Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Recreatie » Eten & Drinken » Vis » Visbereiding
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Visbereiding en krijg online een antwoord van de specialist in Visbereiding

Zelf een vraag over Visbereiding? Klik hier.
Meer vragen over Visbereiding.
De huidige beheerder van de rubriek Visbereiding:
Naam: Wint
Bedrijf: Verse vismarkt wieringen
Reactiesnelheid: 43 uur
Waardering: 8.9 (van max. 10)
Meer informatie over Wint vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over VisbereidingVragen over Visbereiding via RSS. Klik hier.
RSS over Visbereiding op jouw website?Vragen over Visbereiding op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over VisbereidingVragen over Visbereiding via E-mail. Klik hier.

schol bakken

[Gesteld op: 08-10-2010]

Toelichting:
kan ik een schol in de elektr frituurpan bakken in bv zonnebloem olie???
hoe doet de vis man dat???/
Antwoord:

hallo,

hoe doet de visman dat?

goede vraag  en het antwoord is vrij simpel

wat verkocht wordt als gebakken schol of andere vis  zoals lekkerbek   is eigenlijk gefrituurde vis

nu zijn er verschillende manieren om dat te doen

de visman paneerd of  saust  de  is eerst

dat geeft een mooiere kleur. het gevolg is meestal dat de vis  een wat ik noem oliebollensmaak krijgt

het kan ook anders

als de vis panklaar en schoon is dan kerf je de vis over de breedte een paar maal in op het dikke  gedeelte aan beide zijden

dit zorgt er voor dat het  dikke deel even snel gaar is als het staarteind

 niet te diep , een lichte snede is voldoende

dan smeer je de vis in met een zelfgemaakte  saus  van een eetlepel bloem een eidooier   en melk..dit moet iets vloeibaarder  zijn dan  yoghurt

natuurlijk de vis zouten en peperen

dan frituren in een goede olie , b.v. zonnebloem of nog beter  arachideolie  en frituren bij een temperatuur van 180 graden

de vis is klaar als hij mooi bruin is  en drijft op het oppervlak van de  de olie

ook kun je  als je geen bloem wilt gebruiken de  vis insmeren  met koffiemelk   dit geeft ook een mooie kleur

 voor de rest frituren maar...zout niet te  sterk!!

 je  kunt later altijd bijzouten...zwarte peper  geeft  een betere smaak dan witte peper op vis

alles hangt natuurlijk  af van  je persoonlijke smaak

scholletjes  frituren...schijfje  citroen erbij en/ of een mostersausje   en eten maar

succes

 rob

Beantwoord door:
wint
profielpagina


Gerelateerde vragen aan schol bakken:

Poes van 14 plast en poept nooit in de bak.
      [Gesteld in Katten]
2007-05-08 16:40:50
alle scholieren een winkelverbod opleggen
      [Gesteld in Midden- & Kleinbedrijf]
2009-01-27 22:10:02
Hoe samenscholingsverbod kenbaar maken?
      [Gesteld in Advocaten-Noord Brabant]
2010-02-23 13:43:59
geen overgang van groep 2 naar groep 3, terecht ?
      [Gesteld in Basisonderwijs]
2012-05-24 23:48:47
Scholingscontract inclusief cursusuren, reŰel?
      [Gesteld in Arbeidsvoorwaarden]
2014-03-15 14:41:23

Gemiddelde score Visbereiding: 9.6 (5x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 



Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

  • Ron Jedema
    9.2
  • Merlon
    9.2
  • Edgard Bogers
    9.1
  • Totalen:

    Vragen:  241844
    Beheerders:  994

    Gemiddelden:

    Reeds beantwoord:  98 %
    Reactiesnelheid:  162 uur
    Waardering:  8.0
Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+