Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Mens & Maatschappij » Dood » Rouw
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Rouw en krijg online een antwoord van de specialist in Rouw

Zelf een vraag over Rouw? Klik hier.
Meer vragen over Rouw.
De huidige beheerder van de rubriek Rouw:
Naam: Lian Brandsma
Bedrijf: Lian brandsma uitvaartzorg
Reactiesnelheid: 32 uur
Waardering: 8.1 (van max. 10)
Meer informatie over Lian Brandsma vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over RouwVragen over Rouw via RSS. Klik hier.
RSS over Rouw op jouw website?Vragen over Rouw op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over RouwVragen over Rouw via E-mail. Klik hier.

haat ,verlies , missen ,alleen ,moeder 9 jaar dood

[Gesteld op: 15-01-2008]

Toelichting:
mijn moeder is nu 9 jaar dood , ik heb geen moederliefde gekend ,( alchol) de band tussen haar en mij was er eigelijk niet , en toch denk ik elke dag aan der , en mis een moeder , niet haar , maar EEN moeder ,ik krijg het er steeds moelijker mee , maar weet niet waar ik der mee heen moet , ik zo graag willen praten met mensen die het herkennen , maar waar vindt ik die mensen? . ik wil graag erkenning , ik wil graag me verhaal kwijt en dan niet aan iemand waar ik mee samen leef of een vriendin , die worden mij ook een keer zat , ik huil om de stomste dingen , slaap slecht , veel dromen , veel hoodfpijn ( heel veel ) en ik kan het bijna niet zien als moeder en dochter samen op straat zie lopen .. nu ik zelf een kind heb , krijg ik het steeds zwaarder .... ik weet niet waar ik moet beginnen ,
Antwoord:
Ik zie dat uw vraag al enige maanden geleden is gesteld in deze rubriek. Oprechte excuses voor het zolang uitblijven van een reactie! Vanaf vandaag ben ik de beheerder van deze rubriek. Ik zie dat uw vraag al heel lang geleden is gesteld. Ik wil dan ook in de eerste plaats vragen of deze situatie nog steeds actueel is?

Met vriendelijke groet,
Robin Ben Jaweh
pastoraat@jaweh.com
 
Reactie vraagsteller:
Hoi robin , ja helaas die vraag is nog actueel en dat blijft zo denk ik ... de ene keer is het wel zwaarder als de andere keer , maar het blijft steeds hetzelfde , je bent er niet altijd zo erg mee bezig .. maar het is een feit !

j.
 
Antwoord Beheerder:
Veel mensen zijn vandaag de dag op zoek naar erkenning. Het is een van de emotionele basisbehoeften die we als mens hebben. Wanneer de persoon die die erkenning had moeten geven ook nog eens komt te overlijden, voelen we ons vaak heel alleen staan. Het lijkt wel of we niks goed meer kunnen doen, en of wat we goed hebben gedaan altijd nog beter moet om maar acceptatie te krijgen. U wil meer dan een luisterend oor. U zoekt iemand die u verteld wat goed en wat fout is. U zoekt iemand die u complimentjes geeft wanneer u iets goed heeft gedaan, zodat u zich (weer) waardig en compleet kunt voelen. U heeft inderdaad gelijk dat dit niet iets is om bij uw naasten neer te leggen. Daarmee zou de druk op die relatie ondraagbaar worden en ontstaat er op den duur alleen maar meer afstand. Het probleem dat u omschrijft is niet iets wat met een antwoord van mij opgelost kan worden. Dit zijn problemen die nog veel dieper zitten dan de rouwverwerking alleen. Ik wil u dan ook aanraden om professionele en/of pastorale hulp te zoeken. Hulp vragen is helemaal niet erg, het geeft alleen aan de u mens bent en we hebben allemaal weleens periodes waarin we hulp van anderen nodig hebben. Wat ik u wel kan zeggen is dat u met de juiste hulp echt van uw probleem af kunt komen. U zult echter wel zelf stappen moeten ondernemen in die richting. Wanneer u liever met mij verder praat hierover mag dit ook. In dat geval kunt u via onderstaand mailadres contact opnemen. Als het u niet zoveel uitmaakt, dan zou ik iemand in uw omgeving opzoeken waar u terecht kunt. Denk hierbij aan een psycholoog e.d.

Ik wens u veel sterkte toe en hoop dat u de juiste stappen zult zetten.

Met vriendelijke groet,
Robin Ben Jaweh
pastoraat@jaweh.com
Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl


Gerelateerde vragen aan haat ,verlies , missen ,alleen ,moeder 9 jaar dood:

Borderline moeder en bemiddelingsgesprekken
      [Gesteld in Borderline]
2009-07-20 09:02:35
Wat bedoelt mijn oma met haar vraag?
      [Gesteld in Dromen]
2008-03-20 09:35:35
Mijn bouvier hangt verschrikkelijk aan mij.
      [Gesteld in Hondengedrag]
2011-11-25 15:49:31
Ik zit met enkele vragen
      [Gesteld in Paranormaal]
2008-03-02 14:41:29
hebt u hier een verklaring voor?
      [Gesteld in Paranormaal]
2008-03-02 14:42:08

Gemiddelde score Rouw: 8.1 (74x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+