Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Alternatieve Geneeswijzen » Re´ncarnatietherapie » Vorige Levens
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Vorige Levens en krijg online een antwoord van de specialist in Vorige Levens

Zelf een vraag over Vorige Levens? Klik hier.
Meer vragen over Vorige Levens.
De huidige beheerder van de rubriek Vorige Levens:
Naam: Marianne Notschaele-den Boer
Bedrijf: Rha publishing - rha reincarnatietherapie
Reactiesnelheid: 9 uur
Waardering: 7.9 (van max. 10)
Meer informatie over Marianne Notschaele-den Boer vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Vorige LevensVragen over Vorige Levens via RSS. Klik hier.
RSS over Vorige Levens op jouw website?Vragen over Vorige Levens op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Vorige LevensVragen over Vorige Levens via E-mail. Klik hier.

Ik ben depresief en verlang naar rust

[Gesteld op: 06-03-2011]

Toelichting:
Beste Marian,
Ik ben een vrouw van 35 jaar.
Zolang ik me kan herinneren voel ik me diep van binnen eenzaam. Het is een tergend en knagend gevoel en het maakt niet uit of ik in gezelschap verkeer of alleen ben. Ook heb ik een heimwee-achtig gevoel naar iets of iemand, maar weet niet naar wat of wie.
Ik woon alleen en aangezien ik lesbisch ben, is het wereldje qua partnerkeuze erg beperkt. Als ik wel iemand tegenkom met wie het klikt ( = nu het geval) en ik hoor dat ze nog een goed contact met haar ex heeft, heb ik de neiging om het contact stop te zetten, want dan kan ik niet met mijn jaloerse gevoel daarover overweg. Ik val op oudere, sterke vrouwen. Vorig jaar heb ik een bijna geslaagde zelfmoordpoging gedaan want ik kan het hier op aarde niet vinden, ondanks lieve mensen en hulp om me heen.Ik kan me nu niet voorstellen dat ik ervoor gekozen heb om op aarde te zijn, het voelt meer als mijn tijd moeten uitzitten. Ik verlang naar vrede en rust.....
Alvast bedankt voor je tijd en energie hierin te steken:)
groetjes
Antwoord:

Beste ....

Je stelt me geen vraag over vorige levens, je mailt hoe je je voelt. Dat is een groot verschil. De rubriek is daar eigenlijk niet voor bedoeld. Ik begrijp wel dat je met je behoefte aan 'verlangen naar rust' nadenkt over of er meer is na de dood. Verlangen naar vrede en rust, om dat te bereiken met zelfmoord ... tja... ik zou zelf voor andere opties kiezen, maar iedereen heeft een eigen verantwoordelijkheid om nog iets van het leven, al dan niet gekozen, gekregen, te maken.

Onbegrijpelijke heimwee-achtige gevoelens kunnen te maken hebben met een ervaring heel erg lang geleden, het oertrauma. De eerste ontdekkingstocht van de ziel of de eerste splitsingen vanuit het 'heel-al'(toen alles nog heel was) of loslaten van energieën waarmee je je verbonden voelde. Wil je hieraan iets doen: zoek een reïncarnatietherapeut op die met het oertrauma kan werken. Je hoort te leren in het hiier en nu te staan/leven, niet voortdurend bezig te zijn met heimwee naar iets ongrijpbaars.

Met je stelling dat het lesbische wereldje klein is qua partnerkeuze, ben ik het niet eens. Er zijn genoeg lesbische vrouwen in de wereld waarmee je je zou kunnen verbinden, maar als je thuis blijft verdrinken in ongrijpbaar verdriet, dan kom je de deur niet meer uit en mis je mogelijkheid tot contacten. Word lid van lesbische forums op Internet om contacten op te doen of word lid van aktiviteitengroepen met lesbische touch. Zorg dat je aktie onderneemt.

Een zelfmoordpoging doen omdat je het op aarde niet kan vinden... zie eerder hierboven: doe wat aan het oertrauma. Ga er over lezen (is een klein Ankertje over beschikbaar met die titel). Als je jezelf het leven beneemt, heb je de volgende keer dat je er weer bent opnieuw te dealen met hetzelfde onderwerp. Dus dat is slechts uitstel. Lees eeens het boek 'Zelfdoding in het licht van de ziel' van Elllen Scheffer, misschien haal je daar nuttige informatie uit.

Vrede en rust in jezelf vinden is belangrijk. Raadpleeg professionele hulp en laat die ook toe. Open je iets meer voor adviezen van anderen ipv die adviezen alleen maar aan te horen. Net zoals je in deze rubriek iets stelt... zonder eigenlijk een echte vraag te stellen. Het zou jammer zijn als je dit leven er al uitstapt. En helemaal jammer voor die ene lesbische vrouw die er voor jou rondloopt en op contact wacht, en dan nog een leven langer moet wachten. Dus.... zoek in elke dag iets leuks, je bent in staat om jezelf uit die depressiviteit te halen. Vind rust in slaap of meditatie of via een therapeut die je helpt stevig in de wereld te zetten (reincarnatietherapeut of een rebirthingtherapeut)

Succes! MN

 

 
Reactie vraagsteller:
hallo marianne, goh, wat een fijn antwoord. Heel erg bedankt hiervoor! Succes verder met je goeie werk! Mvrg. D.
 
Antwoord Beheerder:
Graag gedaan. Het leven is heus de moeite waard, liefs, MN
Beantwoord door:
Marianne Notschaele-den Boer
profielpagina


Gerelateerde vragen aan Ik ben depresief en verlang naar rust:

hoe krijg ik dunne benen en een patte buik ?
      [Gesteld in Kickboksen]
2009-06-25 17:35:32
hond plast & poept soms in de zetel
      [Gesteld in Hondengedrag]
2013-08-22 10:27:02
geldt het recht van voorkoop bij bouwgrond
      [Gesteld in Notaris-Belgie]
2008-09-29 18:37:27
Trainingsschema?
      [Gesteld in Fitness]
2009-01-08 15:17:05
Verjaring 20 of 30 jaar ????
      [Gesteld in Tuin]
2008-12-01 20:19:05

Gemiddelde score Vorige Levens: 8.0 (748x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+