgoed]
2011-01-10 15:17:36
Ik ben bang dat ik MS heb.
      [Gesteld in Hyperventilatie]
2013-05-26 19:49:15
is het mogenlijk het kind van een kennis te adopte
      [Gesteld in Advocaten-Noord Brabant]
2013-11-22 00:51:01

Gemiddelde score Naaimachine reparatie: 8.6 (316x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+