Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Alternatieve Geneeswijzen » Re´ncarnatietherapie » Vorige Levens
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Vorige Levens en krijg online een antwoord van de specialist in Vorige Levens

Zelf een vraag over Vorige Levens? Klik hier.
Meer vragen over Vorige Levens.
De huidige beheerder van de rubriek Vorige Levens:
Naam: Marianne Notschaele-den Boer
Bedrijf: Rha publishing - rha reincarnatietherapie
Reactiesnelheid: 9 uur
Waardering: 7.9 (van max. 10)
Meer informatie over Marianne Notschaele-den Boer vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Vorige LevensVragen over Vorige Levens via RSS. Klik hier.
RSS over Vorige Levens op jouw website?Vragen over Vorige Levens op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Vorige LevensVragen over Vorige Levens via E-mail. Klik hier.

Kan geen specifieke vraag formuleren...

[Gesteld op: 21-10-2010]

Toelichting:
Beste Marianne,

Ik heb een aantal geplaatste berichten gelezen en vond het leuk om te zien dat u alle tijd neemt om de vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Dit is ook de reden waarom ik u schrijf..

Ik ben B. en ben 24jaar, ik kan mezelf omschrijven als aardig, betrouwbaar, zelfverzekerd, vaak stil bij onbekenden waardoor ik wordt aangezien als verlegen maar meesten weten wel beter, dromerig en soms kan ik erg agressief zijn.

Ik heb het gevoel dat ik mijn laatste 5 6jaar niet heb geleefd en dat ik ergens ben blijven hangen... In 2004 ben ik begonnen aan mijn rechtenstudie en had het eerste halfjaar alle punten en dergelijke maar na een tijd belandde ik in het ziekenhuis door een blindedarmontsteking, na die operatie ben heb ik 2 Ó3 weken moeten herstellen maar helaas ben ik nooit meer het 'o zo vrolijk levendige' meisje geworden die ik was. Ik had geen zin meer in het leven, alles heb ik uitgesteld en aan de kant gegooid omdat ik dacht' het heeft geen zin meer, want volgende week leef ik toch niet meer'.
Uiteindelijk gestopt met rechtenopleiding aan nieuwe hboopleiding begonnen. Maar het 'gevoel' is verminderd maar nooit echt weggegaan.

Thuis heb ik een prima luxe leventje, een schat van een moeder waar ik soms ontzettend bot tegen kan doen. Als ze wat aan mij vraagt doe ik onbewust (altijd!) erg kortaf en vijandig en achteraf begrijp ik niet waarom ik alleen tegen haar zo ben. Zou het iets met vorige levens te maken kunnen hebben?

Ik droom ook erg vaak van een afgelege za dstrand dat een beetje verscholen ligt achter enorme rotsen, het is wel dicht bij mijn huis. Soms ben ik daar snachts en soms wil ik er heen om af te koelen overdag. Alles is zo echt.

Al bijna anderhalfjaar heb ik een langeafstandsrelatie met het neefje van een kennis. Als ik en mijn vriend bij elkaar zijn dan verbaas ik me erover hoe erg veel we op elkaar lijken qua gedachtes doelen gedrag verlangens.. Zou het kunnen zijn dat ik hem al langer ken?

Het is een lang verhaal geworden:) beetje door elkaar maar ik zou het erg waarderen als ik een antwoord van u terug krijg. Alvast bedankt..
Antwoord:

Beste B.

Ik type maar gewoon wat er in me opkwam tijdens het lezen van je tekst.

- 'dat ik de laatste 5,6 jaar niet heb geleefd'/ 'nooit meer het o zo vrolijke 'levendige' meisje' ==>zinnen met 'leven(s)' erin :), die duiden vaak wel op vorige levens die ermee samen kunnen hangen

- symboliek van blinde darm ontsteking ==> je lichaam geeft een signaal, nl. dat je iets niet ziet of nog niet ziet, darmgebied is gebied in je lichaam na de maag waarin dingen verteerd worden. Omdat dit tijdens je rechtenstudie plaats vond is het goed mogelijk dat 'rechten of oordeel' (uit vorige levens) getriggerd is.

- Je schrijft: 'dat ik ergens ben blijven hangen' ==> hier zag ik 2 veschillende flitsen uit vorige levens:

a) eentje waarin jij voor eigen rechter hebt gespeeld als gewoon persoon, geen rechter hoor, waardoor een ander werd veroordeeld tot de strop

b) een vorig leven waarin je zelf vanuit wroeging oid je hebt opgehangen

===> beide levens zijn getriggerd door je rechtenstudie

- Voorbeeldverhaal over ophanging vind je in boek Waarom Esther geen Robinson werd en in Diehards in de war, over hoe zinnen daaromtrent kunnen nawerken

- de zin 'ik dacht het heeft geen zin meer, want volgende week leef ik toch niet meer' hoort bij het vorige leven als man, waarin jejezelf ophing omdat je ziek was en het niet zag zitten om door te leven

- beide 'ophang-levens' zijn te vaag voor meer detailinformatie (dat is het lastige aan deze rubriek, tussenweg vinden in anoniem/goede vragen)

- bij je moeder, niet direct beeld (half dec. komt er nieuw boek van me uit, Hé, waar ken ik je van? dat heeft wel wat voorbeelden in die richting, of kijk op www.vorigelevens.nl en zoek de verhalen op over relaties, oa 'waar bemoei je je mee') dan herken je misschien wat meer over hoe vorige levens mbt moeder/dochter kunnen nawerken

- zandstrad, zee en opmerking 'langeafstandsrelatie' horen m.i. bij een schipper die op zijn boot veel heeft gemijmerd over 'de wal'; iets met hang naar vrijheid en tegelijkertijd zich niet willen binden

Vorige levens werken vooral na (in probleemsfeer) als ze niet goed zijn afgerond. Zoek zelf methode die bij je past als je daar meer over wilt weten: therapie, meditatie, cd, boek, schrijfopdrachtn etc.

Prettige vorige levens zorgen voor talenten, goed gevoel nu bij mensen, plaatsen, situaties.

Grtjs. MN

Beantwoord door:
Marianne Notschaele-den Boer
profielpagina


Gerelateerde vragen aan Kan geen specifieke vraag formuleren...:

Ontslag genomen,moet ik studiekosten terugbetalen?
      [Gesteld in Arbeidsrecht-Noord Holland]
2008-02-04 12:01:34
risico's bilvergroting
      [Gesteld in Plastische Chirurgie]
2008-02-28 19:39:51
moet een rapport cos 4400 een conclusie hebben
      [Gesteld in Accountancy]
2009-06-18 16:37:55
woningaanpassing aftrekbaar?
      [Gesteld in Belastingen-Zeeland]
2013-03-28 11:47:16
Zorgkostenvergoeding wanneer heb je daar recht op?
      [Gesteld in Loonadministratie]
2016-02-02 13:44:40

Gemiddelde score Vorige Levens: 8.0 (748x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+