Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Alternatieve Geneeswijzen » Re´ncarnatietherapie » Vorige Levens
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Vorige Levens en krijg online een antwoord van de specialist in Vorige Levens

Zelf een vraag over Vorige Levens? Klik hier.
Meer vragen over Vorige Levens.
De huidige beheerder van de rubriek Vorige Levens:
Naam: Marianne Notschaele-den Boer
Bedrijf: Rha publishing - rha reincarnatietherapie
Reactiesnelheid: 9 uur
Waardering: 7.9 (van max. 10)
Meer informatie over Marianne Notschaele-den Boer vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Vorige LevensVragen over Vorige Levens via RSS. Klik hier.
RSS over Vorige Levens op jouw website?Vragen over Vorige Levens op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Vorige LevensVragen over Vorige Levens via E-mail. Klik hier.

Mijn vorig leven en hedendaagse problemen?

[Gesteld op: 20-06-2011]

Toelichting:
Beste,

Ten eerste wil ik iets over mezelf vertellen. Ik ben een jongeman (15-16) en ik stuit in mijn leven op een, voor mijzelf, groot probleem. Ik weet nooit echt wat ik later met mijn leven wil doen. Ik heb al meerdere dromen gehad waarvan ik denk dat dat een vorig leven van mij is. De dromen waren:

*Ik was op expeditie in een land, waarschijnlijk IndonesiŰ. Ik was rond de 50 jaar. Het jaar was ong.1880. Na een tijdje te lopen zag ik een oud huis waar een vrouw in woonde. Ik omhelsde haar en de droom eindigde. Nadat ik wakker werd voelde me ik me heel erg gellukig en het frapante is het feit dat een meisje op me vorige school zit die precies op haar (de vrouw in de droom) lijkt.

*de tweede droom gaat om de slag om stalingrad. Ik moest vechten tegen de Duitsers als 20 jarige Sovietmilitair. Mijn bevelhebster leek ook precies op de vrouw uit de andere droom. Ik liep door de straten van Stalingrad en wwn artillerievuur doodde mijn mensen en ik bleef leven omdat ik optijd wegdook. Ik kwam om het leven door een andere artillerievuur.

*de derde droom was erg wazig. Ik was een Israelisch militair in de jaren 80 en ik moest een stad aanvallen, in een tank. Voor de rest weet ik er niks meer vanaf.

Nu loop ik erg te twijfelen wat ik later wil gaan doen. In eerate instantie wil ik het nederlandse leger in. In tweede instantie, wat me veel leuker lijkt is een nederlands restaurant te openen.

Ik hoop dat u me kunt helpen dmv te kijken naar mijn vorige levens, en ja, ik weet dat de laatste keuze toch echt bij mij zit ;)

MVG,

Roderik
Antwoord:

 

Beste R.,

Je dromen bevatten flarden informatie uit vorige levens. Als in dromen zo sterk stukjes vorige levens mbt tot oorlog naar voren komen, betekent dat meestal dat er nog iets niet afgerond was in die vorige levens waar je over schriijft. Wat de vrouw in de droom en het meisje op school betreft, grote kans dat je haar dus uit die levens kent. Regelmatig komen mensen elkaar tegen, ook al zien je er nu anders uit dan toen. Soms blijven trekken/gedragingen overeenkomen.

Als je nu 15-16 bent lijkt het me vrij normaal dat je nog niet echt weet wat je met je leven wil doen. De meeste mensen komen daar vanzelf achter naarmate ze ouder worden. Soms helpen hobby's daarbij of dromen. Als je vann plan bent om een restaurant te openen, lijkt het me handig als je eerst wat leert over het restaurantwezen. Een tussenstap in de horeca ervaring opdoen is dan al een stap in de goede richting.

Je kunt ook je plannen combineren: in het leger gaan en daar de horecakant kiezen (koken).

Of wat dacht je van: ervaringen opdoen in restaurants die de buitenlandse kaart voeren (Indonesisch/Aziatisch/Russich/Israëlisch), je hebt vanuit vorige levens al ervaring met voedsel in die landen.

Omdat de soldatenlevens abrupt zijn afgelopen, zou je er voor kunnen kiezen om in je huidige leven opnieuw soldaat te worden en het je hele leven vol te houden en bijv. op vredemissies te gaan (wat minder strijd, minder kans om overhoop geschoten te worden). Je zou ook kunnen concluderen: 2x soldaat is mooi geweest, ik wil nu wel eens wat anders.

Ik denk dat er nog 1 vorig leven zit mbt een kok van een groot instituut (soort gaarkeuken) waar je gekookt hebt voor hele grote groepen, jarenlang. Zuid België, vroege middeleeeuwen. Man. Je hebt dus ook oude ervaring op koken voor grote gezelschappen. Zo'n talent verleer je niet. Dat zou je opnieuw kunnen inzetten in het restaurantwezen.

Misschien zou je een workshop kunnen overwegen waarbij je op zoek gaat naar je talenten uit vorige levens (googlen op collega's ), zodat je weet waar je goed in bent. Dat je je laat leiden door je talenten.

Als je zo makkelijk als jij dromen hebt gehad over vorige levens, wil dat zeggen dat je goed visueel ingesteld bent. Je kunt via de cd van Jan van de Heide meer te weten komen over welke vorige levens er nog meer zitten. Jan vd Heide heeft ook een cd 'ontmoet je geleidegids', in ontspannen toestand kun je aan je gids dan een vraag voorleggen waar je mee zit, en soms komt 'schiet er dan vanzelf een goed antwoord te binnen.'

Veel hooggevoelige jongeren zoals jij staan makkelijk in contact met hun vorige levens. Maar het is de bedoeling dat je nu leeft, en niet in het verleden.

In het ene leven schrijf je dat je 'op expeditie' bent, in het volgende leven dat je vecht en wegdook, en het leven daarop dat je aanvalt in een tank. In je nabije toekomst nu hoef je hopelijk niet te vechten voor een baan, niet aan te vallen en hoef je ook niet op expeditie. De horeca zou wel eens beter kunnen passen dan het leger: klanten naar je toe laten komen, terwijl jij buitenlandse gerechten voor ze kookt. Dan mogen de klanten vechten voor een tafeltje :)

Grtn MN

 

Beantwoord door:
Marianne Notschaele-den Boer
profielpagina


Gerelateerde vragen aan Mijn vorig leven en hedendaagse problemen?:

aan Marianne Notschaele-Den Boer
      [Gesteld in Vorige Levens]
2009-11-01 22:45:19
een onafgemaakt leven
      [Gesteld in Vorige Levens]
2009-11-02 09:44:34
Wat is mijn vorige leven? Hoe ben ik zo geworden?
      [Gesteld in Vorige Levens]
2009-12-02 17:44:36
wat is er gebeurd tussen mij en mijn ex
      [Gesteld in Vorige Levens]
2010-02-17 19:56:10
Ben ik zo voortbestemd?
      [Gesteld in Vorige Levens]
2011-03-04 19:09:56

Gemiddelde score Vorige Levens: 8.0 (748x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

 • Ron Jedema
  9.3
 • Ad Appel
  9.0
 • Anita
  9.0
 • Totalen:

  Vragen:  258156
  Beheerders:  1029

  Gemiddelden:

  Reeds beantwoord:  99 %
  Reactiesnelheid:  172 uur
  Waardering:  7.9
Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+