Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Zakelijk & Financieel » Personeelsmanagement » Personeelsmanagement-Zuid Holland
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Personeelsmanagement-Zuid Holland en krijg online een antwoord van de specialist in Personeelsmanagement-Zuid Holland

Zelf een vraag over Personeelsmanagement-Zuid Holland? Klik hier.
Meer vragen over Personeelsmanagement-Zuid Holland.
De huidige beheerder van de rubriek Personeelsmanagement-Zuid Holland:
Naam: MMV
Bedrijf: Juridisch adviesbureau
Reactiesnelheid: 1647 uur
Waardering: 6.3 (van max. 10)
Meer informatie over MMV vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Personeelsmanagement-Zuid HollandVragen over Personeelsmanagement-Zuid Holland via RSS. Klik hier.
RSS over Personeelsmanagement-Zuid Holland op jouw website?Vragen over Personeelsmanagement-Zuid Holland op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Personeelsmanagement-Zuid HollandVragen over Personeelsmanagement-Zuid Holland via E-mail. Klik hier.

Kan dit zo maar?

[Gesteld op: 20-07-2011]

Toelichting:
Recentelijk heb ik op eigen initiatief ontslag genomen. Er waren mij beloftes gedaan vwb functieverzwaring, verder ben ik in mijn werk sterk aan mijn lot overgelaten, werkdruk buiten proporties groot, en had ik een manipulerende leidiggevende. Omdat de voors en tegens niet in evenwicht zijn, heb ik besloten ontslag te nemen, met als motivatie dat de functie niet bij mij past, dat eerder overleg geen oplossing bood, en dat eerder gedane toezeggingen niet zijn nagekomen. Ook al eerder het gesprek aangegaan over de werkdruk, mijn manier van werken, en het maken van andere werkafspraken, geen resultaat, geen wezenlijk contact. Sindsdien werd ik al anders behandeld en benaderd maar nog niet zo sterk genegeerd. Sinds ik heb aangekondigd uit dienst te gaan (ik heb het zelf aan mijn lg verteld, coordinator en naaste collega, de eerste werkdag erna wist iedereen het al), word ik volledig genegeerd door leidinggevende en collega's. Er wordt tegen mij niets gezegd, ook niet wanneer ik het gesprek open. Geen koffie gehaald, etc. Ik zit met hartkloppingen en knallende koppijn op het werk. Kan dit zo maar? We hebben het hier nb over een afdeling P&O! Hoe kan ik hier het beste mee omgaan?
Antwoord:
Vraag reeds beantwoord in andere rubriek.
Beantwoord door:
MMV
profielpagina


Gemiddelde score Personeelsmanagement-Zuid Holland: 0.0 (0x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+