Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Mens & Maatschappij » Religie & Spiritualiteit » Islam
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Islam en krijg online een antwoord van de specialist in Islam

Zelf een vraag over Islam? Klik hier.
Meer vragen over Islam.

Beheerder worden?

De rubriek Islam heeft momenteel nog geen beheerder.

Meld je aan als beheerder voor de rubriek Islam Klik hier.

RSS over IslamVragen over Islam via RSS. Klik hier.
RSS over Islam op jouw website?Vragen over Islam op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over IslamVragen over Islam via E-mail. Klik hier.

mag ik scheiden of moet ik als straf bij m blijven

[Gesteld op: 25-11-2010]

Toelichting:
Ik ben al 10 jaar getrouwt ,en t huwelijk was een kwelling voor mij.ik heb 2 kinderen mijn man hield zich bezig met dealen en was er nooit voor mij hij rookt softdrugs en heb mijn zieke dochter alleen moeten verzorgen .als hij er was kreeg ik ook klappen ik heb me 10 jaar eenzaam gevoelt en gekwetst nou had ik na 10 jaar besloten te scheiden.maar hij wou niet nou ben ik sinds een maand verlieft op een ander ik ken hem alleen via msn.maar hij heeft alles wat ik in een man zocht is lief respectvol en zachtaardig ik heb de contact verbroken omdat ik weet dat t een zonde is.ik toon elke dag berouw aan allah en heb veel spijt.maar ik hou niet meer van mijn man en zou ooit willen trouwen met die ander maar mijn man smeekt mij voor laatste kans en wil veranderen.moet ik als straf bij m blijven of zou ik ooit met die ander kunnen trouwen.?
Antwoord:
Salaam
Uw man dient jouw op een liefdevolle manier te behandelen! Wanneer hij je niet respecteert en alleen het kwade met zich meebrengt dan dien je afstand te houden van deze man! Aangezien je kinderen hebt met deze man moet je jouw man een tweede kans geven! Nadat hij vergiffenis heeft gevraagd aan jou en het nooit meer te doen dan ben je verplicht jouw huwelijk te redden! In de islam is het niet toegestaan om te scheiden wanneer je niet alles hebt geprobeerd om jouw huwelijk te redden! Indien jouw man toch niet verandert en alleen maar leugens verspreid en je mishandelt dan kan je het best scheiden!
Die andere man waarop je verliefd bent geworden moet je vergeten want dit zijn influisteringen van de duivel, zodat je nog meer in een diepe gat zult vallen! Probeer eerst jouw huwelijk te redden, zeker voor jullie kindjes, daarna kan je beslissen of je bij hem blijft of niet! Succes!
 
Reactie vraagsteller:
salaam ik waardeer u advies en ik heb t mischien ook verkeert gezegt ik heb mijn man 10tallen kanzen gegeven en. hij blijft dealen en agressie zit nog steeds in hem ik verafschuw scheiden ook .daarom heb ik ook 10 jaar gedult gehad en de leed gedragen maar ik heb mijn man eindelijk uit mijn hart verwijdert wat betekent dat hij mij niks meer doet dus heb ik rust ik kan mijn man weer een kans geven maar ik zet hem niet meer terug in t hart daarvoor heeft hij mij te veel in de steekgelaten en vernedert.maar ik vindt als mens heb ik wel t recht om een kans te krijgen om goed behandelt te worden .in deze huwelijk heb ik alleen maar geleden .ik geef hem een kans maar dan ook de laatste meer kan mijn hart niet meer verdragen mijn lichaam is ook aangetast door al t leed.
 
Antwoord Beheerder:
Een man die niet volgens de regels van de islam leeft is geen moslim! Als jij jouw man veel kansen hebt gegeven en je alles hebt geprobeerd om hem te wijzen op zijn slecht gedrag dan kan je scheiden! Dit is inderdaad geen gelukkig huwelijk waar jullie kinderen kunnen opgroeien! Je moet zelf deze beslissing maken want scheiden is iets emotioneels en als je voelt dat je alles onder controle hebt dan kan je die beslissing nemen! Veel succes!
Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl

Subrubrieken binnen de rubriek Islam:
AlevitismeKoranSoefisme


Gerelateerde vragen aan mag ik scheiden of moet ik als straf bij m blijven:

Vraag over een eerder gekregen antwoord.
      [Gesteld in Strafrecht]
2008-11-01 14:55:36
Mag een foto ongevraagd gepubliceerd worden?
      [Gesteld in Televisie]
2010-03-10 16:44:04
opheffing collectief winkelverbod.
      [Gesteld in Rechtshulp-Utrecht]
2013-04-04 12:40:57
Hoe verkrijgen opheffing collectief winkelverbod
      [Gesteld in Rechtshulp-Utrecht]
2013-04-04 13:45:51
Verdachte van zware mischandeling
      [Gesteld in Advocaten-Utrecht]
2013-04-21 06:12:23

Gemiddelde score Islam: 0.0 (0x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+