Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Mens & Maatschappij » Religie & Spiritualiteit » Exorcisme
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Exorcisme en krijg online een antwoord van de specialist in Exorcisme

Zelf een vraag over Exorcisme? Klik hier.
Meer vragen over Exorcisme.

Beheerder worden?

De rubriek Exorcisme heeft momenteel nog geen beheerder.

Meld je aan als beheerder voor de rubriek Exorcisme Klik hier.

RSS over ExorcismeVragen over Exorcisme via RSS. Klik hier.
RSS over Exorcisme op jouw website?Vragen over Exorcisme op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over ExorcismeVragen over Exorcisme via E-mail. Klik hier.

Na val van 12 meter en IC en coma

[Gesteld op: 02-03-2011]

Toelichting:
Mijn dochter is 5 jaar geleden van 12 meter naar beneden gekomen. Nadat zij uit coma is gekomen heb ik het idee dat ze nog veel contact heeft met andere sferen en de laatste maanden vertoont ze steeds meer abnormaal gedrag. Ik heb in de lijst gekeken en de helft van de lijst is van toepassing op mijn dochter. Zij heeft hersenletsel, maar ging eigenlijk steeds beter, wel met spreken over geesten, maar het wordt steeds extremer in reacties en gedrag. Wij worden er moedeloos van omdat zij het niet uit kan leggen. Waar kan ik het beste om hulp vragen hier in Nederland.
Ik hoop dat u ons kunt helpen. Wij zijn de wanhoop nabij. Hierbij een link naar een film over ons, deze dateert uitdecember 2007. http://player.omroep.nl/?aflID=6153790&md5=d94e992b0340b5d249e5d42759ba37a9

Met vriendelijke groet,

Diane
Antwoord:

Beste mevrouw,

Ik heb uw verhaal gelezen en het filmpje gezien, wat is dat vreselijk tragisch! Ik schoot daar vol van.

Het is inderdaad zo dat als men een traumatische ervaring heeft gehad, of in comateuze toestand is geweest bepaalde tijd, geesten de persoon kunnen lastigvallen of beinvloeden. Dikwijls is het zo dat als een persoon in coma is geweest de betreffende persoon in de geestenwereld is geweest, hoewel dat niet altijd meer herkenbaar is bij het ontwaken.

Het lastige is dat deze geesten niet vanzelf weg gaan of kunnen, ze ervaren het lichaam, wat mogelijk eens een tijdje verlaten was door de comateuze toestand, steeds meer als hun eigen lichaam of leefterrein

Ik kan uw dochter ontdoen van hun aanwezigheid, dat is niet het probleem maar misschien wel de afstand voor u, we wonen in Bretagne-Finistére. Regelmatig komen we wel op verzoek naar clienten die niet kunnen reizen, of clienten komen naar ons toe.

De mensen die ik kende in Nederland die capabel zouden zijn om haar te helpen, zijn vooral priesters, waren wat ouder dan ik en leven inmiddels niet meer. exorcist zijn is erg zwaar en het eist tol van je lichaam. Hoewel ik uitgetreden ben als priester en Swedenborgianist ben, op deze manier heb ik over geesten, in welke hoedanigheid ze ook zijn, veel meer autoriteit dan wanneer je gewoon priester bent.

Ik ken wel een paar priesters in Frankrijk die dit net zo goed kunnen als ik, maar ik wil u attenderen dat deze soort hulp niet goedkoop is,  juist omdat het tol van ons eist. Er is in veel gevallen psychiatrische kennis nodig en de nodige geestelijke gaven, er komt best wel wat bij kijken.

In elk geval kan ik u geruststellen dat we, hetzij een andere priester in Frankrijk, uw dochter kunnen helpen zodat het leven bij u en voor uw dochter weer normaal leefbaar wordt.

Ik had een client van 2 jaar oud met een handicap aan de benen, het meisje had vervette beentjes en zeer kleine voetjes waarmee ze nooit mee zou kunnen lopen. De moeder bracht het kindje bij mij, het kind had een geest van verminking in het achterhoofd/hersenstam.  Nu ben ik niet gewend om geesten te verwijderen bij zeer jonge kinderen, het meisje wilde dan ook niets met mij te maken hebben. Ik sprak de geest van verminking aan in een taal wat de geest kon verstaan en de geest schoot uit de mond van het kind en vertrok. Een half jaar later kon het kind op de voetjes staan die normaal aangroide, nu fiets ze, loopt hard, huppelt en alles wat een kind doet. Dat is niet aan mij te danken maar aan God onze Schepper die alles wil doen, maar wij moeten geloven dat Hij van ons houd.  Het is mogelijk dat Hij ook uw dochter wil herstellen.

Ik hoop u hiermee gerustgesteld te hebben.

Vr.gr.

Antoine 

Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl


Gerelateerde vragen aan Na val van 12 meter en IC en coma:

Wij blijken een veel te grote gasmeter te hebben.
      [Gesteld in Energie]
2013-11-28 15:18:17
Nieuwe meter, eindafrekening nuon omhoog kan dat?
      [Gesteld in Energie]
2009-12-29 17:33:04
Wil inzage in gas en waterrekening van VVE.
      [Gesteld in Vereniging van Eigenaren]
2012-06-05 18:11:14
Touw om aarde hoeveel verschil?
      [Gesteld in Wiskunde]
2010-03-11 13:30:58
over eneco en enrgie direct
      [Gesteld in Energie]
2008-08-05 08:59:15

Gemiddelde score Exorcisme: 0.0 (0x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+