Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Alternatieve Geneeswijzen » Re´ncarnatietherapie
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Re´ncarnatietherapie en krijg online een antwoord van de specialist in Re´ncarnatietherapie

Zelf een vraag over Re´ncarnatietherapie? Klik hier.
Meer vragen over Re´ncarnatietherapie.
De huidige beheerder van de rubriek Re´ncarnatietherapie:
Naam: Marianne Notschaele-den Boer
Bedrijf: Rha publishing - rha reincarnatietherapie
Reactiesnelheid: 9 uur
Waardering: 7.9 (van max. 10)
Meer informatie over Marianne Notschaele-den Boer vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Re´ncarnatietherapieVragen over Re´ncarnatietherapie via RSS. Klik hier.
RSS over Re´ncarnatietherapie op jouw website?Vragen over Re´ncarnatietherapie op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Re´ncarnatietherapieVragen over Re´ncarnatietherapie via E-mail. Klik hier.

Studiekeuze en gevoeligheid.

[Gesteld op: 19-02-2011]

Toelichting:
Hallo Marianne,

De reden waarom ik dit bericht schrijf is, omdat ik gewoon nieuwsgierig ben naar een vorige leven, of iets wat nog niet is afgemaakt.

Ik ben een jongen van 21 jaar. Na de middelbare school moest ik een keuze maken voor een vervolgopleiding. Op dat moment wist ik nog niet wat ik wilde. Toen had ik gekozen voor de MBO opleiding Juridisch. In deze tijd was ik heel erg gevoelig. Ik pikte veel gevoelens op vanuit mijn omgeving en hierdoor was ik uit balans geraakt. Ik ben aan de slag gegaan om alles zo goed mogelijk te verwerken. Dit heb ik gedaan door te schrijven over de gebeurtenissen en door te praten op school.

Omdat het niet goed ging tijdens de opleiding juridisch, was ik met deze opleiding gestopt. Ik heb gekozen voor de opleiding MBO administrateur. Inmiddels zit ik in het laatste jaar. Beide opleidingen (juridisch en administrateur) zijn niet de richtingen die ik op wil gaan qua studie/werk. Om toegang te krijgen tot het HBO is het van belang om een MBO diploma te hebben. Na mijn MBO wil ik de opleiding HBO Maatschappelijk Werk & Dienstverlening gaan volgen. Ik weet zeker dat deze studie bij mij past en waar ik veel plezier in zal hebben.

Is er een verband met een vorige leven en de keuzes die ik heb gemaakt m.b.t. mijn studiekeuzes? Is er ook een verband met een vorige leven en de gevoeligheid waarmee ik te maken had waardoor ik uit balans was geraakt?

Alvast bedankt voor de moeite.

Met vriendelijke groet,

@
Antwoord:

Beste....

Deze vraag hoort thuis in de rubriek Vorige Levens, in plaats van de rubriek Reïncarnatietherapie, maar omdat ik de vraag niet kan verplaatsen zal ik 'm toch op deze plek beantwoorden.

Zoals je wellicht in de andere rubriek hebt gezien haal ik uit taalgebruik de informatie. Hoewel je dit forum met openbare vragen niet kunt vergelijken met een consult van 2,5 uur - zie www.vorigelevens.nl -  valt er toch wel wat te zeggen over wat je schrijft, althans ik kan er via emotionele lading op bepaalde zinnen, toch wel wat uithalen.

De zinnen: iets wat nog niet is afgemaakt, moest ik een keuze maken, juriidisch, uit balans geraakt, ik ben aan de slag gegaan om alles zo goed mogelijk te verwerken, omdat het niet goed ging tijdens de opleiding.... geven me wat beelden uit een vorig leven van jou als man. Ik denk dat het een man betreft uit de periode 1600-1750, lang, slank, in het pak, hoge hoed op. Hij heeft een beetje een rechtspositie, vergelijkbaar met de sherrif in een cowboystadje, kleinschalig. Ik zie hem tijdens een dorpstribunaal een afweging moeten maken over iemand die veroordeeld moet worden. Hoewel er geen duidelijke bewijzen waren, ging de man overstag om -onder druk van dorpsbewoners- iemand te veroordelen die niet schuldig was. Om zijn eigen hachje te redden. Het heeft hem daarna zijn verdere leven in de weg gezeten wat betreft: 'had ik maar ....' enz.

Dat vorige leven heb je nu al helemaal vanzelf verwerkt -gewoon door het leven zelf te leven nu- door van opleiding Juridisch te switchen naar MBO juridisch administrateur. De keuze voor Maatschappelijk Werk en Dienstverlening is een mooi logisch gevolg daarop. Je hebt nu zoveel eeuwen later ahw goed kunnen nadenken over welke keuzes de juiste kunnen zijn in een mensenleven. In het voorbije leven raakte de man uit balans, qua gedachten. Nu leer je met verhoogde gevoeligheid in balans te blijven. Gevoelig was de man in dat voorbije leven ook, maar onder de druk van de gemeenschap kon hij er niet zoveel mee. Het is nu aan jou om je gevoeligheid niet te negeren, maar gewoon te gebruiken bij het afwegen van juiste keuzes.

Grtn.MN

 

Beantwoord door:
Marianne Notschaele-den Boer
profielpagina

Subrubrieken binnen de rubriek Re´ncarnatietherapie:
Vorige Levens


Gerelateerde vragen aan Studiekeuze en gevoeligheid.:

Hoe gaan we om met paniek?
      [Gesteld in Peuters & Kleuters]
2010-02-03 21:31:02
Wat kan men doen aan de (over)gevoeligheid.
      [Gesteld in Autisme]
2008-12-15 09:14:21
Schildklier en lage rugpijn?
      [Gesteld in Natuurgeneeskunde]
2009-06-14 18:20:20
Goedendag,Ik heb een vraag over autoimmuun ziekten
      [Gesteld in Natuurgeneeskunde]
2009-08-28 09:45:57
Intens en bewijsdrang in relaties
      [Gesteld in Vorige Levens]
2012-04-08 13:37:43

Gemiddelde score Re´ncarnatietherapie: 6.7 (111x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+