Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Zakelijk & Financieel » Advocaten » Incasso Vorderingen Advocaat
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Incasso vorderingen advocaat en krijg online een antwoord van de specialist in Incasso vorderingen advocaat

Zelf een vraag over Incasso vorderingen advocaat? Klik hier.
Meer vragen over Incasso vorderingen advocaat.
De huidige beheerder van de rubriek Incasso vorderingen advocaat:
Naam: Mw. mr. AmiŰlla Agteres-Siahaya
Bedrijf: The business company
Reactiesnelheid: 186 uur
Waardering: 8.8 (van max. 10)
Meer informatie over Mw. mr. AmiŰlla Agteres-Siahaya vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Incasso vorderingen advocaatVragen over Incasso vorderingen advocaat via RSS. Klik hier.
RSS over Incasso vorderingen advocaat op jouw website?Vragen over Incasso vorderingen advocaat op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Incasso vorderingen advocaatVragen over Incasso vorderingen advocaat via E-mail. Klik hier.

Waarom geen verdeling vlgs huwelijkse voorwaarden

[Gesteld op: 15-10-2010]

Toelichting:
Hr. B. heeft persoonlijk een schuld bij twee partijen van totaal 70000 en B. en zijn vrouw samen een schuld bij P. 50000,- De twee partijen leggen beslag op koophuis, dat op beider naam staat, huis wordt verkocht met vormerkung, winst 70000, erna legt P. beslag postvormerkung.
B. is onder huwelijkse voorwaarden getrouwd. Waarom krijgen de twee de volle 70000 en P. niets ? Waarom wordt de 70000 niet in twee verdeeld, P. hoort te krijgen 25000 van echtgenote , ( zie - vormerkung breda - op google)
Antwoord:

  

  

Geachte hr/mw.,   De koper wordt beschermd, m.i. is P te laat? Vraag het de notaris.        Alle omstandigheden dienen bekend te zijn om een goed antwoord te kunnen geven op uw vraag. Kennisneming van afspraken en documenten is daarom vereist. Meer weten? www.JuridischeRaad.nl  Aan gratis antwoorden kunnen geen rechten worden ontleend en mogen niet in rechte worden gebruikt. Gespecialiseerd in bezwaar, beroep, kort geding en dagvaardingen. Wij behandelen huurrecht, consumentenrecht, arbeidsrecht, bestuursrecht, vergunningen, ruimtelijke ordening, planschade, bouwgeschillen, burenrecht, tuchtrecht vastgoedrecht, beleggingsrecht, AFM, ambtenarenrecht en belastingrecht in Zuid-Holland. Alphen aan den Rijn, Zoetermeer, Leiden, Den Haag, Rotterdam, Boskoop, Rijnwoude.  www.JuridischeRaad.nl  middenin het Groene Hart van de Randstad staan wij cliënten bij in vastgoed gerelateerde zaken. Voor bouwbedrijven, woningbouwcorporaties en particulieren. Bestruursjurist, bouwjurist, vastgoedjurist. TIP: Bescherm uw privacy en zet niet al uw info op het Internet. Voor het bewijs maakt u foto's. Bewaar email, sms en documenten.  www.onteigeningsjurist.nl, www.planschadejuristen.nl 

 wet biedt de mogelijkheid om de koop in te schrijven in de openbare registers, mits onder de koopakte een ondertekende en gedateerde verklaring van de notaris is opgenomen. Deze mogelijkheid is opengesteld voor iedere koop van een registergoed (hieronder valt wel een appartementsrecht, maar niet een deelnemings- of lidmaatschapsrecht van een cooperatieve vereniging), met dien verstande dat contractuele uitsluiting hiervan ingeval van consumentenkoop nietig is.

Een dergelijke inschrijving in de registers wordt "Vormerkung" genoemd. Inschrijving tijdens de voor de consument-koper geldende bedenktijd van drie dagen is slechts mogelijk indien de desbetreffende koopovereenkomst door een notaris is opgesteld en mede-ondertekend. Dit is dan, nog steeds, een onderhandse akte (die bijvoorbeeld ook door de makelaar kan zijn opgesteld, en waarover de notaris nog zijn licht heeft laten gaan of waarop hij partijen nog een toelichting heeft gegeven), maar geen notariele koopakte.
De inschrijving beschermt het belang van de koper bij de werkelijke nakoming door de verkoper van diens leveringsverplichting.
Latere aanspraken van derden op de woning genieten rechtens geen bescherming, nu de (eerste) koop kenbaar was bij raadpleging van de registers. De duur van de hier bedoelde bescherming van de koper is beperkt tot zes maanden: als het registergoed niet binnen die termijn is geleverd, verliest de inschrijving haar beschermende werking met terugwerkende kracht en wordt bovendien de koop niet geacht kenbaar te zijn door raadpleging van de openbare registers. Inschrijving van een koopovereenkomst tussen dezelfde partijen betreffende dezelfde onroerende zaak is daarna gedurende zes maanden niet meer mogelijk.
Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl


Gerelateerde vragen aan Waarom geen verdeling vlgs huwelijkse voorwaarden:

Niet nakomen afspraken convenant
      [Gesteld in Rechtshulp-Noord Holland]
2008-05-19 14:54:15
start de bank bij verkoop met de excutiewaarde?
      [Gesteld in Makelaars]
2008-09-06 11:07:14
Mijn eerste huwelijk met gescheiden man...
      [Gesteld in Huwelijk]
2009-02-04 09:36:46
geen IND stamp,werk,huis .wel schulden.en nu?
      [Gesteld in Advocaten-Limburg]
2010-05-22 08:04:44
Mag de knvb een belgisch stadionverbod overnemen?
      [Gesteld in Sportrecht]
2014-01-23 02:59:16

Gemiddelde score Incasso vorderingen advocaat: 8.8 (61x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+