Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Alternatieve Geneeswijzen » Re´ncarnatietherapie » Vorige Levens
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Vorige Levens en krijg online een antwoord van de specialist in Vorige Levens

Zelf een vraag over Vorige Levens? Klik hier.
Meer vragen over Vorige Levens.
De huidige beheerder van de rubriek Vorige Levens:
Naam: Marianne Notschaele-den Boer
Bedrijf: Rha publishing - rha reincarnatietherapie
Reactiesnelheid: 9 uur
Waardering: 7.9 (van max. 10)
Meer informatie over Marianne Notschaele-den Boer vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Vorige LevensVragen over Vorige Levens via RSS. Klik hier.
RSS over Vorige Levens op jouw website?Vragen over Vorige Levens op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Vorige LevensVragen over Vorige Levens via E-mail. Klik hier.

Moet ik nog eens onder Regressie?

[Gesteld op: 13-01-2011]

Toelichting:
Hallo beste mensen ikzelf geloof in een vorig leven en ik denk dat ik er soms ook last van heb.Want al vanaf toen ik nog een kind was vond ik dingen leuk. Zoals films over kastelen ridders, krijgers, veldslagen enzo dat vond ik helemaal prachtig.Ik deed ook vaker met klei poppetjes krijgers maken en dan een veldslag na spelen.Daar kon ik mij als kind urenlang mee amuseren. Ik hoefden geen ander speelgoed, alleen een brok klei waarvan ik poppetjes kon make om mee te vechte daar was ik altijd blij mee.Toen ik een ongeveer 16 jaar oud werd voelden ik me soms raar. Het was dan of er buiten een hele drukkende sfeer hing een gevoel van alsof het oorlog was zo beschrijf ik het.En soms als ik in een bos liep of in de natuur kreeg ik soms een soort emotiestoot die je diep in hart voelt.Dat was dan vaker een gemixed gevoel soms van vrede , angst, het is op dat moment een heel raar gevoel.Maar het voelt net aan alsof ik kan beschijven hoe je je voelt in oorlogstijd.In de loop der jaren kreeg ik ook meer rare ervaringen. Het leek net of ik soms een soort flashbacks voor me zag flitsen. Soms zag ik ze overdag maar ook soms in dromen.Ik herinner mij er een paar de eerste wat mij het meesten bijstaat is een beeld van 4 mannen die helmen op hun hoofd dragen en middeleeuwse uitrusting aan hebben. Daarbij hebben ze ook allemaal een paard maar daar staan ze naast te wachten op iemand zo lijkt het.En de omgeving ziet uit als een grasveld met een bos. Dat beeld heb ik tot nu toe 3 x ofzo voor me zien flitsen.Het andere beeld wat ik me nog goed herinner is.Toen ik op een voetbalveld was en toevallig naar mijn hand keek.Zag ik een beeld voor me van een hand met een ijzeren handschoen met ringen eraan vast en die hele hand zat onder de modder. Ik ben toen een tijdje later naar Rob knoop gegaan dat is een re´ncarnatietherapeut. En toen ben ik onder hypnose gegaan en daarna zag ik beelden over een veldslag.Maar het was toen allemaal heel verwarrend en ik wist niet zeker of het wel klopte wat ik allemaal dacht en voor me zag .Onder die hypnose barste ik in trane uit toen rob knoop op me in begon te prate. Hij zei herhaaldelijk waar zijn je maten dan waar zijn ze dan waar zijn ze dan.Toen kreeg ik een gevoel van alsof ik mijn mate in de steek had gelaten.Daarna zei de therapeut met een rustige stem van je hoeft niet meer te vechten ga naar het licht.Ik ben daarna gestopt met de sessies ik moest er eigenlijk nog 2 maar ik was verward daarna
Antwoord:

Hallo,

of je 'nog eens onder regressie moet'.... je moet niks natuurlijk. Je zou het kunnen overwegen als je jezelf daar prettig bij voelt. Het is nu zo dat er een vorig leven bij je opgerakeld is -nav je vraag/flitsen/gevoelens mbt oorlog- en dat is niet afgerond. Nu is het zo dat als je niet meer terug gaat naar een therapeut voor een vervolgsessie, uiteindelijk alle gevoelens wel weer zakken.

Maar als je flitsen en flarden en emoties mbt oorlog weer de kop op steken, is het wellicht toch verstandig een goede reincarnatietherapeut te zoeken. Reken op een aantal sessies om zaken af te ronden uit het verleden.

Kijk op www.reincarnatietherapie.nl voor een NVRT-therapeut.

Zelf werk ik niet meer met trance/hypnose, kijk op mijn website hoe ik werk, www.vorigelevens.nl  Ik ben wel goed in het uit elkaar houden van verschillende vorige levens :) maar ik gebruik daar andere manieren voor. Bij oorlogsherinneringen kan het handig zijn als je weet in welke tijden de vorige levens zich afspelen. Maar jij bepaalt zelf op wat voor manier je prettig vindt, dus zoek een therapeut die bij je past.

Heb je al eens het boek 'Diehards in de war' gelezen dat ik heb geschreven? Dan zie je hoe oorlog na kan werken. Soms helpt het opschrijven van al je flitsen en flarden ook om minder emotioneel te worden.

PS ik denk dat de keren dat je in natuur wandelt, als je op plekken komt waar ooit gevochten is in het verleden, je extra gevoelig wordt voor die flitsen uit je eigen vorige levens. Dat is normaal, niet raar.

Grtjs, MN

Beantwoord door:
Marianne Notschaele-den Boer
profielpagina


Gerelateerde vragen aan Moet ik nog eens onder Regressie?:

Van wie zijn nu de uitzendrechten van het voetbal?
      [Gesteld in Sportrecht]
2009-12-02 20:49:21
ik wil graag thuis kappen maar hoeveel mag ik bijv
      [Gesteld in Thuiswerk]
2010-01-06 20:42:39
Mag een foto ongevraagd gepubliceerd worden?
      [Gesteld in Televisie]
2010-03-10 16:44:04
portretrecht ja of nee?
      [Gesteld in Televisie]
2010-03-19 16:48:08
Bedrijf verkopen,maar verhuurder wil niet meewerke
      [Gesteld in Zakelijke Dienstverlening]
2012-03-27 21:45:55

Gemiddelde score Vorige Levens: 8.0 (748x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

 • Ron Jedema
  9.3
 • Ad Appel
  9.0
 • Anita
  9.0
 • Totalen:

  Vragen:  258136
  Beheerders:  1029

  Gemiddelden:

  Reeds beantwoord:  99 %
  Reactiesnelheid:  172 uur
  Waardering:  7.9
Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+