Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Wetenschap » Exacte Wetenschappen » Geneeskunde » Gynaecologie En Verloskunde
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Gynaecologie en Verloskunde en krijg online een antwoord van de specialist in Gynaecologie en Verloskunde

Zelf een vraag over Gynaecologie en Verloskunde? Klik hier.
Meer vragen over Gynaecologie en Verloskunde.

Beheerder worden?

De rubriek Gynaecologie en Verloskunde heeft momenteel nog geen beheerder.

Meld je aan als beheerder voor de rubriek Gynaecologie en Verloskunde Klik hier.

RSS over Gynaecologie en VerloskundeVragen over Gynaecologie en Verloskunde via RSS. Klik hier.
RSS over Gynaecologie en Verloskunde op jouw website?Vragen over Gynaecologie en Verloskunde op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Gynaecologie en VerloskundeVragen over Gynaecologie en Verloskunde via E-mail. Klik hier.

Niet ongesteld geworden!

[Gesteld op: 17-12-2007]

Toelichting:
Ik heb een vraag en zit er best mee. Ik slik al 6 jaar de pil. Ik had eerst microginon 30 en nu steridil 30. Want die 1e werd niet meer vergoed door de ziekenfonds. Ik ben vrijdag 7-12-07 gestopt met de pil, omdat ik mn stopweek had. Ik ben nog niet ongesteld geworden, we zijn nu inmiddels 2 week verder. Ik heb geen gemeenschap gehad. De laatste keer is inmiddels weer 5 jaar geleden. Ik heb met deze pil, wel al heel vaak een pil of meer vergeten. Dan slikte ik hem weer een week, en dan vergat ik er weer 4, en dan vloeide ik terwijl ik eigenlijk niet ongesteld moest worden, en dan slikte ik hem weer een week, of twee. En dan vergat ik er weer een paar. Zo is dat door gegaan een paar keer, maar dan werd ik wel ongesteld, maar nu, blijft de menstruatie weg, ik heb al informatie gevraagd bij de apotheek en ik heb de dokter al gebeld. Zij weten ook niet wat er aan de hand zou zijn. Ik maak me wel zorgen. Ik heb ook best veel stress, en doordat ik me zorgen maak, zou het ook kunnen zijn dat het niet komt. Weten jullie wat het is? Ik ben nu weer since woensdag 12-12-07 weer met de volgende strip begonnen, ik zet nu een wekker in mijn telefoon zodat ik het niet vergeet. Weten jullie misschien wat er mis is? Ik maak me erg veel zorgen! Ik ben verder niet ziek, maar heb wel een kramperig tot raar gevoeld in mijn onderbuik. Groetjes Priscilla
Antwoord:
Hallo Priscilla,
Het feit dat je vloeit als je een aantal pillen achter elkaar vergeet is normaal. Voor je lichaam is het dan net alsof je een stopweek hebt. Aangezien je geen gemeenschap hebt gehad kun je niet zwanger zijn, hiervan kan het dus niet komen. Stress kan ervoor zorgen dat je een tijdje niet meer ongesteld wordt, het is dus belangrijk dat je zo min mogelijk stress hebt zodat je lichaam de rust vind om een slijklaag op te bouwen in je baarmoeder en in de stopweek weer af te stoten (de menstruatie). Het kan ook zijn dat je in de overgang bent, dit ligt natuurlijk ook een beetje aan hoe oud je bent. Ik kan zo niet zeggen wat de oorzaak is van het uitblijven van de menstruatie.
Aangezien je nu weer met de pil begonnen bent kun je niet merken of je menstruatie zo weer begonnen zou zijn. Als ik jou was zou ik na deze strip even kijken of de menstruatie in de stopweek begint, is dit niet het geval dan zou ik even wachten met weer beginnen met de pil maar een afspraak maken in het ziekenhuis bij de gynaecoloog. Deze kan beter kijken wat er aan de hand en hierbij eventueel ook een passende oplossing zoeken.

Dus maak je niet te druk want met stress kom je niet verder, kijk het komende stopweek even aan en komt de menstruatie niet dan maak even een afspraak bij de gynaecoloog.
Is er iets niet duidelijk of heb je nog andere vragen dan hoor ik het graag.
Succes.
Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl


Gerelateerde vragen aan Niet ongesteld geworden!:

is er een kans dat ik zwanger ben?
      [Gesteld in Seksualiteit]
2010-04-07 19:02:05
Ben ik nu zwanger? MAP en toch overtijd.
      [Gesteld in Seksualiteit]
2010-04-26 00:51:03
zie toelichting
      [Gesteld in Seksualiteit]
2013-08-24 03:22:42
Help abnormale ongesteldheid!
      [Gesteld in Seksualiteit]
2013-09-18 16:47:05
De pil goed ingenomen maar nog niet ongesteld.
      [Gesteld in Anticonceptie]
2015-07-12 10:26:27

Gemiddelde score Gynaecologie en Verloskunde: 0.0 (0x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+