Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Mens & Maatschappij » Misdaad
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Misdaad en krijg online een antwoord van de specialist in Misdaad

Zelf een vraag over Misdaad? Klik hier.
Meer vragen over Misdaad.

Beheerder worden?

De rubriek Misdaad heeft momenteel nog geen beheerder.

Meld je aan als beheerder voor de rubriek Misdaad Klik hier.

RSS over MisdaadVragen over Misdaad via RSS. Klik hier.
RSS over Misdaad op jouw website?Vragen over Misdaad op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over MisdaadVragen over Misdaad via E-mail. Klik hier.

valse beschuldiging van bedreiging

[Gesteld op: 19-09-2010]

Toelichting:
ik zit midden in een situatie waarvan ik hoop dat ik niet hartstikke ziek wordt.
Niets anders dan een oude dure woonboerderij kon ik huren maar het past wel bij mijn beroep als ondernemer.Het terrein is 3/4 h.a. en het pand 33 m. lang.
Het huis bleek sloopwaardig, lekkages, branden, overstromingen, kortsluitingen steeds erger. Enkele maanden nadat ik hier kwam liep het huis al onder water en had ik enorme schade. Dit heeft zich wel tientallen keren herhaald tot onderhand wekelijkse calamiteiten. Ik snap niet dat ik het overleefd heb want daarbij moest ik me kapot werken om de extreme hoge huur en de enorme energiekosten op te hoesten. Het zoeken naar iets anders leidde soms bijna tot iets maar kon dan weer tijden niet vanwege enkele sterfgevallen en het werken voor inkomsten. Het geld dat ik via mijn ouders nog kreeg moest ik stoppen in onderhoud van het pand om het allerlergste voor te blijven.
Vanaf het begin ben ik geintimideerd en gedreigd door de verhuurders: 2 boerenechtparen waarvoor mijn moeder mij had gewaarschuwd: 'ga daar niet mee in zee. het zijn geldwolven en men heeft zelfs iemand vermoord vanwege geld'. Het klopt maar ik dacht dat ze dementeerde.
De familie is groot en van minstens de helft weet ik dat ze anderen zo behandelen als mij.
Nu belandde ik na 5 jaar in een gerechtelijke procedure tegen hen. Omdat ik niet aan een verzekeringsfraude wilde meewerken wilde men mij acuut op straat zetten. Uiteindelijk via de KVK ben ik bij een advocaat beland die voor mij ging vechten voor onderhoudswerkzaamheden aan het pand.
April dit jaar kwam de voor mij onverwachte uitspraak: ze moesten diverse herstelwerkzaamheden verrichten en wel voˇr 25 augustus.
Er gebeurde niets. Wel betrapte ik hen al 4 keer op het rondspioneren en voortdurend foto's maken van mijn woonplek terwijl ik er niet was. Ik krijg al maanden wekelijks aangetekende brieven met beschuldigingen van diefstal ( van 'antieke dakpannetjes\") van illegaal verhuur voor permanente bewoning, illegale lozingen etc. etc. Ik ontdekte dat een van de vrouwen een brief heeft geschreven aan de gemeente met diverse valse aantijgingen om mij te laten beboeten. De ambtenaren die ik benaderde- men kent mij- weigeren in de zaak deelgenoot te worden. Ik vroeg me al af wat er verder zou gebeuren want ik voelde me alsmaar misselijk.
Deze week werd ik bijna gearresteerd- op verdenking van doodsbedreiging- in ieder geval. Ik weet niet eens alles. Eerst dacht ik dat het een f
Antwoord:
Overleg eens met uw advocaat en vraag een gesprek aan met de burgemeester om uw situatie te bespreken. 25 augustus is al voorbij en als er niets gedaan is dan kunt u een aangetekend schrijven sturen met bericht van ontvangst naar uw huisbaas om op basis van de gerechtelijke uitspraak de noodzakelijke werkzaamheden te laten uitvoeren door een aannemer op hun kosten. 

Van het overige kunt u zich het beste distantiëren tot er officiële stukken aan u worden geadresseerd en dan een advocaat in de armen nemen. 
Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl

Subrubrieken binnen de rubriek Misdaad:
CriminologieGeweld


Gerelateerde vragen aan valse beschuldiging van bedreiging:

Kan ik aangifte doen van een valse aanklacht?
      [Gesteld in Strafrecht]
2008-07-15 22:27:17
aanklacht tegen bedreiging
      [Gesteld in Strafrecht]
2009-04-04 19:07:16
Rechten bij valse beschuldigingen
      [Gesteld in Recht-Belgie]
2009-10-03 21:15:50
kan ik zelf aangifte doen
      [Gesteld in Advocaten-Noord Brabant]
2010-04-19 18:08:36
intrekken verkoop kitten na mondelinge afspraak
      [Gesteld in Advocaten-Friesland]
2017-08-26 20:13:37

Gemiddelde score Misdaad: 0.0 (0x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+