Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Wetenschap » Geesteswetenschappen
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Geesteswetenschappen en krijg online een antwoord van de specialist in Geesteswetenschappen

Zelf een vraag over Geesteswetenschappen? Klik hier.
Meer vragen over Geesteswetenschappen.
De huidige beheerder van de rubriek Geesteswetenschappen:
Naam: CeesWillem
Bedrijf: Sunvitalife - het beste leven
Reactiesnelheid: 20 uur
Waardering: 8.8 (van max. 10)
Meer informatie over CeesWillem vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over GeesteswetenschappenVragen over Geesteswetenschappen via RSS. Klik hier.
RSS over Geesteswetenschappen op jouw website?Vragen over Geesteswetenschappen op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over GeesteswetenschappenVragen over Geesteswetenschappen via E-mail. Klik hier.

Bizarre Nachtmerrie voor het eerst.

[Gesteld op: 21-01-2011]

Toelichting:
Beste,

Gisteren nacht had ik een beste bizarre nachtmerrie, meestal als ik een nachtmerrie heb, heb ik dit zelf ook door en kan ik mij eigen wakker maken. Deze techniek heb ik vroeger ontwikkeld toen ik klein was en vaak nachtmerries had.

Ik vroeg mij nu eigenlijk af wat deze nachtmerrie zo'n beetje inhield.
De nachtmerrie:
Ik ontmoette een leuk dame(ik herkende der niet, ze is 1 waas voor mij. Enige wat ik weet dat ze blond haar had en mijn lengte had), het voelde alsof ik haar goed kon, of dat we de beste vrienden waren. Maar iemand zat achter haar aan, en wilde haar pijn doen. Ik wilde haar beschermen tegen dit kwaad. Ik had tegen der gezegd, al komen ze voor jou (deze dame) wat er ook gebeurd als ik voor hulp vraag moet je dit niet doen.

Na een tijdje, zaten we (ik denk) in haar huis o.i.d. want ik herkende de kamer niet. Ik zat op de bank, en zij aan de eettafel. Vervolgens komt er uit het niets een duister figuur. Iemand helemaal gehuld in het zwart met een kapusjon op, het was onder die kapusjon zwart dus ik kon zijn gezicht niet zien. Hij had mij bij de keel beet en ik lag inmiddels op de bank, ik durfde niks terug te doen het leek of ik versteend was dat ik hem niet van me af kon slaan o.i.d. Vervolgens probeerde hij (wat ik raar vond) zijn telefoon (o.i.d.) met een lapje wol(althans ik dacht dat het wol was) over zijn beeldscherm en daar een tyrepje overheen zodat het lapje stof bleef zitten tegen mij aan te drukken. Met man en macht kon ik dat wel tegen houden, maar de andere hand zat nog steeds op mijn keel van deze persoon. Ik weet nog hoe dat lapje stof voelde en dat ik dacht, waarom heeft hij een lapje stof over zijn mobiel met daarom heen een tyrepje... Na deze gedachten riep ik naar de dame, die de gehele tijd rustig aan de tafel bleef zitten met een kop drinken, om hulp. Ze gaf rustig en kalm antwoord "Je zei dat ik je niet moest helpen, ook al riep je om hulp". Hierdoor werd ik rustiger en kon ik eindelijk uit mijn droom ontsnappen. Vervolgens werd ik schudden wakker, mijn lijf bewogen voor 2 ß 3 seconde alle kanten op.

Vervolgens brabbelde ik dat het een bizarre droom was en dat ze me gevonden hadden. Toen kwam ik weer bij zinne en wist ik niet precies wat er gebeurd was. Ik wilde eigenlijk niet meer gaan slapen omdat ik bang was weer iets met deze droom te maken te krijgen. Vervolgens ging ik weer slapen, maar ik had hazen slaapjes. Na ÚÚn droom werd ik drijf nat wakker in mijn slaap van het zweet.
Antwoord:

Hoi,

Mogelijk is er iets aan de hand met jouw belgedrag; sommige mensen stellen jouw telefoontjes niet op prijs of omgekeerd.  Zeker mooi dat je zelf weet dat je droomt en er uit kan komen; dat heet lucide dromen en komt weinig voor; kun je gebruik van maken door te proberen droom te sturen; maak je eigen verhaal!

Groeten, Alex

Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl

Subrubrieken binnen de rubriek Geesteswetenschappen:
FilosofieGodsdienstwetenschapTheologie


Gerelateerde vragen aan Bizarre Nachtmerrie voor het eerst.:

Mag een foto ongevraagd gepubliceerd worden?
      [Gesteld in Televisie]
2010-03-10 16:44:04
portretrecht ja of nee?
      [Gesteld in Televisie]
2010-03-19 16:48:08
Ontheffing Sol.plicht
      [Gesteld in Wet Werk en Bijstand]
2012-04-17 15:54:16
Ontheffing sollicitatieplicht
      [Gesteld in Wet Werk en Bijstand]
2012-06-23 00:06:48
hulpverlener haakt af
      [Gesteld in schuldadvies & schuldbegeleiding]
2012-08-30 11:14:07

Gemiddelde score Geesteswetenschappen: 8.8 (23x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+