Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Mens & Maatschappij » Relaties » Relatieproblemen
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Relatieproblemen en krijg online een antwoord van de specialist in Relatieproblemen

Zelf een vraag over Relatieproblemen? Klik hier.
Meer vragen over Relatieproblemen.
De huidige beheerder van de rubriek Relatieproblemen:
Naam: Jan Duits
Bedrijf: ReŰel
Reactiesnelheid: 38 uur
Waardering: 8.7 (van max. 10)
Meer informatie over Jan Duits vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over RelatieproblemenVragen over Relatieproblemen via RSS. Klik hier.
RSS over Relatieproblemen op jouw website?Vragen over Relatieproblemen op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over RelatieproblemenVragen over Relatieproblemen via E-mail. Klik hier.

ik heb al 2mndn relatie en me vriend heeft gelogen

[Gesteld op: 17-02-2011]

Toelichting:
het zit zo, toen ik hem leerde kennen hadden we elkaar beloofd dat we eerlijk tegen elkaar zouden zijn maar hij heeft het niet gedaan, hij wouw of wil een kind van mij maar heb het niet gedaan. ik kwam er achter dat hij een kind heeft en toen ik het aan hem vroeg of het waar was zei hij zo boos van nee. hij ging weg naar een vriend van hem en hij was op msn toen zeide hij tegen mij van dat hij niet eerlijk tegen mij is geweest. toen vertelde hij me dat hij een kind heeft van 1jr, hij wouw je in het begin niet zeggen omdat hij dacht dat ik hem niet zou accepteren aangezien hij een kind heeft ik ei tegen hem van wat dacht je nou als je eerder eerlijk was geweest dan was ik niet zo boos geweest op je. een tijdje later had ik zijn ex toegevoeg op een site hij was zo boos geworden hij dacht dat ik zijn ex zou mailen van die dingen, ik zei kei tegen hem van zo ben ik niet want ik ga je ex geen berichten sturen enz. ik zag hem een week geleden toen vroeg ik aan hem van waarom hij zo boos werd toen ik zijn ex had tegevoeg hij zei vanja hij dacht dat ik zijn ex zou zeggen van dat hij van mij is enz maar dat was ik niet van plan om te doen. dus nu is hij boos op me en praat ook niet met me hij belt en smst me ook niet.

wat kan ik daar aan doen denk je dat hij weer bij zijn ex is en het uit is tussen ons ps kan je me helpen
Antwoord:

 Hallo,

Een relatie beginnen met oneerlijkheid is een valse start en heel erg moeilijk te herstellen. Jouw vriend had iets heel belangrijks te verbergen (vaderschap). Zijn motivatie voor zijn onwaarheden vind ik niet sterk, want vroeger of later was de waarheid toch wel naar voren gekomen. Ook had hij met dit geheim nooit helemaal vrij kunnen zijn in de relatie met jou. Je zou altijd afgevraagd hebben of er iets mis was. Nu weet je het maar ben je niet gerust gesteld. Ik ben bang dat jouw vertrouwen erg beschadigd is, misschien onherstelbaar.

 

Jouw vriend is boos omdat jij zijn ex hebt toegevoegd (als vriend?) op een sociale site. Ik vind zijn boosheid terecht. Zijn ex-vriendin is iets van zijn verleden en een zeer persoonlijke kwestie. Een nieuwe vriendin of partner moet daar heel voorzichtig respectvol mee omgaan. Zo niet, dan gaat het niet goed komen tussen jullie ben ik bang.

Ik vraag me af wat maakt dat je nog zo op jouw vriend gesteld bent terwijl er zoveel onduidelijkheden zijn en wantrouwen. Hoe denk je dat het vertrouwen tussen hersteld kan worden?

Jullie zullen hierover moeten praten en/of elkaar beloven dat dergelijke geheimen en leugens niet meer mogen voorkomen.

Misschien maak jij je zorgen om jouw vriend en zou je hem ergens mee willen helpen. Zo ja, heb je dit verteld en zou je vriend steun van je willen? Kijk uit dat je niet over zijn grenzen gaat, maar respecteer zijn verleden. Dit moet hij natuurlijk voor jou doen.

 

Ik kan onmogelijk weten of jouw vriend weer bij zijn ex is. Ik weet te weinig van hem en zijn situatie. Was/is hij getrouwd? Scheiding? Zorg om zijn kind? Is er een omgangsregeling? Zijn er andere problemen met zijn ex ivm hun kind. Veel vragen dus.

Ik raad je aan om jouw vriend te vragen om met elkaar af te spreken en te praten over jullie. Maak excuses als je hem gekwetst hebt. Hij moet dit ook naar jou doen vind ik. Ga het contact aan met hem. Hoe hij zal reageren of wat er in hem omgaat weet ik niet, maar je kunt het proberen. Misschien heeft het even tijd nodig.

Sterkte.  Groet Jan

Beantwoord door:
Jan Duits
profielpagina


Gerelateerde vragen aan ik heb al 2mndn relatie en me vriend heeft gelogen:

Heb ik een vorm van bindingsangst?
      [Gesteld in Psychologie]
2009-02-09 20:08:24
Kan ik mijn vriend nog vertrouwen?
      [Gesteld in Psychologie]
2009-09-22 21:56:09
Gaan we het redden ondanks bindingsangst?
      [Gesteld in Psychologie]
2011-03-04 19:37:54
Bindingsangst of niet?
      [Gesteld in Psychologie]
2011-05-02 18:43:55
nieuwe relatie met jonge kinderen.
      [Gesteld in NLP]
2013-02-13 16:26:09

Gemiddelde score Relatieproblemen: 9.1 (119x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+