Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Seksualiteit » Prostitutie
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Prostitutie en krijg online een antwoord van de specialist in Prostitutie

Zelf een vraag over Prostitutie? Klik hier.
Meer vragen over Prostitutie.
De huidige beheerder van de rubriek Prostitutie:
Naam: Karel Danko
Bedrijf: Adult entertainment company
Reactiesnelheid: 24 uur
Waardering: 7.8 (van max. 10)
Meer informatie over Karel Danko vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over ProstitutieVragen over Prostitutie via RSS. Klik hier.
RSS over Prostitutie op jouw website?Vragen over Prostitutie op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over ProstitutieVragen over Prostitutie via E-mail. Klik hier.

Registratieplicht

[Gesteld op: 27-12-2010]

Toelichting:
Beste Karel,
Ik werk als masseuse bij een massagesalon en wij kregen bezoek van de zedenpolitie. Dit gebeurt vaker maar deze keer werd ons meegedeeld dat we ons miv februari 2011 moeten laten registreren bij de gemeente als sexwerker om vervolgens een pasje te ontvangen waarmee we onze legaliteit kunnen aantonen. Ik had niet verwacht dat dit ook voor massagesalons zou gaan gelden omdat wij al vanaf het begin via de opting-in werken en dus al geregistreerd werken.
1. Klopt het dat wij ons ondanks de opting-in moeten melden bij de gemeente?
2. Gaat dit om de woon- of werk gemeente?
3. Zijn wij met de opting-in soms sowieso al geregistreerd bij de gemeente en zoja, welke (woon- of werk-)
3. Ik ga stoppen met dit werk als deze nieuwe regel in gaat omdat mijn privacy dan niet meer is gewaarborgd, immers iedere klant kan mijn gegevens opvragen en dat is ongewenst. Klopt dit?
4. Kan ik gemeentelijke registratie voorkomen door te stoppen met dit werk of gaan mijn gegevens automatisch van de Belastingdienst naar de gemeente als ik niets doe.

Ik hoop dat u mijn vragen al kunt beantwoorden aangezien het een toekomstige situatie betreft.
Het antwoord op mijn laatste vraag is de belangrijkste.
Ik was toch al van plan om met dit werk te stoppen maar deze mededeling vraagt wel om een hele snelle carriereswitch.

Groet,
Noah
Antwoord:

Beste Noah,

De pasjes regeling is geregeld in de Nieuwe Kaderwet Prostitutie! Maar die is officieel nog niet ingetreden. Dat de gemeente dit nu gaat eisen daarmee kan de gemeente een eigen beleid neerzetten en vooruit lopen op de genoemde kaderwet. Echter als zij dit eisen dan dien je je hieraan te houden.

Inderdaad is dit niet nodig voor de dames die werken in bedrijven die met de opting-in werkzaam zijn. Echter gezien het feit dat de overheid duidelijkheid wil kan het dus zo zijn dat het pasjes systeem word ingevoerd. Maar als dit zo is dan heeft de overheid een probleem. Want dit pasjes systeem komt namelijk van mijzelf af en als dat door de gemeente word ingevoerd dan dienen deze mij te betalen. Ik wil je dan ook vragen om mij even een mailtje te sturen aec@adviseert.com of karel@club-g-strings.nl om welke gemeente dit gaat en wie hierbij betrokken is...misschien kan je mij de contact personen of een telefoonnummer geven. Wel graag via de mail en niet op dit forum plaatsen.

Dan jou vragen.

1. Klopt het dat wij ons ondanks de opting-in moeten melden bij de gemeente?
Dat kan een extra eis van de gemeente zijn. Maar je hebt gelijk wat betreft het werken in de opting-in, deze personen hoeven eigenlijk hieraan niet mee te werken.

2. Gaat dit om de woon- of werk gemeente? Normaal draait het om je woongemeente en niet de werk gemeente, hoewel deze misschien juist dit wel vragen. Dit om meer inzicht te krijgen hoeveel prostituees er nou eigenlijk in hun stad werkzaam zijn.

3. Zijn wij met de opting-in soms sowieso al geregistreerd bij de gemeente en zoja, welke (woon- of werk-) NEE je bent niet geregistreerd bij de gemeente waar je woont of werkt. Alleen de Belastingdienst is op de hoogte van jou werkzaamheden. ----------- Wel is het zo dat tijdens een politie controle jou gegevens misschien worden genoteerd en gecontroleerd. Dit mag officieel niet maar gebeurt in den landen wel door de politie, vreemdelingen en zeden politie werken namelijk samen tijdens een WTP.

4. Kan ik gemeentelijke registratie voorkomen door te stoppen met dit werk of gaan mijn gegevens automatisch van de Belastingdienst naar de gemeente als ik niets doe. ---------- Als de gemeente dit eist dan ontkom je hier niet aan. Wel kan je vragen of zij even contact met mij opnemen via aec@adviseert.com dan kan ik mijn werk doen en laten zien via mijn contacten dat de gemeente dit terug moet draaien. --------- Zoals ik  al heb aangegeven mag de Belastingdienst jou gegevens niet doorgeven.... maar het is wel de overheid en als zodanig ben je bekend.

Maar wat is jou probleem? Wat is er op tegen dat deze branche gereguleerd word? Want het draait er om dat alles inzichtelijk is voor de overheid. Ik kreeg op hetzelfde pasjes systeem in 2006 ook de dames niet mee. Terwijl je in Engeland zonder pasje niet mag werken, alleen geeft de politie deze af en hier de gemeente. Veel verschil is er niet. Je bent immers al bekend bij de overheid dat je werkzaam bent in deze branche via de Belastingdienst.

Wil je een eigen salon, club of escortburo beginnen op 1 januari 2011 start ik met een nieuwe formule. Dan werk je zelf niet meer maar je kunt anderen voor je laten werken. Kijk in januari eens een keer op www.sexclubmanagement.nl

Ik hoop dat je even de moeite neemt om mij via mijn mail aec@adviseert.com even te mailen om welke gemeente het gaat die dit vraagt en eventueel welk contact persoon het behandelt. Alvast bedankt want dan kan ik mijn werk beter doen. Ik hou je dan ook op de hoogte van mijn vorderingen met deze gemeente.

Ik denk dat ik zo voor nu jouw vraag heb beantwoord. Heb je nog meer vragen mail me dan op aec@adviseert.com of karel@club-g-strings.nl

Vriendelijke

Karel    ------     tel: 06-2345-7008


Beantwoord door:
Karel Danko
profielpagina


Gerelateerde vragen aan Registratieplicht:

Online verzekering afsluiten
      [Gesteld in Verzekeringen]
2006-09-01 13:23:46
Ondermaats presterende werknemer
      [Gesteld in Personeelsmanagement]
2006-09-07 20:33:31
Eerder stoppen met werken
      [Gesteld in Personeelsmanagement]
2006-09-07 20:20:27
Adverteren in Yahoo!?
      [Gesteld in Search Engine Advertising]
2007-03-12 23:23:03
Laptop geeft donker scherm.
      [Gesteld in Laptops]
2006-09-18 16:39:14

Gemiddelde score Prostitutie: 7.8 (282x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

 • Ron Jedema
  9.3
 • Ad Appel
  9.0
 • Anita
  9.0
 • Totalen:

  Vragen:  258146
  Beheerders:  1029

  Gemiddelden:

  Reeds beantwoord:  99 %
  Reactiesnelheid:  172 uur
  Waardering:  7.9
Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+