Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Alternatieve Geneeswijzen » Re´ncarnatietherapie » Vorige Levens
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Vorige Levens en krijg online een antwoord van de specialist in Vorige Levens

Zelf een vraag over Vorige Levens? Klik hier.
Meer vragen over Vorige Levens.
De huidige beheerder van de rubriek Vorige Levens:
Naam: Marianne Notschaele-den Boer
Bedrijf: Rha publishing - rha reincarnatietherapie
Reactiesnelheid: 9 uur
Waardering: 7.9 (van max. 10)
Meer informatie over Marianne Notschaele-den Boer vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Vorige LevensVragen over Vorige Levens via RSS. Klik hier.
RSS over Vorige Levens op jouw website?Vragen over Vorige Levens op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Vorige LevensVragen over Vorige Levens via E-mail. Klik hier.

Waarom herinner ik me mijn vorige levens? diverse?

[Gesteld op: 11-01-2011]

Toelichting:
De herinneringen zijn enkele jaren geleden stap voor stap tot mijn bewustzijn gekomen, geen therapie of sessie`s zijn hier van pas gekomen. Deze herinneringen voelen erg dichtbij, net alsof een herrinering uit het leven van nu verder weg aanvoelt als een herrinering uit een vorig leven. Waarom deze herinneringen? Soms wil ik ze liever niet weten omdat het me verwarring brengt ten opzichte van het levensbeeld.
De herineringen brengen me terug naar Egypte en de tijdslijn ertussen tot zelfs het levensbord.
Waarom is het bij mij op een natuurlijke wijze open gegaan?
Antwoord:

Beste...

vele mensen herinneren zich vorige levens. Het wordt ook steeds gewoner dat nieuwetijdskinderen, die gevoeliger/paranormaler zijn, zich spontaan voorbije levens herinneren. Het gebeurt zowiezo vaak spontaan bij kleine kinderen, maar we hechten niet altijd geloof aan deze herinneringen of we denken dat het fantasie is. Het is een misvatting dat er telkens trance of hypnose aan te pas moet komen.

Ik ga er van uit dat wanneer herinneringen die zich spontaan aandienen ook nut hebben in je huidige leven. Als alles goed is verwerkt of afgerond wat vorige levens betreft, hebben mensen minder last van spontane vervelende herinneringen aan vorige levens. Fijne vorige levens zijn vaak al geintegreerd in talenten.

Dus heb je informatie uit vorige levens, spontaan, dan denk ik dat die informatie van nut kan zijn voor je. Maar je zult zelf uit moeten zoeken wat dat is. Mensen herkennen, je levenspad verder begrijpen, iets ouds afronden wat nog niet af was. Het onderbewuste reikt vanzelf aan wat je nodig hebt, in het tempo dat je zelf aankan of bij je past.

Ik weet overigens niet wat je met een levensbord bedoelt?

Misschien moet je in kaart brengen wat je weet, voor jezelf of om aan anderen te vertellen.

Grtjs, MN

 

 

 
Reactie vraagsteller:
Beste Marianne,

Allereerst wil ik je bedanken voor je bericht terug!
Misschien dat ik alles weer eens opnieuw in kaart breng, je opend iets bij me, iets wat ik 2,5 jaar geleden gesloten heb,...de herrineringen.
Ooit heb ik alles in kaart gebracht qua herrineringen en begrijp de levens-visie het doel enzenz, het herinneren was voor mij een soort van Openbaring, je weet het weer, alles, de incarnatie`s, de schepping, de geest, de ziel, het universele Plan, de kosmos, het multiversum, enzenz......spontaan probeerde ik hierover te praten met mensen, wilde ze graag iets meegeven, al hield dat na enige tijd op. Mensen keken me aan alsof ik van een andere planeet kwam, een Alieeen was...of rijp was voor een psygische-inrichting. Uiteindelijk wilde ik er niets meer mee te maken hebben. Wilde het totaal verbannen.
...Maar dat gaat niet, blijkt na 2,5 jaar.
Ga je advies opvolgen.

