Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Alternatieve Geneeswijzen » Re´ncarnatietherapie
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Re´ncarnatietherapie en krijg online een antwoord van de specialist in Re´ncarnatietherapie

Zelf een vraag over Re´ncarnatietherapie? Klik hier.
Meer vragen over Re´ncarnatietherapie.
De huidige beheerder van de rubriek Re´ncarnatietherapie:
Naam: Marianne Notschaele-den Boer
Bedrijf: Rha publishing - rha reincarnatietherapie
Reactiesnelheid: 9 uur
Waardering: 7.9 (van max. 10)
Meer informatie over Marianne Notschaele-den Boer vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Re´ncarnatietherapieVragen over Re´ncarnatietherapie via RSS. Klik hier.
RSS over Re´ncarnatietherapie op jouw website?Vragen over Re´ncarnatietherapie op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Re´ncarnatietherapieVragen over Re´ncarnatietherapie via E-mail. Klik hier.

Blokkade op keel door vorig leven?

[Gesteld op: 19-11-2010]

Toelichting:
Hallo Marianne,

Ongeveer twee jaar terug had ik een visioen waarin ik zag dat ik tegenover een man aan tafel zat. Ik was een kruidenvrouw, hij een vooraanstaande man die absoluut mijn liefde wilde. Ten koste van alles. Ik zag hem loeren en om mij heen draaien. Ik zag dat ik over de tafel schreeuwde dat hij mij nooit kon dwingen om van hem te houden. Op dat moment greep hij naar mijn keel. Op het moment van visioen was hij weer bij mij, en voelde ik weer zijn handen om mijn keel. Even later kwam hij terug met een zachte energie en zei dat hij het zo graag goed wilde maken. Het is mijn overtuiging dat Ĺhet goed makenĺ altijd kan en dat vertelde ik hem maar dat nu niet het moment was.

Al jaren ben ik geblokkeerd op mijn keel, als ik het woord moet nemen in vergaderingen voel ik een blok beton op mijn keel, alsof van onderuit mijn lichaam niet naar buiten kan wat ik wil vertellen. Ik heb dit nooit gekoppeld aan het visioen tot enkele weken terug. Verder heb ik nu een relatie met een man die mij het gevoel geeft dat ik stik, ik ben de enige vrouw die hem gelukkig kan maken en hij geeft mij het gevoel dat ik in de hoek gezet wordt. Ik zie hier ook een link met het visioen.

Met energetische behandeling lost het niet op, soms voel ik ook dat Ĺde andere kantĺ het wil meenemen maar ik ben ontzettend bang mij over te geven aan kun hulp.

Vragen: heeft mijn blokkade op mijn keel te maken met dit visioen? En kun jij mij hierbij helpen met een eenmalig consult?
Antwoord:

 

Beste.....,

Een paar opmerkingen nav je vraag:

- als je iemand toeschreeuwt in een vorig leven 'je kunt me nooit dwingen!', is dat een zin die in het onderbewustzijn blijft hangen ... omdat ons onderbewuste niet zo goed is in het filteren van het woordje 'niet' of 'nooit'. Als je zegt: ik wil echt niet denken aan een gespikkeld varkentje.... dan zie je dat ahw voor je, terwijl je er juist niet aan wilt denken. Dus dergelijke niet-constructies zijn beetje vervelend ;)

- als je iemand iets toeschreeuwt met heel veel kracht (kruidenvrouw), kan het de kracht van een vervloeking krijgen. Echter, een vervloeking heeft alleen kracht als de ander daar geloof aan hecht.

- Als een relatie niet goed over is, voorbij is of afgerond is, blijft er een emotionele verbinding bestaan, net zolang totdat je er wat mee doet.

- Het is mogelijk dat het vorige leven waarvan je een beeld zag, eindigde door wurging. Dan is er een heleboel verknoopt: keel - emoties - man.

- Dat je nu een relatie hebt, met een man die je een verstikkend gevoel geeft, kan te maken hebben met de man die de kruidenvrouw wurgde bijv. Dan is 'relatie en man' een trigger mbt vorig leven kruidenvrouw die niet mee kon ademen en stierf.

