Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version française: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versión española : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Zakelijk & Financieel » Zakelijke Dienstverlening » Mediation » Omgangsregeling Mediation
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Omgangsregeling mediation en krijg online een antwoord van de specialist in Omgangsregeling mediation

Zelf een vraag over Omgangsregeling mediation? Klik hier.
Meer vragen over Omgangsregeling mediation.
De huidige beheerder van de rubriek Omgangsregeling mediation:
Naam: Nico K.J. Wiggers
Bedrijf: Wiggers mediation
Reactiesnelheid: 26 uur
Waardering: 8.2 (van max. 10)
Meer informatie over Nico K.J. Wiggers vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Omgangsregeling mediationVragen over Omgangsregeling mediation via RSS. Klik hier.
RSS over Omgangsregeling mediation op jouw website?Vragen over Omgangsregeling mediation op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Omgangsregeling mediationVragen over Omgangsregeling mediation via E-mail. Klik hier.

omgangsregeling baby 3 maanden?

[Gesteld op: 26-02-2011]

Toelichting:
We zijn sinds zes weken uit elkaar. Er moeten allerlei praktische zaken geregeld worden, o.a. een omgangsregeling. Maar ons zoontje is nog maar 3 maanden. Ex woont in duitsland. Ik wil het liefste nul komma nul omgang, hij heeft hem nu drie keer gezien bij jeugdzorg en ik kreeg mijn zoontje drie keer compleet overstuur, huilerig en uit zijn ritme terug. Dan is er nog het volgende:

1. Ex betaalt niet mee aan de kosten die ik maak om zoontje te onderhouden.
2. Ex denkt niet mee in het belang van onze zoon; hij heeft zijn eigen meubeltjes nodig, het aankleedkussen, de box, al zijn kleertjes en de rest wat van hem is, want hij groeit als een tierelier. Ik kan het financieel niet opbrengen om iedere twee weken nieuwe kleertjes voor hem te kopen. Mijn vader heeft hem nu al drie keer naar die spullen gevraagd, Ex heeft ze drie keer NIET meegenomen. Ik vind het sowieso erg kwalijk dat hij er zelf niet opkomt om deze spullen mee te nemen. Hij geeft mij op deze manier de indruk dat hij zich totaal niet interesseert voor de ontwikkeling en behoeften van onze baby.
3. Ik maak me zorgen over het drugsgebruik van Ex. Hij heeft er niets over losgelaten in het mailcontact dat we tot enkele weken geleden nog hadden, en ik kan dus niet peilen of hij nu gestopt is met blowen of niet. Ik ben bang dat hij gewoon zijn oude patronen doorzet, en sorry…maar dan is hij in mijn ogen geen goede en veilige papa voor zoonlief. Jammer genoeg kan ik niet bewijzen dat het écht zo is, het enige wat ik zou kunnen doen is getuigen oproepen die kunnen bevestigen dat ex inderdaad zwaar cannabisverslaafd is, mocht dat in de toekomst eventueel nodig zijn.
4. Ik maak me zorgen over de manier waarop ex mij behandelt, en waarop hij ons zoontje straks wellicht ook zal behandelen. Wederom kan ik hier niet met concreet bewijsmateriaal komen, alleen mijn verhalen, en dat wordt - ben ik bang - al gauw afgedaan als zwartmakerij, dus daar wil ik alleen in het uiterste geval iets over loslaten. Ik heb alleen een mailtje van hém naar mijn ouders waarin hij bevestigt dat hij me niet met fatsoen behandelt.
5. We zijn verplicht om een ouderschapsplan te maken. Ik vraag me af of mijn ex dit überhaupt weet, en hoe we dit aan moeten gaan pakken want ik wil - voor mijn eigen veiligheid - absoluut geen contact meer met mijn ex, omdat ik dan wéér in zijn mooie praatjes trap. Wat te doen, wat te doen?
Antwoord:
Beste, ik begrijp dat een en ander niet soepel verloopt door allerlei omstandigheden. Echter uw problematiek moet u en met de Raad enmet uw advocaat besprken. Ik kan hier in een kort tijdsbestek geen zinnig antwoord op geven. Wat ik weet is dat rechters maar ook onderzoeken aangeven dat de band met vader altijd erg belangrijk is.
Daarbij hoe meer u tegensputtert zal de anders altijd zijn zin willen doordrijven. Als u een stukje meegaat en niet meer tegnspurt dan is het nieuwtje er snel af (is mijn ervaring) Dan kijkt hij niet meer naar het kind om. Zolang u kleding mee blijft geven dan kopen omdat hij bij vader moet zijn vindt uw ex dit goed. Doe het dus niet meer.
Er zijn ouderschapsplannen die u zelf kunt invullen en naar de ander toesturen met het verzoek daar naar te kijken. Als u wilt kunt u van mij een ouderschapsplan krijgen. Mail mij dan persoonlijk. U hoeft dan niet meer in discussie met hem. Daar waar u het niet mee eens bent legt u aan de rechter voor.
Uw advocaat zal ook wel een voorstel hierover hebben. Daar waar u er niet uitkomt zal de rechter een ouderschapsplan opstellen.

Met vriendelijke groeten Lida SteekersMediation Collectief RijnmondWillem Alexanderlaan 113171 CR Poortugaalwerktijden: maandag t/m donderdag 09:00 uur - 17:00 uurtelefoon: 010-50.126.17/ mobiel: 06-401.09.255web: www.mediationcollectiefrijnmond.nl
Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl

Subrubrieken binnen de rubriek Omgangsregeling mediation:
Allround Conflictbemiddeling


Gerelateerde vragen aan omgangsregeling baby 3 maanden?:

hoe rosei collis handvoeden ?
      [Gesteld in Parkieten]
2010-04-14 15:33:12
niet erkent, geen alimentatie?
      [Gesteld in Persoonsrecht en familierecht]
2010-10-14 16:02:38
Bedrijf verkopen,maar verhuurder wil niet meewerke
      [Gesteld in Zakelijke Dienstverlening]
2012-03-27 21:45:55
Met klein baantje babyuitkering vervallen?
      [Gesteld in Wet Werk en Bijstand]
2008-11-04 14:14:14
waneer heb ik recht op ww-uitkering in belgie
      [Gesteld in Arbeidsrecht-Belgie]
2007-10-07 12:04:46

Gemiddelde score Omgangsregeling mediation: 8.0 (3x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+