Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Alternatieve Geneeswijzen » Re´ncarnatietherapie » Vorige Levens
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Vorige Levens en krijg online een antwoord van de specialist in Vorige Levens

Zelf een vraag over Vorige Levens? Klik hier.
Meer vragen over Vorige Levens.
De huidige beheerder van de rubriek Vorige Levens:
Naam: Marianne Notschaele-den Boer
Bedrijf: Rha publishing - rha reincarnatietherapie
Reactiesnelheid: 9 uur
Waardering: 7.9 (van max. 10)
Meer informatie over Marianne Notschaele-den Boer vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Vorige LevensVragen over Vorige Levens via RSS. Klik hier.
RSS over Vorige Levens op jouw website?Vragen over Vorige Levens op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Vorige LevensVragen over Vorige Levens via E-mail. Klik hier.

contact op zondag tussen 20 en 21uur

[Gesteld op: 11-04-2011]

Toelichting:
Hallo Marianne!
Het volgende wil ik graag aan je voorleggen:Jaren geleden kwam ik met het dansen een vrouw tegen. Toen we gedanst hadden werd ik zo week van binnen, ik moest en zou deze vrouw naar huis brengen! Dat gebeurde ook, hoewel ze binnen 2 min. thuis was:) Ik voelde me als een magneet tot haar aangetrokken. Afijn, ik zal het kort houden. We hebben een moeizame relatie gehad van zo'n 3 jaar. Ze kon me maken en breken. Ben veel gekwetst en teleurgesteld door haar dominantie. Verstandelijk gezien wist ik vanaf het begin al dat deze vrouw mij niet goed zou doen. Maar gevoelsmatig voelde het niet om het contact te stoppen. Ik had het gevoel dat ik op eieren moest lopen als ik bij haar was. Toen het uit was, hebben we een jaar geen contact meer gehad. Maar we zitten in elkaars hart, want diep van binnen houden we van elkaar. Zij voelt mij op afstand als het slecht met me gaat, als ik veel aan haar denk of als ik in haar buurt ben. We hebben nu zo af en toe een wat afstandelijk sms-contact. Alleen op momenten als zij me voelt en vraagt dan of het wel goed met me gaat. Nu het grappige ervan: dat sms-contact is altijd op een zondagavond tussen 20;00u en 21;00u. Dan is onze band het sterkst. Ik vroeg me af of dit te herleiden is, maar misschien heeft het ook niets te betekenen:) ik ben niet uit op een bevestiging van een vorige leven met haar, want daar twijfel ik niet aan. Dat staat bij mij als een paal boven water:)
Dit was mijn verhaal. En Marianne....ik heb een boek van jou gekocht! "waarom Esther..."goed he? Een dikke tien voor jouw mooie antwoorden elke keer van al die vragers!x D.R.
Antwoord:

Beste D.R.

Ik weet niet of ik al eerder een vraag van je heb beantwoord over jullie relatie, maar ik vind het wel heel erg leuk dat je een boek van me hebt gekocht en gaat lezen. Maar als ik jouw eigen verhaal zo lees, denk ik dat je zeker 'Hé, waar ken ik je van?' uit de bieb moet halen, want daarin zitten karmische relaties/voorbeelden uit de praktijk verwerkt.

Zoals je jullie relatie beschrijft, denk ik dat jullie er allebei veel van geleerd hebben om in dit leven nu, weer verder te komen. Fijn, dat je het lijntje van 'houden van' die van binnen voelt.

Wat het tijdstip betreft, moeti k je teleurstellen. Dat heeft niets met een vorig leven te maken in jullie geval, maar meer met gewone telepathie. Dat moment van de week is een rustpunt voor velen, uitrusten van het weekend, je klaarmaken voor de week erop, aan elkaar denken ... dus jullie energieband is er wel degelijk nog steeds.

Zo'n tijdstip kan met vorige levens samenhangen, bijv. dat het een triggermoment is, dan zou er op die dag en dat tijdstip iets moois, bijzonders OF iets traumatisch gebeurd kunnen zijn in het verleden. Maar niet in jullie geval.

Lees-ze! Grtjs, Marianne

 
Reactie vraagsteller:
Hartstikke bedankt meid! Dat andere boek zal vast heel leuk zijn, maar zal waarschijnlijk allerlei vragen bij mij oproepen van, goh, hoe zou dat zitten tussen die en die enzo. Maar wie weet...wel jammer dat je niets doorkrijgt in wat voor land en in welke vorm ofzo we elkaar kenden, die vrouw en ik. Maar nogmaals bedankt!
 
Antwoord Beheerder:

Ik wist niet dat het de bedoeling was 'dat ik iets door moest krijgen' hahaha. Je had niet echt een vraag gesteld in het eerste deel, maar meer wat verteld. Wacht, ik lees het nog een keer...

Het enige duidelijke beeld, is dat van een man en een vrouw in een stenen huis. Geen kasteel ofzo, maar een stenen hoeve, grove steen aan de binnenkant. Doet Engels/Iers/Schots aan. Ik zie een vrouw in een schommelstoel (een zelfgemaakte van twijgen/takken), de vrouw rookt, heeft een lange pijp in de mond. Kleding is grof, onbestemde kleur, lange rokken, blouson. Haren onduidelijk, gezicht vaag. Man ijsbeert in het vertrek heen en weer, heeft zorgen. Donker haar, halve  baard, half lang haar. Tijd zal omstreeks 1650 zijn. Beiden kunnen niet lezen of schrijven. Horen wel bij elkaar. Gierende wind om het huis, eenzaamheid. Maar wie daar wie is, weet ik niet.

En wat betreft het 'op eieren lopen' en 'maken en breken', zag ik heel even een flits van een hautaine vrouw van gegoede burgerij, Frans/Belgisch/Europees. Heeft iets van doen met een liefdesaffaire. Ze koos niet voor de liefde, maar voor geld. Die indrukken horen bij de vrouw van nu.

Nou, het is niet veel, maar toch nog wat. Fijne avond! Grtjs.

Beantwoord door:
Marianne Notschaele-den Boer
profielpagina


Gerelateerde vragen aan contact op zondag tussen 20 en 21uur:

Wat is de verhouding letters in het spel Scrabble?
      [Gesteld in Bordspellen]
2009-03-25 12:27:29
moeizame zoektocht
      [Gesteld in Psychologie]
2009-03-21 05:58:26
outlook express importeren op mac
      [Gesteld in Computersoftware]
2012-11-22 15:59:17
week 53
      [Gesteld in Arbeidsrecht-Drenthe]
2015-12-17 14:48:15
Waarom is contact via Internet zo oppervlakkig?
      [Gesteld in Psychologie]
2009-05-27 12:24:36

Gemiddelde score Vorige Levens: 8.0 (748x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+