Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Mens & Maatschappij » Mensen
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Mensen en krijg online een antwoord van de specialist in Mensen

Zelf een vraag over Mensen? Klik hier.
Meer vragen over Mensen.
De huidige beheerder van de rubriek Mensen:
Naam: Nellie Timmermans-van de Kamp
Bedrijf: Interpunctie
Reactiesnelheid: 7 uur
Waardering: 8.4 (van max. 10)
Meer informatie over Nellie Timmermans-van de Kamp vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over MensenVragen over Mensen via RSS. Klik hier.
RSS over Mensen op jouw website?Vragen over Mensen op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over MensenVragen over Mensen via E-mail. Klik hier.

Mijn vriend word verdacht van mishandeling.

[Gesteld op: 10-03-2011]

Toelichting:
Hallo,
Mijn vriend word verdacht van een mishandeling van zijn ex.
Hij word verdacht van een kopstoot met gebroken neus als gevolg dit was in 2009 in februarie daarna is zijn ex nog terug gekomen en hebben ze nog een relatie van een jaar gehad , In 2010 augustus word hij verdacht van haar te hebben geknepen, en ik oktober zou hij haar 2 keer geschopt hebben! Toen is hij ook opgepakt en hebben ze de rest er ook bij getrokken!
Wat ik raar vind is, zei zelf heeft hem ook meerdere keren goed aangepakt! Hij had soms gewoon de nagel afdrukken in zijn arm staan, ze sloeg hem wel eens als ze ruzie hadden daar is ook een keer een vriend van hem bij geweest! Dit heeft hij aangegeven in het verhoor maar deze vriend is niet op geroepen om te getuigen!
Ook heeft ze hem een keer bij zijn keel gegrepen midden in de discotheek daarbij was de zelfde vriend! dit heeft hij ook aangegeven in het verhoor en aangifte van gedaan! Ook hier word deze vriend niet over gehoord! Wel is dat meegenomen in het dossier .Mijn vriend is in oktober dus opgepakt omdat hij zijn ex 2 keer geschopt zou hebben, hij zegt dat hij het niet gedaan heeft tegen mij en daar ga ik dan ook van uit.
Hij moest 2 dagen blijven op het politie bureau en daarna mocht hij gaan! Hij loopt nu al wel bij De waag om wat minder snel boos te worden, en dingen te negeren!
Bij het incident in 2009 waren geen getuigen en de politie zei dat dit een 1 op 1 verhaal is! dus hier kunnen ze toch dan niet over oordelen?
Hij is verder nog nooit opgepakt of veroordeelt!
Ze begonnen ook over belaging 'stalking' toen we het OM belde, bovendien kon zei hem ook nooit met rust laten en hier heeft hij zelfs nog brieven van, waar in staat de ze hem overal zocht enz enz.! het is namelijk meerdere keren uit geweest tussen hun!
Ze zocht hem zelf ook meerdere malen op! en ze mishandelde hem ook! oftewel actie reactie alleen hij moet hier nou voor voorkomen! Word er ook gekeken naar hoe zei is? en word er ook naar mijn vriend geluisterd! Ik kan zelf niet zeggen of hij deze feiten wel of niet gepleegd heeft! maar stel ze zeggen dat hij dit wel allemaal gedaan heeft! wat word dan ongeveer zijn straf?
Antwoord:

Dit zijn zaken waarbij een jurist (advocaat) moet worden geraadpleegd. Natuurlijk zullen ze de hele situatie wegen en zal ook haar gedrag betrokken moeten worden bij de rechtzaak. Maar daar moet hij met zijn advocaat over praten. En als iemand kan zeggen wat de straf/gevolgen zouden kunnen zijn dan is het de advocaat, hoewel ook zij meestal erg voorzichtig zijn.

Waar ik wel op wil wijzen (dat is ook mijn vakgebied) is de kwestie of je er wel goed aan doet om met een man die iemand mishandeld heeft een relatie aan te gaan. Hij is ermee bezig om dat onder controle te krijgen, zeg je, en dat is mooi.  Hij verdient misschien inderdaad een kans, maar zorg ervoor dat je op tijd stopt, mocht hij toch over de schreef gaan. Denk niet dat het beter wordt, of dat jij hem daar "vanaf" kunt helpen.

Als hij zijn leven betert is dat mooi, zo niet: kies voor jezelf!

Ik wens jullie het beste toe.

 

 
Reactie vraagsteller:
Bedankt voor de reactie,
U moet begrijpen dat zijn ex ook veel dingen er bij liegt! Volgens hem begon ze zelf altijd! boven dien geloof ik dat ook wel dit ivm met mijn vriend heeft nog wel een goeie band met haar vader en zei totaal niet meer met hem omdat ze bij hem ook eigelijk altijd fout was! haar ouders zijn gescheiden!
Maar goed dat u antwoord of ik er wel goed aan doet met hem vind ik erg naar om te horen!
Hij is mijn vriend en hij is een lieve vriend eerlijk gezegt heb ik nog nooit zo jongen gehad!
Voor mijn is hij de ware! en iedereen maakt wel eens fouten in het leven! Hij heeft geen moord gepleegd of iets! En ook weet ik zeker dat hij mij nooit zal slaan want zo is hij gewoon niet! Hij word wel snel boos als dingen fout gaan of niet lukken maar daarom loopt hij nu bij de waag om gewoon wat minder snel boos te zijjn!
Tis een lieve jongen
 
Antwoord Beheerder:

Inderdaad kan het prima gaan, en hij mag die kans krijgen. Maar ik wil je er wel op gewezen hebben dat sommige mensen hun boosheid niet onder controle krijgen.

Natuurliljk zal zijn ex heus wel dingen liegen, maar dan nog kan hij kiezen hoe hij daar mee omgaat, hoewel dat niet gemakkelijk is.

Maar hoe dan ook, ik hoop dat je gelukkig wordt (met  hem of zonder hem).

En als het MET hem kan, waarom niet?

Beantwoord door:
Nellie Timmermans-van de Kamp
profielpagina

Subrubrieken binnen de rubriek Mensen:
Emotionele Problemen
Maatschappelijk Werk En Dienstverlening (MWD)
Persoonlijke Ontwikkeling
Vermist
Zelfkennis


Gerelateerde vragen aan Mijn vriend word verdacht van mishandeling.:

Is het terecht dat ik me blijf schamen?
      [Gesteld in Mensen]
2011-05-10 16:56:25
Is mijn wantrouwen in mijn vriend terecht?
      [Gesteld in Relatieproblemen]
2011-06-20 15:59:18
Wat kan ik hieraan doen?
      [Gesteld in Relatieproblemen]
2012-05-05 22:35:06
hoe krijg ik mijn beste vriend terug?
      [Gesteld in Relaties]
2012-05-31 23:39:36
Moet ik deze relatie aanhouden?
      [Gesteld in Relaties]
2012-11-04 19:39:03

Gemiddelde score Mensen: 8.3 (87x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+