Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Mens & Maatschappij » Religie & Spiritualiteit » Islam
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Islam en krijg online een antwoord van de specialist in Islam

Zelf een vraag over Islam? Klik hier.
Meer vragen over Islam.

Beheerder worden?

De rubriek Islam heeft momenteel nog geen beheerder.

Meld je aan als beheerder voor de rubriek Islam Klik hier.

RSS over IslamVragen over Islam via RSS. Klik hier.
RSS over Islam op jouw website?Vragen over Islam op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over IslamVragen over Islam via E-mail. Klik hier.

salaam alaikoum. zina

[Gesteld op: 12-02-2011]

Toelichting:
ik heb zina gepleegt met een vreemde meisje zijn is wel moslima, maar zij was ongesteld. Ik weet dat het haram is, maar ik ben een jongman van 31jaar en wil graag trouwen. Hellaas kom ik ieders keer de verkeerde tegen. Ik heb van als "geprobeert" om dat te voorkomen om geen zina te plegen. Kan iemand mee hiermee helpen ik krijg namelijk ieders keer spijt, maar ik wil gewoon dat ik normaal kan leven en mijn iman goed uitvoer. Het lijkt wel onmogelijk om iets goed daden te doen, maar slechte daden komen telkens weeer op mijn pad terwel ik dat absolut niet wil. Het klinkt misschien onredelijk maar wat moet ik doen. help help help!!!!!
Antwoord:
Salaam
Als je echt wilt trouwen dan kom je zeker iemand tegen die bij je past! En je zegt dat je telkens op het slechte pad komt, mijn vraag is hoe zal dit komen! Ten eerste bid op tijd want het gebed weerhoudt om slechte dingen te doen! Lees de koran wanneer je het niet ziet zitten! Als je echt graag wilt trouwen dan kan je dit best met jouw ouders bespreken want de meeste ouders vinden een geschikte vrouw voor hun zonen!
Blijf weg van slechte plaatsen en slechte vrienden want als je zo verder blijft dan ben ik bang dat als je getrouwd bent overspel zult plegen! Toon berouw want geslachtsgemeenschap met verschillende meisjes is ziekelijk en ze kan zwanger worden! Denk goed na alvorens slechte dingen te doen, trek met goedgelovige mensen op zodat je niet vervalt in het slechte! Als je zo verder blijft dan komt het niet goed! Ik hoop voor je dat je een geschikte vrouw vind en terug keert naar het rechte pad! Praat met jouw moeder of vader!
 
Reactie vraagsteller:
Ik hou me ook er aan, en trek ook met zo weinig mogelijk met verkeerde jongs om. Wat als je vertel dat ik sinds mijn 22ste al aan het proberen om een leuk, goed vrouw aan het zoeken ben en ik kom alleen maar ellende tegen. soms kom ik de juiste tegen dan spelen haar ouders een rol en verbreken als. Jou advies waardeer ik ook, maar wat is het nu eigenlijk. Ik help iedereen die in een nooit zit ik vergeet zelf mezelf om een ander te kunnen helpen en toch gaat als mis.
waarom?????????
 
Antwoord Beheerder:
Salaam
Jij dient dit met jouw ouders te bespreken dat je graag een goede vrouw wenst te trouwen, jouw ouders zullen zeker mensen kennen die ook meisjes hebben waarvan ze rijp zijn om te trouwen! Ik geef je een goede raad en bespreek dit met jouw moeder, vele moeders hebben al een geschikte vrouw gevonden voor hun zonen dus waarom jij niet?? Bid en doe smeekbedes zodat Allah swt je zal leiden tot het goede en heb geduld! Ik vind het ook heel goed van je dat je anderen helpt maar je moet de intentie hebben om iemand te helpen om hasanaat te verkrijgen en nooit verwachten om iets terug te krijgen in de plaats! Wees geduldig want je weet nooit wat moois op jouw pad te wachten staat! Volg de koran en leef ernaar en doe je ding, trouwen komt nog wel incha'Allah!
Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl

Subrubrieken binnen de rubriek Islam:
AlevitismeKoranSoefisme


Gerelateerde vragen aan salaam alaikoum. zina:

ik wil heel erg graag trouwen?
      [Gesteld in Islam]
2007-05-21 12:43:13
verzorgen van gehandicapte kinderen 4 t/m 12 jaar
      [Gesteld in Islam]
2009-09-11 01:57:58
Wat moet ik doen?
      [Gesteld in Islam]
2011-02-09 15:47:03
Over seks denken/fantaseren.
      [Gesteld in Islam]
2013-03-26 17:21:28
salaam 3alaikoum,
      [Gesteld in Islam]
2016-02-05 14:40:16

Gemiddelde score Islam: 0.0 (0x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+