Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Wetenschap » Geesteswetenschappen
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Geesteswetenschappen en krijg online een antwoord van de specialist in Geesteswetenschappen

Zelf een vraag over Geesteswetenschappen? Klik hier.
Meer vragen over Geesteswetenschappen.
De huidige beheerder van de rubriek Geesteswetenschappen:
Naam: CeesWillem
Bedrijf: Sunvitalife - het beste leven
Reactiesnelheid: 20 uur
Waardering: 8.8 (van max. 10)
Meer informatie over CeesWillem vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over GeesteswetenschappenVragen over Geesteswetenschappen via RSS. Klik hier.
RSS over Geesteswetenschappen op jouw website?Vragen over Geesteswetenschappen op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over GeesteswetenschappenVragen over Geesteswetenschappen via E-mail. Klik hier.

dood van mijn partner 3de keer

[Gesteld op: 12-12-2010]

Toelichting:
Hallo,
Ik heb al 3 maal zeer intens gedroomd dat mijn partner dood gaat.
Elk jaar 1 keer.
Het eerste jaar dat we samen waren kwam zijn moeder aan de deur om me te melden dat hij in het ziekenhuis was gestorven (mijn partner heeft een schildklier aandoening, maar is daar nu van "genezen") de droom gaf mij het gevoel dat het daarmee te maken had. Ik voelde me super verdrietig als ik wakker werd en had het gevoel dat niemand mij verstond.
De 2de maal dat ik dit droomde zelfde periode een jaar later leed mijn partner aan een doodelijke ziekte waardoor hij op en week tijd ging sterven. Hij prate met mij en hij regelde alles. Wat hij nog wou doen, en hoe hij wou sterven, wat er moest gebeuren en alles. Ik kon het totaal niet verstaan en wou dat hij verdere hulp zocht hierover. Mijn vader verstond hem wel en probeerde mij ook te kalmeren, samen met mijn vriend. Ik ben al weenent naast mijn vriend wakker geworden. Ik heb hem de hele droom verteld en door vele knuffels is het gevoel snel weggetrokken.
Nu deze nacht waren we met vrienden op vakantie aan het gaan. De mannen met de moto en de vrouwen met wagen. Ik reed enkele kilometers achter de mannen op een overvolle snelrijdende autostraade en ben gewoon met de wagen over de brokstukken van mijn partner gereden. Zijn helm zijn liggen zijn motor in stukken verspreid over de autostraade, maar ik kon niet stoppen. Enkele kilometers verder stond een dodge op de pechstrook die volledig naar de friet was, de gast die mijn vriend al enkele malen had lastig gevallen op de autostraade. Ik kwam aan waar ik moest zijn, mijn vrienden waren aan het lachen en het doen en ik was gewoon verscheurd van de beelden en mijn vriend die dood is. Ik ben wakker geworden en ben bij mijn viend gekropen, die duwde me weg en ik ben in histerisch wenen uitgebarsten. Ik vertelde hem de droom en weer gaf hij me knuffels, maar we zijn nu enkele uren later en het gevoel, de verscheuring is nogaltijd niet weg.
Ik vind dit echt vreselijke dromen, en ze worden gelijk als maar erger en erger. Kan er mij aub iemand vertellen wat dit allemaal betekend zodat ik deze ook een plaatsje kan geven en opbergen?
Antwoord:

Beste schrijfster,

het gekke is dat je deze droom ieder jaar in de dezelfde periode krijgt en ik het gevoel heb dat dit helemaal niks te maken heeft met een eventuuel sterven van je vriend maar met jouw gevoel en angsten. Er is iets dat je niet verwerkt hebt. Dit iets heeft zich voorgedaan in de maand december of januari. Je hebt het ver weg gestopt en alleen via deze dromen kun je je emotie's uiten. Zolang je jezelf niet toestaat om dit verlies, dit gemis en misschie zelf wel geheim onder ogen te zien zullen deze dromen blijven terugkeren en inderdaad steeds heftiger worden.

Je bent zo bang dat je partner nu iets ergs zal overkomen dat je je gevoelens van toen op hem projecteerd. Dit is logisch want hij betekend duidelijk alles voor je voor en dat wil je niet kwijt.........wat nog belangrijker is is nu niet jezelf kwijt te raken. Want wanneer je jezelf kwijt bent zul je niks meer kunnen vinden.

Met vriendelijke groeten,

Irma

Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl

Subrubrieken binnen de rubriek Geesteswetenschappen:
FilosofieGodsdienstwetenschapTheologie


Gerelateerde vragen aan dood van mijn partner 3de keer:

Gaan we het redden ondanks bindingsangst?
      [Gesteld in Psychologie]
2011-03-04 19:37:54
Heb ik bindingsangst?
      [Gesteld in Psychologie]
2011-03-28 17:27:51
Bindingsangst of niet?
      [Gesteld in Psychologie]
2011-05-02 18:43:55
hoe ga ik om met verlatingsangst?
      [Gesteld in Psychologie]
2011-06-05 00:25:42
bindingangst of niet?
      [Gesteld in Psychologie]
2011-06-21 14:32:29

Gemiddelde score Geesteswetenschappen: 8.8 (23x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+