Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Alternatieve Geneeswijzen » Re´ncarnatietherapie » Vorige Levens
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Vorige Levens en krijg online een antwoord van de specialist in Vorige Levens

Zelf een vraag over Vorige Levens? Klik hier.
Meer vragen over Vorige Levens.
De huidige beheerder van de rubriek Vorige Levens:
Naam: Marianne Notschaele-den Boer
Bedrijf: Rha publishing - rha reincarnatietherapie
Reactiesnelheid: 9 uur
Waardering: 7.9 (van max. 10)
Meer informatie over Marianne Notschaele-den Boer vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Vorige LevensVragen over Vorige Levens via RSS. Klik hier.
RSS over Vorige Levens op jouw website?Vragen over Vorige Levens op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Vorige LevensVragen over Vorige Levens via E-mail. Klik hier.

vorige leven(s)

[Gesteld op: 23-04-2011]

Toelichting:
ik wil graag wat meer informatie over mijn vorig leven(s).. Laat ik mezelf omschrijven als een vrij rustig meisje, die op zijn tijd ook druk kan zijn, ik ben 16 jaar en ik weet niet echt wat ik met het leven moet. Ik hou heel erg van de aarde, ik hou van het leven. Ik heb het gevoel dat ik hier al heel lang ronddwaal en ik hou van geschiedenis, ik kan uren luisteren naar verhalen over het verleden, ook ben ik helemaal gek van spiruetelen dingen, ik geloof in het bovennatuurlijke en dat er na de dood zoveel meer is, ook geloof ik heel erg in reincarnatie en dat veel dingen in dit leven een reactie uit een vorig leven zijn, en dat je sommige mensen/dieren al heel lang ken. Ik voel me anders dan andere, ik zit liever bij volwassen mensen dan bij mensen van mijn leeftijd, ik voel me op ÚÚn of andere manier toch meer op mijn gemak, bij kinderen van mijn leeftijd voel ik me toch wat ongemakkelijker, ook weet ik niet wat ik moet geloven, er zijn zoveel geloven, goden dat ik soms twijfel. Veel dingen uit het verleden inspireren mij ook: Indianen, egyptenaren, de maya's, aszteken enzovoort verder ben ik ook goed in talen, engels, duits ect ik pak het heel snel op en ik vind het ook heel leuk om het te spreken, dan voel ik me een beetje trots dat ik dat kan. verder zal ik even over mijn verleden vertellen dat ik een huilerig kind was, mijn ouders werder gek mijn van mijn gejank, ik kon dagen achter elkaar huilen zonder te slapen. verder was ik als kind stil, werd veel gepest maar daar trekte ik me niet veel van aan, ik had altijd een gevoel van wacht maar, later komt er niks van jullie terecht. ik weet niet of het belangrijk is maar ik ben ook kwart algerijns, kwart marokkaans (moeders kant) en half nederlands. Ik hou zielsveel van mijn vader, en ik kan mij geen leven zonder hem bedenken, maar ik dat heb ik minder met mijn moeder, ik ben het vaak niet met haar eens, en kan me ook welleens behoorlijk voor haar schamen, hoe ze doet, en soms haar gebrekkig nederlands. Verder heb ik pas een hondje, ik hou van hem, en ik heb altijd het gevoel dat ik hem zo lang al ken, al heb ik hem pas een half jaar, hij voelt echt als mijn werderhelft. Mijn moeder, toen ze zwanger was van mij kreeg ze een miskraam, ze dachten dat hun kind dood was, maar het bleekt dat er nog iets in de buik zat, en dat was ik. dus volgens mij was ik eigenlijk een tweeling. verder heb ik al vanaf kleins af dat ik dingen zie, geesten. steeds zie ik dezelfde man, of hoor ik een vrouwen stem.
Antwoord:

Beste....

