Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version française: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versión española : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Wetenschap » Maatschappijwetenschappen » Psychologie » Dromen
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Dromen en krijg online een antwoord van de specialist in Dromen

Zelf een vraag over Dromen? Klik hier.
Meer vragen over Dromen.

Beheerder worden?

De rubriek Dromen heeft momenteel nog geen beheerder.

Meld je aan als beheerder voor de rubriek Dromen Klik hier.

RSS over DromenVragen over Dromen via RSS. Klik hier.
RSS over Dromen op jouw website?Vragen over Dromen op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over DromenVragen over Dromen via E-mail. Klik hier.

dromen over dode vogels

[Gesteld op: 13-01-2008]

Toelichting:
Hallo,

Al sinds ik klein was (ongeveer een jaar of vier) droomde ik heel regelmatig over dode vogels. In die tijd waren het dode eenden die dan zogezegd in bed naast mij lagen waardoor ik niet meer durfde te bewegen. Mijn moeder kwam me toen steeds “redden”. Sindstoen heb ik in het dagelijkse leven ook een fobie ontwikkeld voor (dode) vogels.
Die dromen verdwenen met de jaren maar nu de laatste tijd droom ik er terug van, weliswaar onder een andere vorm. Heb ergens gelezen dat vogels de ziel zouden weergeven.
Een concreet voorbeeld van de afgelopen dagen: Paar dagen geleden droomde ik over een vriendin waarmee ik ruzie heb. Ze heeft me paar maanden geleden zwaar gekwetst en sindsdien praten we niet meer. In mijn droom kom ik haar tegen op een etentje. We negeren elkaar. Tot ze ruzie heeft met iemand en in de gang loopt te ijsberen. Ik vraag haar of ze ook zo kwetsend was tegen die persoon als tegen mij. Als antwoord geeft ze mij een knuffel, ik aanvaard hem maar tegelijk vind ik het niet voldoende. Ik verwacht eigenlijk excuses maar die knuffel verplicht me met haar te verzoenen. Vervolgens zonder ik me af in de droom van mijn gezelschap en ga ik een wandeling doen. Alles gaat ineens snel (bijna lopend, tijdje fiets ik ook), ben namelijk kwaad en net wanneer ik mijn voet op de grond wil zetten ontwijk ik op de laatste moment een dode duif (haar buik ligt open en ze is totaal wansmakelijk). Ik ben zwaar opgelucht dat ik er niet op stapte en ga verder. Onderweg kom ik nog twee dode exemplaren tegen. Daarna een reeks van rare gebeurtenissen dat ik me niet meer kan herinneren. Terug bij die vriendin voel ik me triest maar zeg ik haar niet dat ik haar eigenlijk nog steeds niet vergeven heb. Einde droom.
Ik zie het alsof ik mijn ziel (mijn denken) constant onderdruk en dit sinds ik eigenlijk nog maar paar jaar oud ben... Vreemd dat de hersenen van een kind onbewust al zo'n boodschappen meegeven.
Bedankt voor uw tijd,
Antwoord:
Hallo,

Je begint met dode vogels, door de eend die je ziet kan het zijn dat je je moet laten meevoeren op de stroom van je leven, niet te opervlakkig zijn dus kijk uit met je reaktie's.
Je wilt vrij zijn in je ideeën en je fantasiën, je voelt je hiermee erg eenzaam en daarom ga je je afzonderen van personen die je lief hebben ... door ze te kwetsen.. Maar je kwets jezelf omdat je negatief tegen andere doet... door te ijsberen hoop de de weg te vinden in jezelf...
Maar door de knuffel is de weg naar genegenheid weer geopent, ookal is dit voor jou een negatief gevoel. Je bent boos maar vooral onderbewust op je zelf.

Als jij niet gaat veranderen vallen de mensen die je lief hebben weg net als de vogels om je heen...
Maar het probleem ligt bij jou..... omdat je veel dode duiven ziet zal er voorlopig geen rust in jou ziel komen .... of je moet hier wat aan gaan doen!!!


Sterkte......

André.....

Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl


Gerelateerde vragen aan dromen over dode vogels:

veel dromen, oorzaak?
      [Gesteld in Psychiatrie]
2010-02-25 19:51:42
ik droom heel vaak dat ik een nieuwe liefde heb
      [Gesteld in Droomuitleg]
2010-03-01 23:32:20
hoe rosei collis handvoeden ?
      [Gesteld in Parkieten]
2010-04-14 15:33:12
Hallo, ik ben Dominique.
      [Gesteld in Ufo's]
2011-06-05 23:13:32
Is deze herhalende nachtmerrie uit een vorig leven
      [Gesteld in Reïncarnatietherapie]
2011-09-04 18:37:24

Gemiddelde score Dromen: 0.0 (0x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+