Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Wetenschap » Geesteswetenschappen
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Geesteswetenschappen en krijg online een antwoord van de specialist in Geesteswetenschappen

Zelf een vraag over Geesteswetenschappen? Klik hier.
Meer vragen over Geesteswetenschappen.
De huidige beheerder van de rubriek Geesteswetenschappen:
Naam: CeesWillem
Bedrijf: Sunvitalife - het beste leven
Reactiesnelheid: 20 uur
Waardering: 8.8 (van max. 10)
Meer informatie over CeesWillem vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over GeesteswetenschappenVragen over Geesteswetenschappen via RSS. Klik hier.
RSS over Geesteswetenschappen op jouw website?Vragen over Geesteswetenschappen op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over GeesteswetenschappenVragen over Geesteswetenschappen via E-mail. Klik hier.

waarom droom ik vaak over dezelfde locaties?

[Gesteld op: 15-01-2011]

Toelichting:
We werden met gezinnen in een plek gedreven dicht bij de zee. Daar moest iedereen zich plaatsen om verdronken te worden door de grote vloedgolf die er zoukomen. Ik had een passer bij me, die ik verstopte, en een mobiel waarmee iik constant een goede vriend van me wilde bellen om afscheid te nemen.Waarom weet ik ook niet. Ik zat in een tent met mn moeder,vader en zusje. Ik had in mn anti-muggengaas een sneetje gesnedenzodat ik misschien kon helpen met ontsnappen als alle bewakers al weggevlucht waren op de heuvel achter ons. De vloedgolf kwam en ik vegat iedereeen en begon te rennen. Ik stond op de heuvel bij een treinspoor, waar iemand ineens stond die me wilde doodschieten. Ik onstnapte in een oude vervallen gebouw in een klein hokje, die ik op slot wilde doen. Tevergeefs bleef er maar aan getrokken worden. Toen ik niet lange de deur kon houden, bleek het iemand anders achter de deur te zijn. Een onbekend persoon. Toen pas besefte ik dat ik mn zusje had achtergelaten om te sterven en voelde ik me diep schuldig en afschuwelijk. ik ging terug toen het water was gaan zakken, en vond mn ouders levend. Ze durfe niet te kijken of mn zusje, gewikkeld in haar dekens, nog leefde. Ik ging naar haar toe en zag haar wakker worden. Toen was ik ineens helemaal ergens anders, waar een jong gezinnetje ging trouwen. We waren in een oud gebouw, en het was zeer onofficieel. Ik hield de baby vast.
Toen waren ineens al die mensen weg en was er een hele knappe jonge man in het gezelschap. Er was een touw aan een paal en een boom gehangen, en ik klom erin om lekker gek te doen, toen ging iedereen dat ineens uitproberen. Toen ik klaar was ging ik gewoon naast die knappe man zitten.
Daarna was ik weer in datzelfde oude huis boven in de hal waar een paar jongens en meiden een dans vorodeden voor een of andere competitie.Het was echt een slechte dans, dus gingen een andere meid en ik een betere voordoen. Deze werd goedgekeurd door iedereen.

Voor de rest ben ik de kleinere details vergeten van mn droom. Maar wat ik dus zo raar vind is dat ik al een keer eerder gedroomd heb over een hele grote groep mensen die verdronken moesten worden. en ik zat toen ook daarbij en ontsnapte toen ook. Wat betekend dit?
Antwoord:

Hoi,

Jouw vraag "wat betekent dit?"is denk ik al een beetje beantwoord door het verhaal zelf; llijkt verder geen speciale betekenis voor jou te hebben, behalve mooie fantasie in droom! Jij zou mogelijk goede toneelspeler of schrijver kunnen worden! Als je meer van dit soort dromen hebt gaarne opschrijven; mogelijk kan iemand er iets mee.

Groeten, Alex

Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl

Subrubrieken binnen de rubriek Geesteswetenschappen:
FilosofieGodsdienstwetenschapTheologie


Gerelateerde vragen aan waarom droom ik vaak over dezelfde locaties?:

Wat zijn de kenmerken van Rett?
      [Gesteld in Autisme]
2006-12-29 20:39:10
kan het echt zijn?
      [Gesteld in Ufo's]
2008-04-28 23:20:07
droom
      [Gesteld in Geestelijke Stoornissen]
2009-09-01 06:06:20
Dromen over de dood,
      [Gesteld in Dood]
2010-12-17 21:28:38
" Kikkers "
      [Gesteld in Droomuitleg]
2017-09-28 13:53:28

Gemiddelde score Geesteswetenschappen: 8.8 (23x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+