Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Wetenschap » Maatschappijwetenschappen » Psychologie » Dromen
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Dromen en krijg online een antwoord van de specialist in Dromen

Zelf een vraag over Dromen? Klik hier.
Meer vragen over Dromen.

Beheerder worden?

De rubriek Dromen heeft momenteel nog geen beheerder.

Meld je aan als beheerder voor de rubriek Dromen Klik hier.

RSS over DromenVragen over Dromen via RSS. Klik hier.
RSS over Dromen op jouw website?Vragen over Dromen op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over DromenVragen over Dromen via E-mail. Klik hier.

Wat betekent deze droom?

[Gesteld op: 09-07-2011]

Toelichting:
Ik droomde vannacht vanalles door elkaar. Ik droomde dat ik danste met iemand waar ik verliefd op was, niet zo lang geleden. Messchien ben ik er nog altijd verliefd op. De dans was zeg maar een 'slow', en iedereen stond erop te kijken. Er waren camera's van de tv die ons aan het filmen waren, en daardoor stopten we met dansen. Ik droomde ook dat ik op hele hoge hakken een trap opmoest, waar ik helemaal niet op kon. Het was een trap, maar de treden waren plat, zoals een rolluik een beetje. Dus ik nam de lift, ( ik was met mijn ouders ) en daar stond ook een oud mens in. Die moest naar verdieping 77 ofzo, en ik moest nog hoger. De lift ging kapot. Ik droomde ook dat ik onderwater zwom. Kunt u mij helpen messchien? Ik ben 14 jaar en een meisje.
Antwoord:

Wat doen camera's? Ze filmen een situatie vanaf een kant. Eigenlijk manipuleren ze de kijker. Je stopt met dansen omdat het niet prettig voelt. De jongen waar je verliefd op bent zul je los moeten laten. En met dat loslaten heb je moeite. Zie de trap waar je moeilijk op kan klimmen. Een trap oplopen in een droom vertelt veel over je emoties. Loop je er vlot op, dan voel je jezelf goed. Wordt het onmogelijk om boven te komen, dan voel je jezelf niet zo gelukkig. De oplossing ligt eigenlijk heel dichtbij: je had de hakken uit kunnen trekken, maar je koos voor de vluchtweg: de lift.

Je ouders zijn erbij, ze willen je beschermen, de oude vrouw staat voor wijsheid. Waarschijnlijk willen je ouders je iets vertellen, maar wil jij 'onbewust' niet luisteren. De lift gaat stuk. Logisch, het bewijst dat vluchten geen zin heeft. Nu zit je alsnog vast.

Het wordt allemaal pas interessant als je weet waarvoor je vlucht... De hakken die je draagt en je gewoon uit kan doen op beter op de trap te kunnen lopen vertellen dat jou 'probleem' simpeler opgelost kan worden als je denkt.

Het gevoel wat ik hierbij krijg is dat je veel moeite hebt om de adviezen van je ouders aan te nemen, dat je ze liever negeert, terwijl je weet dat ze misschien wel gelijk hebben. Dat toegeven lijkt heel moeilijk, maar is net zo makkelijk als even je hakken uitdoen om naar boven te lopen. Het ontbreekt vaak aan moeite/wilskracht.

Je schrijft ook nog over 'onder water' zwemmen. Dat staat voor bang zijn, maar ook voor veel onrust zoals woordenwisselingen in je omgeving.

Succes

Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl


Gerelateerde vragen aan Wat betekent deze droom?:

Dromen over de dood,
      [Gesteld in Dood]
2010-12-17 21:28:38
droom
      [Gesteld in Geestelijke Stoornissen]
2009-09-01 06:06:20
" Kikkers "
      [Gesteld in Droomuitleg]
2017-09-28 13:53:28
Ik droom mijn moeders gedachte, hoe kan dat??
      [Gesteld in Dood]
2008-01-22 11:18:01
Wat zijn de kenmerken van Rett?
      [Gesteld in Autisme]
2006-12-29 20:39:10

Gemiddelde score Dromen: 0.0 (0x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+