Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Mens & Maatschappij » Seksualiteit » Prostitutie
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Prostitutie en krijg online een antwoord van de specialist in Prostitutie

Zelf een vraag over Prostitutie? Klik hier.
Meer vragen over Prostitutie.
De huidige beheerder van de rubriek Prostitutie:
Naam: Karel Danko
Bedrijf: Adult entertainment company
Reactiesnelheid: 24 uur
Waardering: 7.8 (van max. 10)
Meer informatie over Karel Danko vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over ProstitutieVragen over Prostitutie via RSS. Klik hier.
RSS over Prostitutie op jouw website?Vragen over Prostitutie op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over ProstitutieVragen over Prostitutie via E-mail. Klik hier.

stoppen met prostitutiewerk

[Gesteld op: 11-01-2011]

Toelichting:
ik ben een maand geleden gestopt met het prostitutiewerk waar ik 10 jaar in heb gezetten ik wil dolgraag ander werk en daar ben ik ook echt zowat elke dag mee bezig maar dat is niet zo makkelijk ik heb me aangemeld bij het uwv voor een uitkering dat ik wel mijn rekeningen kan betalen tot ik me gewone baan heb gevonden ik wil dus echt niet lang die uitkering hebben maar ik ben bang dat ik niet genoeg uitkering krijg voor me rekeningen die zijn 1500 per maand alles bijelkaar dan..ik heb nooit een sociale huurwoning kunnen krijgen ten eerste omdat ik teveel verdienden en bij sommige kreeg ik te horen omdat ik bkr geregistreerd sta..ik probeer zo erg om me leven om te gooien en weer een normaal leven op te bouwen maar het lijkt wel of ik zwaar gestraft wordt omdat ik het werk heb gedaan krijg ik geen kans. moet ik nou alsnog doorgaan met de prostitutie als ik in me woning wil blijven wonen of is er toch een manier dat ik tot ik me baan heb gevonden toch me rekeningen kan betalen..ik heb echt hulp nodig en snel..
Antwoord:

Beste,

Voor prostituees die willen stoppen is er het uitstap programma. Echter niet elke gemeente is hiervan op de hoogte, zij krijgen hiervoor subsidie maar moeten dat wel eerst aanvragen. Door dat de gemeente dit niet weet komt het voor dat je niet optijd geholpen word.

Ik kan je wel helpen maar heb veel meer informatie nodig om je te kunnen helpen. Want als je hiervan gebruik wilt maken moet je wel eerlijk en open zijn en daarvoor is dit medium niet geschikt... stuur mij na het lezen van dit antwoord maar een mailtje dan kan ik daarop reageren.

Daarnaast kunnen je vaste lasten een probleem wezen want als je aan vaste lasten 1500,- euro hebt dan moet je toch zelf ongeveer 2300 euro verdienen omdat je ook moet eten. Dit bedrag krijg je echt niet van de gemeente die geven alleen het minimum.

Gezien je kosten te hoog zijn zal het dus moeilijk worden. Wel kan de gemeente zorgen dat je een scholing krijgt en een uitkering maar nogmaals die dekken je kosten niet. Het is wat je zelf wilt...een ander leven is mogelijk maar het is voor jullie dames echt moeilijk om de overstap te maken als je gewend bent aan het geld.

Ik wil best mijn schouders er onder zetten maar wil wel wat exta info hebben... onder andere je leeftijd, reden om te stoppen, of je samen woont, een partner hebt of getrouwd bent... je schulden zoals de hypotheek en nog een aantal extra items wat gewoon nodig is om te kunnen beoordelen waar er knelpunten ontstaan bij jou hulp verleningstraject. Ik zie wel de mogelijkheden maar heb gewoon informatie nodig en waarschijnlijk een gesprek maar dat is nu nog niet aan de orde want ik weet te kort om je goed te kunnen adviseren.

Je kan mij een mail sturen via info@sexclubmanagement.nl 

Mvg, Karel

Beantwoord door:
Karel Danko
profielpagina


Gerelateerde vragen aan stoppen met prostitutiewerk:

MIJN VROUW WERKT SINDSKORT IN DE PROSTITUTIE
      [Gesteld in Prostitutie]
2007-03-08 15:00:02
roken???
      [Gesteld in Nicotineverslaving]
2007-03-13 13:55:27
ik wil stoppen met aftrekken
      [Gesteld in Seksualiteit]
2009-06-13 21:58:13
hoe kom ik uit me 2de leven (prositutie)
      [Gesteld in Prostitutie]
2010-05-10 22:05:25
Hoe kan hij stoppen met roken ?
      [Gesteld in Nicotineverslaving]
2011-01-12 12:15:14

Gemiddelde score Prostitutie: 7.7 (88x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+