Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Alternatieve Geneeswijzen » Re´ncarnatietherapie » Vorige Levens
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Vorige Levens en krijg online een antwoord van de specialist in Vorige Levens

Zelf een vraag over Vorige Levens? Klik hier.
Meer vragen over Vorige Levens.
De huidige beheerder van de rubriek Vorige Levens:
Naam: Marianne Notschaele-den Boer
Bedrijf: Rha publishing - rha reincarnatietherapie
Reactiesnelheid: 9 uur
Waardering: 7.9 (van max. 10)
Meer informatie over Marianne Notschaele-den Boer vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Vorige LevensVragen over Vorige Levens via RSS. Klik hier.
RSS over Vorige Levens op jouw website?Vragen over Vorige Levens op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Vorige LevensVragen over Vorige Levens via E-mail. Klik hier.

Ben ik zo voortbestemd?

[Gesteld op: 04-03-2011]

Toelichting:
Hallo, ik heb vaker een droom dat ik rond een slagveld orders uitgeef aan ong. 20 troepen. Ik zie dan een stad voor me die gebombadeerd wordt door artillerie terwijl wij in een rustig tempo naar de stad oprukken, zittend op een tank. Altijd wanneer ik een suisend geluid hoor in een droom, eindigt die wanneer het geluid het hardst wordt.

Ik heb onderzoek gedaan en het blijkt dat het ging om een aanval van het Israelische leger rond de jaren '80 op een stad. De tank waar ik op zat was een Merkava tank. Opvallend is dat ik een keer met hetzelfde standaard wapen omging als de isrealieten toen en ik wist precies hoe het in elkaar zat. Het suisend geluid was waarschijnlijk een artilleriegranaat.

Zelf ben ik een Nederlander van gemixde nederlands-duitse-italiaanse afkomst. Maar raar genoeg ben ik erg ge´ntereseerd in het Russische leger en vooral een van hun voertuigen: de BMP-1. Ik heb die interesse al sinds mijn 14 (ben nu 20)


Was de artilleriegranaat mijn dood? Is dit een vorig leven van mij geweest? Deze droom komt namelijk 2x per week voor afgelopen 3 maanden. Elke keer exact hetzelfde. Ben ik misschien ook een oud russisch militair geweest?
Antwoord:

Beste.....

moest even glimlachen om je vraag 'ben ik zo voortbestemd?' ..... het woord is voorbestemd, zonder t... maar je gaat voorTvarend te werk :) er zit een hoop aktie in je tekst

Ja, het was een vorig leven, waarvan je beelden terugziet in je droom. Maar de informatie is een beetje gemixed met oorlogsflarden uit meerdere vorige levens. Je hebt een flink aantal voorbije levens gehad met 'strijd', in je huidige leven is het de bedoeling dat je die aktie anders aanwendt dan weer in het leger te gaan. Mocht je een legerfunktie hebben of ambiëren, zet jezelf dan zo humaan mogelijk in.

Ik vermoed dat je een aantal maanden geleden, voordat je die dromen kreeg, een film hebt gezien met tanks erin die deze oude informatie heeft opgerakeld. Het kan ook zijn dat het suizende geluid in een film de herkenning bracht op onbewust niveau. Als je nu 20 bent, is het heel aannemelijk dat je vorige leven hiervoor in de jaren 80 plaatsvond. Geregeld is de tussentijd tussen 2 levens in (wanneer leven plotseling eindigt) kort. Wel zou je kunnen checken of er overeenkomsten zijn met hoe je geboren bent dit leven nu of hoe je moeder de zwangerschap ervoer. Iets van de oorlogselementen uit dat voorbije leven zou je terug moeten kunnen vinden. Lees maar eens boek Diehards in de war, dan begrijp je beter wat ik bedoel.

Overigens is het de bedoeling van dromen, dat je eerdere/oude/onverwerkte zaken alsnog verwerkt. Dromen kunnen daarbij helpen. Zie www.vorigelevens.nl met verhaal over dromen & reïncarnatietherapie en eventueel ook het verhaal van de chauffeur met rijangst, dat gaat over iemand en een tank in vorig leven. Dan zie je dat er vele manieren zijn waarop vorige levens kunnen nawerken.

Vóór het leven op de Merkava tank (en Merkava is Hebreeuws voor strijdwagen, ik vermoed ook nog een oud Egyptisch leger met strijdwagens en paarden) zit nog een leven in de 2e wereldoorlog als Russisch militair, vechtend tegen de Duitsers. Ik weet niet van welke tijd een BMP-1 is.

Het gegeven dat je nu van gemixte Ned/Duits/Italiaanse afkomst is, brengt diverse vorige levens in je herinnering (Italië ==> Romeinse tijd, Romein en strijdwagens in het oude Egypte, Duits ==> vorig leven als Rus en Nederlands ==> vorig leven als Israëlier) In alle levens was je bezig met strijd voeren om vrijheid te verkrijgen. Nu woon je in een land met vrijheid, dus strijd voeren is minder relevant.

Via meditatieoefeningen zou je meer kunnen opsporen aan details van die levens, maar het is niet nodig. Weten is genoeg voor je. Pas als je last zou krijgen van oorsuizingen of onverklaarbare angsten mbt tanks of harde geluiden, zou je reïncarnatietherapie kunnen overwegen om vorige levens te verwerken. Op dit moment is het gewoon leuk voor je om te weten dat je dergelijke levens had. Het is vrij gewoon :)

Grtjs, MN

Beantwoord door:
Marianne Notschaele-den Boer
profielpagina


Gerelateerde vragen aan Ben ik zo voortbestemd?:

Is Gijsbert mijn Tweelingziel?
      [Gesteld in Paranormaal]
2008-08-07 15:08:45
toekomst
      [Gesteld in Astrologie]
2008-11-19 12:01:42
Hallo Marianne, wie was ik in het vorig leven?
      [Gesteld in Vorige Levens]
2012-01-23 18:13:19
Hallo Marianne, wie was ik in het vorig leven?
      [Gesteld in Vorige Levens]
2012-01-23 18:13:36
Eerder stoppen met werken
      [Gesteld in Personeelsmanagement]
2006-09-07 20:20:27

Gemiddelde score Vorige Levens: 8.0 (748x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

 • Ron Jedema
  9.3
 • Ad Appel
  9.0
 • Anita
  9.0
 • Totalen:

  Vragen:  258133
  Beheerders:  1029

  Gemiddelden:

  Reeds beantwoord:  99 %
  Reactiesnelheid:  172 uur
  Waardering:  7.9
Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+