Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Alternatieve Geneeswijzen » Bach Bloesem Remedies
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Bach Bloesem Remedies en krijg online een antwoord van de specialist in Bach Bloesem Remedies

Zelf een vraag over Bach Bloesem Remedies? Klik hier.
Meer vragen over Bach Bloesem Remedies.
De huidige beheerder van de rubriek Bach Bloesem Remedies:
Naam: Carolus van Kuilenburg
Bedrijf: Yidaki
Reactiesnelheid: 197 uur
Waardering: 8.2 (van max. 10)
Meer informatie over Carolus van Kuilenburg vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Bach Bloesem RemediesVragen over Bach Bloesem Remedies via RSS. Klik hier.
RSS over Bach Bloesem Remedies op jouw website?Vragen over Bach Bloesem Remedies op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Bach Bloesem RemediesVragen over Bach Bloesem Remedies via E-mail. Klik hier.

concentratieprobleem,boos,dromerig wat nu?

[Gesteld op: 15-12-2010]

Toelichting:
Onze zoon is 6 heeft volgens zijn laatste raport moeite met zich aanpassen in de klas en speelt soms met andere kinderen, tevens gaat hij veel zijn eigen gang. Dat laatste was onveranderd, maar het aanpassen en spelen was nooit een probleem. Normaal voor de leeftijd en goed. Hij is ook snel boos iets wat eigenlijk al in hem zit van het moment op aarde. Hij komt vaak wel dromerig over en vraagt weinig kindjes om na school te spelen. Met Zwemmen is hij bijv. ook snel afgeleid, dat zal in de klas ook wel zo zijn. Toch is hij wel slim, denkt over heel moeilijke dingen na. soms erg volwassen dingen. heeft dan zijn eigen conclusies of vraagt ons naar helderheid. Waar wij soms met onze mond vol tanden staan en even goed moeten denken hoe zo iets moeilijks uitlegt aan een kind. Zo, dat het niet over stuur raakt. En vaak komt hij er dagen later nog eens op terug, 2/3x. Hij vind cijfers leuk en puzzels. Spelen in de vorm van een verhaaltje heeft hij lang moeilijk gevonden of niet gedaan, dat is pas sinds hij op de kleuterschool zit begonnen. We hebben hem al eens laten testen op 3 jarige leeftijd omdat we vonden dat hij zich soms zo agresief opstelde. ongeacht jong of oudere mensen. Hij funtioneerde op een normale manier voor zijn leeftijd. wel vonden ze hem moeilijk opvoedbaar.
en daar hebben we hulp voor aan huis gehad. waar we veel aan hadden en deze handelingen van conseqent en structuur nog steeds aanhouden. omdat het werkt thuis athans. enkel het luisteren lijkt soms wreed moeilijk. hij lijkt me te horen, of wil me niet horen of de dromerige factor is aanwezig. Ik vind het moeilijk, is ook denk ik hoe dit persoontje in elkaar zit, lijkt erg op zijn papa. En daar is het uiteindelijk ook goed mee gekomen. Maar ik zou het voor hem graag wat makkelijker willen maken. Zijn vader heeft er van kind tot pubberteid erg veel problemen mee gehad en voelde zich ook nooit begrepen. Waar ik bang voor ben is dat we docenten welke klas of school ook elke keer er weer op moeten wijzen hoe hij benaderd moet worden, omdat hij anders de boel uitprobeerd waar de grenzen liggen deze dan ook vaak zal over schrijden en zijn werkjes niet af heeft. om welke reden dan ook. we zullen het altijd moeten herhalen. Maar dan zijn we waarschijnlijk al weer zover dat de docenten het niet meer met hem weten en is het al weer te laat. Kunnen we zijn hoofdje misschien rust bieden zodat hij zich betrokken voelt en begrepen naar niveau, hij vind sommige dingen ook kinderachtig. en geconcentreed.
Antwoord:

Beste Ls,

De ( nieuwe tijds ) kinderen van nu, zijn veel gevoeliger voor indrukken dan de kinderen van vroeger. Alle indrukken die zij krijgen worden soms zo veel dat ze er niets meer mee kunnen. Rust is wat ze willen, Geef hem Van de Ned. Bloesemremedies Bescherming tegen indrukken van buiten af en Reuze balsemien tegen irritaties en ongeduld. Eventueel Kruidje roer mij niet om met zekerheid je eigen weg te kunnen kiezen.

Voor je zelf zou ik dezelfde remdies kiezen.

Veel succes,
Carolus

Beantwoord door:
Carolus van Kuilenburg
profielpagina

Subrubrieken binnen de rubriek Bach Bloesem Remedies:
Bachbloesem Dieren


Gerelateerde vragen aan concentratieprobleem,boos,dromerig wat nu?:

ik kon de vorige keer 2 x reageren.Hier vervolg
      [Gesteld in Kinderopvoeding]
2011-01-31 16:21:01
Had mijn ex borderline(trekken)?
      [Gesteld in Borderline]
2011-11-01 14:56:56
aan Marianne Notschaele-Den Boer
      [Gesteld in Vorige Levens]
2009-11-01 22:45:19
ik heb al 2mndn relatie en me vriend heeft gelogen
      [Gesteld in Relatieproblemen]
2011-02-17 22:46:37
Omgang met boze/agressieve buien van zoon (7jr).
      [Gesteld in Kinderopvoeding]
2012-02-16 10:22:39

Gemiddelde score Bach Bloesem Remedies: 8.2 (42x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+