Levensbord?. we zijn allemaal ooit eens puur en zuiver als ziel geincarneert.Wanneer onze ziel de zuiverheid verliest maken we een reis ( zoals de faharo`s vertellen) een reis door het hiernamaal, dat zijn onze geestelijke incarnatie`s, deze incarnatie`s blijven volgen net zolang we weer terug zijn bij onze werkelijke aard, onze zuivere ziel. Deze reis word
enigzinds bepaald, het levensbord,...die krijgen we te zien voordat we de geestelijke incarnatie`s instappen. Er word een strategie bepaald, en elke strategie zit vast aan een hoger opgesteld plan, het alles is verbonden.
Onze keuze`s hier beneden als mens kunnen de strategie wel beinvloeden.
Gevangen zielen hebben geen keuze, vrije zielen mogen zelf bepalen of ze naar beneden willen of niet.
Voor elke ziel is er een levensbord, waarin een levensweg ( levenslijn) loopt, je hoofdlijn .Die levensweg loopt in drieeen, 3 wegen vertrengeld in 1 zeg maar, 3 paden. We kunnen er ook tussen raken dan vallen we in de wegen die er onder liggen, dan dwalen we af.
Wanneer het levensbord je toegereikt word, dat is een vierkant bord met een ronde circel erin dan worden je levens getoond die je zal krijgen, je ziet het niet in letters geschreven maar je ziet het levend,...het is er al, het bestaat al, je bent er al. Je kunt niets veranderen aan de strategie maar je kunt wel hulplijnen aanbrengen om te zorgen dat je op het goede en juiste pad blijft lopen en niet afglijd ( afdwaald).
Soms is het zelfs zo dat er geestelijke gescheurd moeten worden om dieper naar beneden te kunnen gaan, maargoed kan hier zoveel over vertellen maar dat is niet de bedoeling.

Je maakt me in iddergeval weer wakker.

Dank je Miranda


 
Antwoord Beheerder:

Hallo Miranda,

de wereld om ons heen is gelukkig veranderd. Meer gevoelige mensen die ook herinneringen hebben aan vorige levens. Kijk maar op forums op internet, waar er gebabbeld wordt over het sprirituele, het paranormale enz.

Okay, nu begrijp ik wat je met levensbord bedoelt. Ik heb er zo nog nooit over gehoord, maar ik weet ook niet alles. Ben ook hier om te leren op aarde :)

Misschien moet je wat jij weet eens gaan vertellen in een blog of op een forum, zodat anderen er over horen.

Leestip voor jou, boeken die je wellicht al kent: Joe Fischer 'Reïncarnatie' en 'Inwijding' van Joan Grant (farao's en reizen in de geest).

Wie weet is het nu wel de tijd om te gaan vertellen wat jij weet over jouw eigen levenspaden. Er zijn vast paranormale clubs die je willen horen vertellen over deze zaken. Snuffel maar eens rond op internet.

Succes, MN.

Beantwoord door:
Marianne Notschaele-den Boer
profielpagina


Gerelateerde vragen aan Waarom herinner ik me mijn vorige levens? diverse?:

Wat is mijn vorige leven? Hoe ben ik zo geworden?
      [Gesteld in Vorige Levens]
2009-12-02 17:44:36
Wat of wie ben ik geweest in een vorig leven?
      [Gesteld in Vorige Levens]
2009-12-05 19:25:00
Mijn vorig leven en hedendaagse problemen?
      [Gesteld in Vorige Levens]
2011-06-20 08:22:27
Ik heb geen trauma's of problemen
      [Gesteld in Vorige Levens]
2010-02-14 22:09:43
Kan geen specifieke vraag formuleren...
      [Gesteld in Vorige Levens]
2010-10-21 00:50:52

Gemiddelde score Vorige Levens: 8.0 (748x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+