Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Geestelijke Gezondheid » Psychologie
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Psychologie en krijg online een antwoord van de specialist in Psychologie

Zelf een vraag over Psychologie? Klik hier.
Meer vragen over Psychologie.
De huidige beheerder van de rubriek Psychologie:
Naam: DEVOTAS
Bedrijf: Devotas
Reactiesnelheid: 25 uur
Waardering: 7.5 (van max. 10)
Meer informatie over DEVOTAS vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over PsychologieVragen over Psychologie via RSS. Klik hier.
RSS over Psychologie op jouw website?Vragen over Psychologie op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over PsychologieVragen over Psychologie via E-mail. Klik hier.

het is allemaal zo dubbel. Wat vind hij nou echt?

[Gesteld op: 08-01-2008]

Toelichting:
Ik (vrouw) van 27 heb een aantal jaar geleden) een soort of telefoonsex verhouding gehad met een collega(man) van 48. Er is nooit lichamelijk contact geweest, al wilde wij dat eigenlijk wel. Ik was verliefd, hij niet. Hij zegt niet om mij te geven, maar heeft er wel over nagedacht of hij bij zijn vrouw en kinderen weg moest gaan om iets nieuws met mij te beginnen. Dan moet hij toch wel enigzins om mij hebben gegeven. Later zegt hij mij wel mij heel bijzonder te vinden en hij had een speciale band met mij. vorig jaar ben ik bevallen van mijn eerste kindje en heeft niets van zich laten horen. Niet geinteresseerd geweest in hoe het gaat of whatever. vorige maand hebben we weer een paar keer elkaar zitten opgeilen. zo plotseling als het begon, eindigde het ook weer. Hij zegt niet met mij te spelen of te gebruiken omdat ik makkelijk ben voor hem. Maar zegt niets over waarom hij toch weer is begonnen. Hij geeft naar mijn gevoel zulke dubbele signalen af. als ik met hem probeer te praten hoor ik alleen maar van alles over mijn gevoel. Als ik over zijn gevoel wil praten draait hij het zo dat het toch weer over mijn gevoel gaat. Ik snap hem niet
Antwoord:
Beste,

Deze man heeft er geen idee van van wat hij bij je losmaakt. Neem het hem maar niet kwalijk, het is zijn onbegrip en gevoelloosheid. Vrouwen denken vaak na over de consequenties van hun handelen. Mannen doen dat niet! (over het algemeen) Die handelen alleen. Zeker wanneer hormonen mee gaan spelen, kunnen ze erg egocentrisch zijn. (uiteraard zijn er uitzonderingen en wil ik zeker de mannen zeker niet afvallen, er zijn, en die ken ikzelf ook, hele lieve meelevende mannen) Toen hij tegen je heeft gezegd dat hij had nagedacht over eventueel zijn vrouw verlaten voor jou, heeft hij dat inderdaad wellicht gedaan, maar niet zozeer dat jij de reden was, maar hij heeft het misschien meer als een vlucht gezien van zijn gewone leventje. En als hij dan toch weg gaat van zin vrouw dan heeft hij jou mooi achter de hand.

Het gebrek aan interesse bij de geboorte van je kind zegt genoeg. Deze man is geen vriend. Open je ogen!! Laat hem gaan. Probeer je te concentreren op je kindje en je man. Probeer in te zien dat deze man het niet waard is om nog langer jou aandacht te krijgen. Zet er een streep onder. Mogelijk dat je nog wat antwoorden van hem wil, maar ik vrees dat deze man (door wat je over hem hebt gezegd) nooit het medeleven zal tonen waar jij naar verlangt. Het zal dus steeds weer pijn doen. Kappen er mee!! Niet meer ingaan op geile verzoeken. Kijk hem maar eens flink uit de hoogte aan. Doe maar lekker arrogant tegen hem. Dat zal je helpen. Wees niet meer makkelijk.

Nog even dit:
Ik geef in dit advies een beetje af op de mannen in het algemeen en zeg dat ze vaak alleen maar handelen en niet zozeer nadenken over de consequenties. Uiteraard hoop ik dat alle mannen die dit lezen, begrijpen dat ik hierbij zeer generaliseer en dat ik puur verwijs naar het grote verschil in denken tussen mannen en vrouwen. Ik laat me in dit advies een beetje negatief uit, maar ik ben me er tegelijkertijd van bewust dat deze eigenschap van mannen ook gezien kan worden als een bijzondere kwaliteit. Menig vrouwen kunnen er wat van leren. Veel vrouwen kunnen ook te veel nadenken en gaan piekeren. Mannen zijn veel makkelijker instaat om dingen te laten varen en er gewoon geen zorgen over maken. Dat maakt ze soms ook weer heel sterk.

Ik wens je veel sterkte, weersta deze man!!

Vriendelijke groeten,
Drs. Kirsti van Pelt
www.kirsti.nl
Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl

Subrubrieken binnen de rubriek Psychologie:
Kinderpsychologie


Gerelateerde vragen aan het is allemaal zo dubbel. Wat vind hij nou echt?:

Mag een foto ongevraagd gepubliceerd worden?
      [Gesteld in Televisie]
2010-03-10 16:44:04
Van wie zijn nu de uitzendrechten van het voetbal?
      [Gesteld in Sportrecht]
2009-12-02 20:49:21
portretrecht ja of nee?
      [Gesteld in Televisie]
2010-03-19 16:48:08
Woonland Belgie ww uitkering Nederland.
      [Gesteld in Europees recht]
2011-01-27 12:25:31
Bedrijf verkopen,maar verhuurder wil niet meewerke
      [Gesteld in Zakelijke Dienstverlening]
2012-03-27 21:45:55

Gemiddelde score Psychologie: 7.8 (83x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+