Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Mens & Maatschappij » Relaties » Relatieproblemen
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Relatieproblemen en krijg online een antwoord van de specialist in Relatieproblemen

Zelf een vraag over Relatieproblemen? Klik hier.
Meer vragen over Relatieproblemen.
De huidige beheerder van de rubriek Relatieproblemen:
Naam: Jan Duits
Bedrijf: ReŰel
Reactiesnelheid: 38 uur
Waardering: 8.7 (van max. 10)
Meer informatie over Jan Duits vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over RelatieproblemenVragen over Relatieproblemen via RSS. Klik hier.
RSS over Relatieproblemen op jouw website?Vragen over Relatieproblemen op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over RelatieproblemenVragen over Relatieproblemen via E-mail. Klik hier.

Is het goed wat ik nu doe?...

[Gesteld op: 19-06-2011]

Toelichting:
Hallo Jan Duits,

Wist niet hoe ik moest reageren. Dus heb een nieuwe geopend.

bedankt voor u antw. Het is helemaal waar. Ik kan me de leuke tijden nog tussen ons herinneren. Maar er zijn nu meer vervellende tijden. Die de goede tijden blokeren. Ik ben een prater, en ik hou ervan om dingen uittepraten. Ik laat mij gevoelens makkelijk zien aan hem. Als ik verdrietig ben huil ik en wil ik graag met hem erover hebben. Waar hij meestal/altijd op antw. waar ik mij druk om maak we houden van elkaar. Maar ik vind problemen moet je uit praten anders krop het op tot irritaties. Hij heeft tegen mij gezegt dat hij zo is hoe die is. Hij is egoistisch en gek in zijn hoofd en is niet zo een prater. Zijn zijn eigen woorden. Deel van de ruzie is ontstaan, dat als hij thuis kwam de eerste wat hij doet is alleen maar internetten en playstation spelen.verslaafd zeg hij. Ik vind er zijn genoeg dingen te doen. Wat hij dus niet vind want er is niks te doen volgens hem. Ik probeerde het telaten gaan maar het irriteerde mij. Hij vind dat ieder gewoon lekker zijn ding moet doen. Terwijl ik vind dt je rekening met elkaar moet houden. Maar hij vind dat hij de baas altijd is. \hij negeerde me mij als hij geirriteerd was op mij of dingen wat hem niet lukte in het leven. Waar ik verdrietig om werd. hij zei wel dat het fout was maar kan geen antw.geven waarom hij dat doet. Ik heb 3 kinderen van een ander man. waar ik al 6 jaar geen relatie mee heb. Ik ken me vriend al 8 jr. De vader van mij kinderen is er niet vaak komt maar 2x in 3 of 2 maanden. Elke keer als we ruzie krijgen schuift hij de problemen wat wij hebben op mijn ex vriend. Dat ik hem kwest met hem als ik vraag aan de vader van mijn kinderen om mij financieel te steunen. Maar tog vind hij andere kant dat hij dat moet doen als vader. Maar ik vind niet dat mijn ex de probleem is. De probleem is dat hij niet praat met mij en dat hij mij negeerd en alleen maar hangt achter internet. Maar het lijkt wel of hij de schuld aan mij geef en niet ziet dat hij fout is. Ik ben er eerlijk gezegt moe van en ongelukkig van geworden. Ik ben altijd eerlijk tegen hem geweest. Ook ls het gaat om mij ex als hij de kinderen komt halen. Vond mijn vriend het zelf fijn omdat we dan een paar dagen alleen samen zijn.Ik snap het niet wat met hem is. Ik denk dat ik gewoon deze relatie moet beindigen we komen er niet uit samen.maar ik hou zoveel van hem.
Antwoord:
Hallo,

In je laatste zin zeg je dat je zoveel van je vriend houdt. Ga eens goed bij jezelf na waar jouw liefde voor je vriend aan raakt. Welke eigenschappen van hem vind je aantrekkelijk of emotioneren je. Hoe zou je weer verliefd kunnen worden op je vriend. Wat zou er dan moeten gebeuren? Hoe zijn jullie begonnen? Wanneer en waardoor ontstond geleidelijk meer afstand?

Voorts vraag ik me af hoe jouw vriend zich buitenshuis gedraagt? Praat hij dan meer en is hij socialer dan thuis bij jou?

Wat is zijn motivatie om zo met jou door te gaan? Het lijkt erop dat hij iets over zichzelf verbergt en daarom zo ontwijkend is. Hij maakt kennelijk de keuze om verslaafd te willen zijn. Hij doet niets om te veranderen, naar jou te luisteren, te praten etcetc. Wat is er aan de hand, waar is je vriend teleurgesteld over? Heb je enig idee?

Hoe zijn jullie deze relatie en het samen wonen begonnen. Je had al kinderen en dat maakt het vaak voor een andere relatie niet gemakkelijk op. Kunnen de kinderen goed met je vriend overweg? Is je vriend betrokken naar de kinderen. Voelt hij rivaliteit naar de vader?
Ik vermoed dat jouw vriend te weinig positie krijgt/heeft bij jou in huis. Hebben jullie dit ooit goed besproken en afspraken gemaakt? Zijn rol als stiefvader? Hoe kijk jij hier tegen aan en hoe is dit in de praktijk geregeld? Heb jij de regie vooral, wil je vriend meer zeggeschap of?

Dit zijn zo mijn overwegingen, geen concreet antwoord omdat de situatie erg complex is en vele factoren een rol kunnen spelen.

Tot zover voor nu.
Groet Jan
Beantwoord door:
Jan Duits
profielpagina


Gemiddelde score Relatieproblemen: 9.1 (119x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+