Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Zakelijk & Financieel » Personeel & Organisatie » Personeel & Organisatie-Zuid Holland
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Personeel & Organisatie-Zuid Holland en krijg online een antwoord van de specialist in Personeel & Organisatie-Zuid Holland

Zelf een vraag over Personeel & Organisatie-Zuid Holland? Klik hier.
Meer vragen over Personeel & Organisatie-Zuid Holland.
De huidige beheerder van de rubriek Personeel & Organisatie-Zuid Holland:
Naam: Martin van den Berg
Bedrijf: Buro paraplu
Reactiesnelheid: 28 uur
Waardering: 8.6 (van max. 10)
Meer informatie over Martin van den Berg vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Personeel & Organisatie-Zuid HollandVragen over Personeel & Organisatie-Zuid Holland via RSS. Klik hier.
RSS over Personeel & Organisatie-Zuid Holland op jouw website?Vragen over Personeel & Organisatie-Zuid Holland op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Personeel & Organisatie-Zuid HollandVragen over Personeel & Organisatie-Zuid Holland via E-mail. Klik hier.

loondoorbetaling bij ziekte

[Gesteld op: 25-01-2011]

Toelichting:
Ik ben klantmanager werk en inkomen bij een gemeente. Ik ben in juli 2009 begonnen in deze functie. Het is zo dat je allereerst een proefjaar krijgt, vervolgens kan dit verlengd worden met nog een jaar of je krijgt je vastcontract. Ik heb per juli 2010 mijn vastcontract gekregen.
Bij het begin is mij aangegeven dat ik het eerste jaar zal starten in de aanloopschaal, na dit jaar zal de schaal verhoogd worden. Ik ben dus gestart in schaal 7, de functie was gewardeerd op school 8. Vervolgens is er binnen de gemeente een nieuw functiewaarderingsysteem gekomen. Mijn functie is geherwardeerd. De functie behoort nu tot schaal 9. Ik kreeg derhalve per 1 januari 2010 schaal 8 betaald. In juli 2010 had ik beoordelingsgesprek. Mijn manager gaf aan dat er nog paar kleine dingen waren die ik moest leren en dat ik per januari mijn welverdiende schaal 9 waarschijnlijk zou krijgen.
Ik ben vervolgens ziek geworden, eind augustus 2010. Ik heb in overleg met mijn manager mij voor 50 % ziek gemeld en en kom regelmatig bij de arboarts. Ik ben ziekgemeld met psychische klachten.
In december 2010 heb ik opnieuw een beoordelingsgesprek gehad. Mijn manager gaf aan uiterst tevreden te zijn en ik deed mij werk goed. Ik zou dus schaal 9 krijgen. Hij heeft dit advies afgegeven aan het college van B&W.
Het college is het niet eens met het advies van mijn manager. Zij vinden nl. dat iemand die niet volledig werkt, ook niet naar behoren kan functioneren. Zij besluiten dus mij geen loonsverhoging te krijgen. Is dit eerlijk en rechtvaardig?
In de uren dat ik werkzaam ben (20 uur per week) verricht ik mijn werk goed en naar behoren, ze kunnen niet bewijzen dat mijn ziekte invloed heeft op de uren die ik werkzaam ben. Wel heeft de arboarts aangegeven dat de kans op herstel klein is. Echter zij heeft niet aangegeven dat ik niet 20 uur kan werken, zij denkt dat ik dit wel aan kan.
Nu moet ik ook nog eens 10 % van mijn salaris inleveren bij halfjaar ziek en 25 % bij 1 jaar ziek. Ik heb het gevoel dat ik ondergewardeerd word en gestraft voor mijn ziekte.
Wat zijn de stappen die ik kan ondernemen om tegen dit besluit in te gaan? En is het besluit wel correct van het college? Graag uw advies.
Antwoord:
Geachte hr/mw., U kunt bezwaar maken tegen het besluit of weigeringsbesluit. Lijkt mij vrij zinloos als u deels niet functioneert door ziekte.         Alle omstandigheden dienen bekend te zijn. Kennisneming van afspraken en documenten is vereist voor een goed antwoord. Informatie: www.JuridischeRaad.nl  zie ook: ww.onteigeningsjurist.nl en  www.planschadejuristen.nl  Voor uw bezwaar, beroep of dagvaarding. Huurrecht, consumentenrecht, bestuursrecht, vergunningen, ruimtelijke ordening, planschade, bouwgeschillen, burenrecht, vastgoedrecht, beleggingsrecht, dwangsommen, ambtenarenrecht en belastingrecht. Aan gratis antwoorden kunnen geen rechten worden ontleend en mogen niet in rechte worden gebruikt. Geen pro deo zaken.

Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl


Gerelateerde vragen aan loondoorbetaling bij ziekte:

WAT IS VCS
      [Gesteld in Chronisch Vermoeidheidssyndroom]
2007-10-11 23:00:27
Hydrocortison en M.E. of is het Addison
      [Gesteld in Chronisch Vermoeidheidssyndroom]
2006-11-15 18:03:16
korting op salaris
      [Gesteld in Arbeidsrecht-Noord Holland]
2008-04-19 12:28:06
diagnose parkinson
      [Gesteld in Neurologie]
2009-05-26 18:03:37
Huidige stand van zaken ? Beste behandeling ?
      [Gesteld in Chronisch Vermoeidheidssyndroom]
2007-09-16 13:01:27

Gemiddelde score Personeel & Organisatie-Zuid Holland: 9.5 (4x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

 • Ron Jedema
  9.3
 • kunst expertise
  9.0
 • Anita
  9.0
 • Totalen:

  Vragen:  257451
  Beheerders:  1024

  Gemiddelden:

  Reeds beantwoord:  99 %
  Reactiesnelheid:  168 uur
  Waardering:  7.9
Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+