Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version française: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versión española : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Zakelijk & Financieel » Personeel & Organisatie » Personeel & Organisatie-Zuid Holland
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Personeel & Organisatie-Zuid Holland en krijg online een antwoord van de specialist in Personeel & Organisatie-Zuid Holland

Zelf een vraag over Personeel & Organisatie-Zuid Holland? Klik hier.
Meer vragen over Personeel & Organisatie-Zuid Holland.
De huidige beheerder van de rubriek Personeel & Organisatie-Zuid Holland:
Naam: Martin van den Berg
Bedrijf: Buro paraplu
Reactiesnelheid: 28 uur
Waardering: 8.6 (van max. 10)
Meer informatie over Martin van den Berg vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Personeel & Organisatie-Zuid HollandVragen over Personeel & Organisatie-Zuid Holland via RSS. Klik hier.
RSS over Personeel & Organisatie-Zuid Holland op jouw website?Vragen over Personeel & Organisatie-Zuid Holland op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Personeel & Organisatie-Zuid HollandVragen over Personeel & Organisatie-Zuid Holland via E-mail. Klik hier.

contractverplichting na proefplaatsing?

[Gesteld op: 24-11-2010]

Toelichting:
Binnenkort loopt mijn proefplaatsing met behoud van WW bij XX ten einde.
Vervolgens zou ik in dienst komen van PS, het bedrijf dat de proefplaatsing geregeld heeft en waar ik aansluitend een halfjaarcontract bij aangeboden heb gekregen en getekend.
Nu wil PS mij naar een opdracht sturen in Almere, zeggend dat ik contractueel me verbonden heb met een geaccepteerde reistijd van 1,5 uur enkele reis. Maar mondeling tijdens de sollicitatie heb ik aangegeven dat zo'n reistijd voor een heel korte termijn acceptabel is, maar niet voor een lange termijn. De opdracht in Almere is voor een half tot een heel jaar, hemelsbreed is de afstand ca. 50 min, maar A2-A27-A1 en vv levert een dagelijkse file waardoor de reistijd waarschijnlijk vele malen langer zal zijn.

In de Arbeidsvoorwaarden wordt gerefereerd aan een proeftijd die opgenomen zou zijn in het Arbeidscontract. Echter, in het Arbeidscontract wordt met geen woord gerept over de proeftijd.
Feitelijk wil ik niet in zee met PS, de 'te accepteren reistijd' is 1 reden, gevoelsmatig is er meer. Mijn werkcoach van UWV staat achter me zodat ik niet mijn WWuitkering verlies.
Wilt u me helpen? Ben ik verplicht mijn contract met PS te bestendigen?
Indien u meer informatie nodig hebt mail ik gaarne het contract en de arbeidsvoorwaarden van PS.
Ik ben u bijzonder erkentelijk voor uw hulp,
vriendelijke groet,
©
Antwoord:
Geachte hr/mw., Geklukkig hebt u al een goede coach; volg zijn adviezen op.           Alle omstandigheden dienen bekend te zijn om een goed antwoord te kunnen geven op uw vraag. Kennisneming van afspraken en documenten is daarom vereist. Meer weten? www.JuridischeRaad.nl  Aan gratis antwoorden kunnen geen rechten worden ontleend en mogen niet in rechte worden gebruikt. Gespecialiseerd in bezwaar, beroep, kort geding en dagvaardingen. Wij behandelen huurrecht, consumentenrecht, arbeidsrecht, bestuursrecht, vergunningen, ruimtelijke ordening, planschade, bouwgeschillen, burenrecht, tuchtrecht vastgoedrecht, beleggingsrecht, AFM, ambtenarenrecht en belastingrecht in Zuid-Holland. Alphen aan den Rijn, Zoetermeer, Leiden, Den Haag, Rotterdam, Boskoop, Rijnwoude.  www.JuridischeRaad.nl  Wij staan onze cliënten bij in vastgoed gerelateerde zaken. Voor bouwbedrijven, woningbouwcorporaties en particulieren. Bestuursjurist, bouwjurist, vastgoedjurist. TIP: Bescherm uw privacy en zet niet al uw info op het Internet. Voor het bewijs maakt u foto's. Bewaar email, sms en documenten.  www.onteigeningsjurist.nl, www.planschadejuristen.nl 

 
Reactie vraagsteller:
Geachte heer Van Wieringen,

Helaas is mijn coach van het UWN niet juridisch genoeg onderlegd om te kunnen zeggen of ik verplicht ben mijn contract met PS na te leven en per 1 december bij hen in dienst moet. Het enige wat zij voor mij kan doen is ervoor zorgen dat áls het contract niet ingaat, ik toch WW uitkering ontvang.
Mijn vraag is: ben ik wettelijk verplicht mijn contract met PS na te leven? Is het mogelijk u de documenten (contract en arbeidsvoorwaarden) te mailen?
Dank voor uw bericht en hulp, © (v)
 
Antwoord Beheerder:
Geachte hr/mw.,           Alle omstandigheden dienen bekend te zijn om een goed antwoord te kunnen geven op uw vraag. Kennisneming van afspraken en documenten is daarom vereist. Meer weten? www.JuridischeRaad.nl  Aan gratis antwoorden kunnen geen rechten worden ontleend en mogen niet in rechte worden gebruikt. Gespecialiseerd in bezwaar, beroep, kort geding en dagvaardingen. Wij behandelen huurrecht, consumentenrecht, arbeidsrecht, bestuursrecht, vergunningen, ruimtelijke ordening, planschade, bouwgeschillen, burenrecht, tuchtrecht vastgoedrecht, beleggingsrecht, AFM, ambtenarenrecht en belastingrecht in Zuid-Holland. Alphen aan den Rijn, Zoetermeer, Leiden, Den Haag, Rotterdam, Boskoop, Rijnwoude.  www.JuridischeRaad.nl  Wij staan onze cliënten bij in vastgoed gerelateerde zaken. Voor bouwbedrijven, woningbouwcorporaties en particulieren. Bestuursjurist, bouwjurist, vastgoedjurist. TIP: Bescherm uw privacy en zet niet al uw info op het Internet. Voor het bewijs maakt u foto's. Bewaar email, sms en documenten.  www.onteigeningsjurist.nl, www.planschadejuristen.nl 

Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl


Gerelateerde vragen aan contractverplichting na proefplaatsing?:

wie is werkgever tijdens proefplaatsing UWV?
      [Gesteld in Arbeidsrecht advocaat-Limburg]
2011-02-16 16:00:18
WWB en proefplaatsing
      [Gesteld in Wet Werk en Bijstand]
2011-05-11 17:16:16
Heb je bij proefplaatsing recht op arbeidskorting?
      [Gesteld in UWV Uitkeringen]
2013-03-20 11:00:02
Van WW naar Bijstand met proefplaatsing?
      [Gesteld in Wet Werk en Bijstand]
2014-06-18 09:43:51
Proefplaatsing gehad Uwv wist dit niet mag dat?
      [Gesteld in Advocaten-Overijssel]
2007-12-08 18:04:27

Gemiddelde score Personeel & Organisatie-Zuid Holland: 9.5 (4x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

 • Ron Jedema
  9.3
 • Ad Appel
  9.0
 • Anita
  9.0
 • Totalen:

  Vragen:  258156
  Beheerders:  1029

  Gemiddelden:

  Reeds beantwoord:  99 %
  Reactiesnelheid:  172 uur
  Waardering:  7.9
Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+