dankjewel voor je omschrijving, dat heb je goed gedaan. Nu is het zo, dat ik vooral goed ben in het 'zien' van onaffe vorige levens, en grappig genoeg zijn dat er niet zoveel bij jou. Uit je omschrijving/tekst kan ik halen dat je heel erg creatief bent en aanleg hebt om iets in de kunst te gaan doen, grafic art, tekeningen, schilderkunst. Nog niet voor je 20e, maar daarna. Dit komt omdat je veel talenten en invloeden uit je vorige levens kunt gebruiken. Kijk maar eens naar een film als 'Caotica Ana' dan begrijp je vast wat ik bedoel (dat gaat over een kunstenares die zonder dat ze het weet in verbinding staat met haar vorige levens en dat gebruik in haar kunstwerken).

Je hebt een grote rijkdom aan ervaringen bij je vanuit heel veel verschillende vorige levens. Ook hoe je nu geboren bent (veel invloeden uit andere culturen) zorgt ervoor dat je echt die invloeden/emoties uit het verleden kunt gebruiken. Het feit dat je toegang hebt tot 'kennis' en je daardoor beter op je gemak voelt bij wat ouderen, hoort bij hooggevoelig/sensitief zijn. Sluit je bijv. eens aan bij forums voor jongeren/nieuwetijdskinderen, daar voel je je thuis. Google ook eens op Phoenix Genration voor paranormale pubers.

Het feit dat je dit leven begon met zijn tweeën, als deel van een tweeling, waarbij jij doorging en de ander niet, geeft aan dat je sterk bent, krachtig, je kunt er ook alleen komen. Maar onthoud: je hoeft het niet alleen te doen! Het mag, het hoeft niet. Bij jou is 'geboren worden/leven' verbonden geraakt met een stukje eenzaamheid/het alleen kunnen omdat je dat zo ervaren hebt inde baarmoeder.. maar het is geen voorwaarde om te leven. Je mag je verbinden met anderen. Ik denk dat in je jeugd de overleden tweelinghelft vaak bij jou in de buurt was, nu niet meer. Maar dat heeft je ook gevoeliger gemaakt voor de geestenwereld. Dat wat 'meer is/anders' maar wel degelijk bestaat.

Doe veel aan wandelen, dingen waarbij je de grond raakt, lopen, zitten op grond enz, dat houdt je lekker aards zodat je een goed contact kunt houden met andere dimensies. Ik denk dat die vorige levens invloeden bij jou zich pas echt na je 20e openbare dmv je kunstwerken, nu nog niet. Dat er vorige levens zijn waarbij je al veel gedaan hebt op het spirituele vlak, kun je mooi gebruiken in je leven nu. Dus de gebieden die jij opnoemt, die kloppen, maar dat wist je eigenlijk zelf ook al wel.

Wat je schreef over je gejank na je geboorte. Deels komt dat doordat je alleen werd geboren (en in eerste instantie met iemand anders samen dat van plan was) en deels omdat je als baby weinig kon communiceren als mensje, terwijl je je ziel wel veel begrijp. Dat is ook om te huilen op zo'n moment.

Dus, je bent prima op weg. Maak je niet teveel druk om al die andere geloven of wat anderen geloven. Wat jij gelooft en ervaart is prima, nog een paar jaar en je kunt er prachtige dingen mee doen.

Dag dag, MN

Beantwoord door:
Marianne Notschaele-den Boer
profielpagina


Gerelateerde vragen aan vorige leven(s):

aan Marianne Notschaele-Den Boer
      [Gesteld in Vorige Levens]
2009-11-01 22:45:19
een onafgemaakt leven
      [Gesteld in Vorige Levens]
2009-11-02 09:44:34
Wat is mijn vorige leven? Hoe ben ik zo geworden?
      [Gesteld in Vorige Levens]
2009-12-02 17:44:36
Ben ik zo voortbestemd?
      [Gesteld in Vorige Levens]
2011-03-04 19:09:56
Mijn vorig leven en hedendaagse problemen?
      [Gesteld in Vorige Levens]
2011-06-20 08:22:27

Gemiddelde score Vorige Levens: 8.0 (748x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+