Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Zakelijk & Financieel » Advocaten » Advocaten-Zuid Holland
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Advocaten-Zuid Holland en krijg online een antwoord van de specialist in Advocaten-Zuid Holland

Zelf een vraag over Advocaten-Zuid Holland? Klik hier.
Meer vragen over Advocaten-Zuid Holland.

Beheerder worden?

De rubriek Advocaten-Zuid Holland heeft momenteel nog geen beheerder.

Meld je aan als beheerder voor de rubriek Advocaten-Zuid Holland Klik hier.

RSS over Advocaten-Zuid HollandVragen over Advocaten-Zuid Holland via RSS. Klik hier.
RSS over Advocaten-Zuid Holland op jouw website?Vragen over Advocaten-Zuid Holland op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Advocaten-Zuid HollandVragen over Advocaten-Zuid Holland via E-mail. Klik hier.

Veranderen co-ouderschapsplan

[Gesteld op: 26-02-2011]

Toelichting:
Hallo mijn ex vrouw wil ons co-ouderschapsplan veranderen wat we in november 2008 hebben opgesteld. we zijn nu 4 jaar uit elkaar en sinds nov 2008 officiel. We hebben samen een dochter van bijna 7 jaar en die is vanaf maandag t/m woensdag 16.30 bij moeder en daarna bij mij tot vrijdag 12.00 uur. En om het weekend heb ik haar. Het gaat met mijn dochter heel goed op school zit op scouting alleen haar moeder doet al 4 jaar heel vervelend met alle brieven en sms probeerd ze mij en me dochter het leven zuur te maken.
Na 4 jaar uitelkaar heb ik nog elke dag het idee dat ik met me ex samenwoon want ze wil graag bepalen wat ik moet doen in mijn huis al onze dochter bij mij is. Ik zeg negatieve aandacht is ook aandacht zo heeft ze me al 2 keer geslagen waar ons kind bijstond we deelde samen de kleren die kwam ze vorig jaar op stel en sprong op halen omdat ik mijn dochter haar nieuwe onderbroeken achter zou houden. Zo kan ik nog even door gaan.
Sinds 2 jaar heb ik een nieuwe vriendin die vaak bij me komt als mijn dochter er is het gaat heel goed en in ons huis heerst een stabiele en relexte sfeer. Omdat mijn ex ik denk jaloers is op mijn goede en leuke leven en mijn dochter zich heel goed voelt in mijn huis doet ze er alles aan om dit te verpesten.
Nu zitten we apart bij maatschappelijk hulp op aanrade van me ex ik was het eerst niet van plan maar voor mijn dochter heb ik het gedaan. Ik heb 2 gespreken gehad over wat er nu beter zou kunnen in ons co-ouderschap en in maart 2011 zou er een gesprek komen met me ex om voor eens en altijd de lucht te klaren. krijg ik woensdag een aangetekend pakket van de rechtbank dat met ex ons co-ouderschapsplan ongeldig wil laten verklaren.
KAN DIT ZOMAAR ZONDER MIJN TOESTEMMING.
|In de brief staat via haar advocaat dat ze veel dingen wil verander in haar voor deel en ze denk zeker niet aan ons kind. zo raak ik het beslissingsbevoegdheid over mijn kind kwijt me ex wil dit elkedag bepalen. en ga ik 350 EURO MEER ALIMENTATIE BETALEN. TE GEK VOOR WORDEN
Ik moet voor 22 maart 2011 met tegen voorstel komen en dan later voor het gerecht komen.
WAT MOET IK DOEN ???? Ik heb genoeg bewijzen op papier en in mijn mobiel om mijn ex zwart te maken tegn over de rechtbank maar miscchien werkt die alleen tegen me. Ik heb uit een vorig huwlijk nog 2 zoons van 14 en 16 jaar en in dit hele verhaal van me ex houd ze daar helemaal geen rekening mee dat ik daar ook tijd aan besteed en alimentatie betaal. WIE KAN ME HELPEN MET GOED ADVIES ?
Antwoord:

Beste,

je hebt zowiezo geen keuze. Je ex heeft een procedure gestart, je moet dus naar de rechtbank en daar moet je je verplicht laten vertegenwoordigen door een advocaat.

Het advies is dus: direct een advocaat inschakelen. Deze kan je adviseren en bijstaan aangaande de co-ouderschapsregeling en de alimentatie. Voor de ouderschapsregeling zal een evaluatie van de maatschappelijk werker (als die in jou voordeel is) veel goeds doen. Je doschter is pas 7 en zal dus niet gehoord worden over wat zij wilt. Dat gebeurd (volgens mij) pas vanaf 11 jaar. Dan kan een kind aangeven bij wie van de ouders zij wilt wonen en wordt haar mening meegewogen. Betreffende de alimentatie: is dat afhankelijk van hoeveel jekan betalen en wat de behoefte van je dochter is. Bij een co-ouderschapsregeling is er vaak geen alimentatie, maar dragen beide ouders gezamenlijk de kosten van hun kind, voor zover hun portemonee dat toelaat. Voor de co-ouderschapsregeling is onderling overleg hebben van belang. Als u niet op goede voet met de moeder staat, kan het zijn dat deze regeling voor jullie en jullie kind niet werkt. U dient aan te tonen dat de regeling wel werkt en het beste is voor uw kind.

Succes hiermee. mr S.P, Mahabier www.jourplace.nl

Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl


Gerelateerde vragen aan Veranderen co-ouderschapsplan:

eenhoofdig gezag aanvragen
      [Gesteld in Familierecht]
2011-07-09 20:04:06
eenhoofdig gezag aanvragen
      [Gesteld in Familierecht]
2011-07-09 20:04:09
zomaar minder alimentatie betalen?
      [Gesteld in Familierecht]
2012-03-06 15:46:58
Eerder stoppen met werken
      [Gesteld in Personeelsmanagement]
2006-09-07 20:20:27
Adverteren in Yahoo!?
      [Gesteld in Search Engine Advertising]
2007-03-12 23:23:03

Gemiddelde score Advocaten-Zuid Holland: 0.0 (0x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+