Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Alternatieve Geneeswijzen » Re´ncarnatietherapie
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Re´ncarnatietherapie en krijg online een antwoord van de specialist in Re´ncarnatietherapie

Zelf een vraag over Re´ncarnatietherapie? Klik hier.
Meer vragen over Re´ncarnatietherapie.
De huidige beheerder van de rubriek Re´ncarnatietherapie:
Naam: Marianne Notschaele-den Boer
Bedrijf: Rha publishing - rha reincarnatietherapie
Reactiesnelheid: 9 uur
Waardering: 7.9 (van max. 10)
Meer informatie over Marianne Notschaele-den Boer vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Re´ncarnatietherapieVragen over Re´ncarnatietherapie via RSS. Klik hier.
RSS over Re´ncarnatietherapie op jouw website?Vragen over Re´ncarnatietherapie op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Re´ncarnatietherapieVragen over Re´ncarnatietherapie via E-mail. Klik hier.

Hoe zag mijn vorige leven eruit?

[Gesteld op: 13-11-2010]

Toelichting:
Ik begrijp dat er meerdere vorige levens zijn, maar ik zou toch willen weten hoe mijn vorige leven eruit zag.
Ik kom uit een heel groot gezin en ik hoorde bij een van de jongste. Van mijn familieleden weet ik dat ik al heel zelfstandig was als peuter/kleuter. Ook als ik mijn foto's bekijk als kind zijnde spreekt er een volwassenheid uit mijn doen en laten, mijn uiterlijk was gewoon als een kind. Als kind was ik behoorlijk bijdehand, en ik deed ook alles snel. Ik lachte vaak en voelde me vaak goed. Maar ik ben wel in de ruzie geboren. Vaak ouderlijke ruzies, en steun bij zussen en broers zoeken. Wat vervelend was was dat zij die ouder dan mij waren allemaal het huis uitgingen nagelang het tijd was om op zichzelf te wonen. Vele ouderen zussen en broers heb ik nauwelijks gekend. Dat brak me later op toen ik ouder werd. Ik ben me gaan afvragen waarom dat mij moest overkomen, ik mistte iets. Ik ben altijd vrij gelaten over het algemeen, te druk in het ouderlijk huis, en de jongsten werden aan hun lot over gelaten. Weinig begeleiding gehad, niet voorbereid op de toekomst, slechte omstandigheden gekend en scholen niet af kunnen maken, wat later toch gelukt is. Geen baan gevonden, wel veel heel veel gestudeerd altijd. Nooit echt geweten wat ik wilde, ik wilde eigenlijk wel alles doen en ben heel leergierig. Mijn intuitie is altijd heel sterk geweest toch liet ik me ompraten door anderen vanaf toen ik puber was, bleef ik bij verkeerde vrienden hangen en ik wist heel goed dat ze niet goed voor me waren, maar het was een soort wanhoop als: het kan niet anders ik moet wel bij hem/hen blijven, vooral in die tijd heb ik me ongelukkig gevoeld en was ik ontevreden. Ik wilde geluk in alle opzichten. Het is alsof ik een slachtoffer was van de omstandigheden. Natuurlijk heb ik ook angsten gekend, veel onzekerheid, depressieve gevoelens, onmacht maar ook de intuitieve zekerheid die ik altijd heb gehad maar waar ik niet altijd naar luisterden maar die het wel bij het rechte eind had.
Ik heb nooit iets aan andere mensen gehad, zij waren te 'dom ' voor mij in wat ze te zeggen hadden. ik kon er niets mee, of ze stuurde me de verkeerde kant op. Ik ben altijd graag alleen geweest: letterliijk alleen, de familie en anderen aan de kant gezet. de meesten wrokkig en nog steeds boos, terwijl ik als kind weleens genoot en trots was op zo een grote familie. Hoe zag mijn vorige leven eruit?
Antwoord:

Beste....

ik heb me gericht op het meest recente vorige leven van je dat niet goed verwerkt is, waardoor je nu in een bepaald gezin terechtkwam.

Sleutelwoorden voor mij om informatie te verkrijgen hierover, waren woorden als: in de ruzie geboren, weinig begeleiding gehad, ouderlijke ruzies, ik ben altijd vrijgelaten, niet voorbereid op de toekomst, bleef bij verkeerde vrienden hangen, slachtoffer van omstandigheden, ze stuurden me de verkeerde kant op, familie en anderen aan de kant gezet. Deze stukjes zin bevatten oude emotionele lading en gaven mij bij het lezen ervan beelden van een vrij recent vorig leven van jou als jongeman ten tijde van 1916-1918 in de buurt van Verdun. Loopgraven, 1e wereldoorlog. Je was een jongeman die in een groot gezin opgroeide, maar daar uit weg wilde, je wilde wat betekenen in de wereld, trok erop uit. In dienst gaan vond je een goed idee. Je woonde in België/op de grens van België/Frankrijk denk ik en bent vol goede moed aan het oorlogsavontuur begonnen, maar geeindigd als zovelen in de modderige loopgraven.

Dat leven was niet goed afgerond, dus krijg je een nieuwe kans om je anders op te stellen in een gezin ten opzichte van ruzies (vergelijk oorlog), familie (vergelijk kameraden) etc. Op het einde van dat vorige leven maakte je je vooral druk om het gegeven dat je je beter had moeten voorbereiden op wat er zou komen. Daarom ben je dit leven ook zo leergierig, maar kwam het van een echt dienstverband (zeg maar, in dienst gaan) niet meer.

Leestips: boek Waarom Esther geen Robinson werd en Diehards in de war, ivm vorige levens en oorlog.

grtn.MN

 

 
Reactie vraagsteller:
Interessant dat u het over Frankrijk heeft. Van jongs af aan ben ik altijd geintresseerd geweest in de Franse taal en ik was er ook goed in . Heb ook een franse naam, en mijn vader heeft een hoge functie in het leger gehad.
Ik zie de overeenkomst zeker met dit leven. En u heeft een mooie parallel getrokken. Bedankt.
 
Antwoord Beheerder:
Graag gedaan en nog een fijne avond. Dank voor uw reaktie terug.
Beantwoord door:
Marianne Notschaele-den Boer
profielpagina

Subrubrieken binnen de rubriek Re´ncarnatietherapie:
Vorige Levens


Gerelateerde vragen aan Hoe zag mijn vorige leven eruit?:

aan Marianne Notschaele-Den Boer
      [Gesteld in Vorige Levens]
2009-11-01 22:45:19
een onafgemaakt leven
      [Gesteld in Vorige Levens]
2009-11-02 09:44:34
Wat is mijn vorige leven? Hoe ben ik zo geworden?
      [Gesteld in Vorige Levens]
2009-12-02 17:44:36
Ben ik zo voortbestemd?
      [Gesteld in Vorige Levens]
2011-03-04 19:09:56
Mijn vorig leven en hedendaagse problemen?
      [Gesteld in Vorige Levens]
2011-06-20 08:22:27

Gemiddelde score Re´ncarnatietherapie: 6.7 (111x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+