- Meestal spelen er meer levens rond hetzelfde thema (zwakke plek keel). In een eenmalig consult probeer ik alle levens rond zo'n thema af te ronden door over de vorige levens te vertellen die ermee te maken hebben, en krijg je huiswerk mee om het beter af te ronden. Ik gebruik geen trance. Lees goed de website door hoe ik werk. Als je contact wilt, klik dan via www.vorigelevens.nl op de 1e pagina naar CONTACT en mail. Op die pagina staat wanneer het weer mogelijk is om afspraken in te plannen of bij wie je ergens anders terecht kunt. Er zijn vele reincarnatietherapeuten in Nederland, maar iedereen werkt anders, dus zelf even Googlen bij wie of wat je past.

Energetische behandlingen hebben vaak een tijdelijk effect, omdat je de bronoorzaak niet aanpakt. Sommige mensen hebben genoeg aan de energetische behandelingen, anderen willen dieper/verder uitzoeken hoe dat zit.

Groetjes, MN

 

 

 

 

 

 
Reactie vraagsteller:
Dag Marianne, eigenlijk hoor ik niets wat ik zelf bedacht heb of weet over niet afgesloten contacten of gebeurtenissen. Ik had gehoopt een indruk te krijgen of ik misschien bij jou aan het goede adres ben. Of jij misschien het idee hebt mij verder te kunnen helpen. Ik wil hier nl graag mee aan de slag. Daarmee vraag niet dat je een bindende uitspraak doet hoor, ik begrijp dat het altijd een wisselwerking is. En misschien is dat teveel gevraagd via mail.

Toch hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om je te verdiepen in deze stituatie.

Groet van Sandra
 
Antwoord Beheerder:

Hallo Sandra,

Deze rubriek van Gratis Adviseurs is er vooral om mensen globaal advies te geven, niet al te persoonlijk. Gebleken is bij te persoonlijke antwoorden dat mensen hun vraag en antwoord weer uit deze rubriek willen hebben (te confronterend, te veel herkenbaarheid etc). De bedoeling van Gratis Adviseurs is nl dat iedereen de vragen en antwoorden kan lezen.

Als je mij persoonlijk gemaild had (via de website/contactgegevens), had ik je wellicht een heel ander antwoord gegeven. In deze rubriek van Gratis Adviseurs is het namelijk helemaal niet de bedoeling dat ik reclame ga maken voor consulten bij mij. Dat is geen algemeen advies dan, maar alleen maar reclame. Vandaar dat ik bij een heleboel antwoorden een slag om de arm houd. Bovendien ga ik ook niet zeggen dat ik de enige ben die jou kan helpen of die jou goed zou kunnen helpen, dat lijkt me nogal hoogmoedig, er zijn therapeuten zat die jou kunnen helpen.

Ook is dit niet echt een mailwisseling, maar een forum met vraag en antwoord. Je kunt 1 vraag stellen en 1 reactievraag. Bij mailwisseling is dat toch anders. En het jammere van gratis advies geven, is dat je niet eindeloos lange adviezen kunt geven. :)

Ik zou je aanraden om meerdere therapeuten te benaderen met je hulpvraag en inderdaad te 'voelen' bij wie je je prettig voelt. Blijkbaar is dat niet bij mij. Dat is prima. De mensen die bij mij voor een eenmalig consult komen bereiden zich meestal voor door de vele verhalen te lezen op mijn website, eventueel de boeken te lezen die ik heb geschreven, en dan 'voelen' ze dat ze bij mij moeten zijn. Zo zien ze hoe ik werk en of dat bij hen past.

Heb je al eens op de website van de NVRT gekeken? www.reincarnatietherapie.nl of op de website van Wendy Gillissen? Misschien zijn daar therapeuten waar je je wel prettig bij voelt.

Veel succes.

Beantwoord door:
Marianne Notschaele-den Boer
profielpagina

Subrubrieken binnen de rubriek Re´ncarnatietherapie:
Vorige Levens


Gerelateerde vragen aan Blokkade op keel door vorig leven?:

aan Marianne Notschaele-Den Boer
      [Gesteld in Vorige Levens]
2009-11-01 22:45:19
een onafgemaakt leven
      [Gesteld in Vorige Levens]
2009-11-02 09:44:34
Wat is mijn vorige leven? Hoe ben ik zo geworden?
      [Gesteld in Vorige Levens]
2009-12-02 17:44:36
Ben ik zo voortbestemd?
      [Gesteld in Vorige Levens]
2011-03-04 19:09:56
Mijn vorig leven en hedendaagse problemen?
      [Gesteld in Vorige Levens]
2011-06-20 08:22:27

Gemiddelde score Re´ncarnatietherapie: 6.7 (111x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+