Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Zakelijk & Financieel » Personeel & Organisatie » Loopbaan » Ontslag
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Ontslag en krijg online een antwoord van de specialist in Ontslag

Zelf een vraag over Ontslag? Klik hier.
Meer vragen over Ontslag.
De huidige beheerder van de rubriek Ontslag:
Naam: E.A. van Jaarsveld
Bedrijf: Ontslagspecialist
Reactiesnelheid: 40 uur
Waardering: 8.8 (van max. 10)
Meer informatie over E.A. van Jaarsveld vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over OntslagVragen over Ontslag via RSS. Klik hier.
RSS over Ontslag op jouw website?Vragen over Ontslag op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over OntslagVragen over Ontslag via E-mail. Klik hier.

Kan ik ontslag aanvechten of 1 vergoeding vragen

[Gesteld op: 16-09-2010]

Toelichting:
2 leidinggevende (zeg maar voormannen ) hebben mij onterecht beschuldigd van te laat komen van pauze en dat ze me daar meerdere keren op hebben gewezen. Dit klopt pertinent niet ik heb gevraagd of ze me daar dan de bewijzen voor kunnen overleggen ( we werken met een prikklok systeem ). Deze konden ze niet overleggen. Ik ben uitzendkracht maar had een vast rooster. Deze baan verdiende daarnaast meer dan vergelijkbare banen ( koude toeslag ) hierdoor ben ik dus in inkomen flink op achteruit gegaan. De voormannen hebben nooit iets op papier gezet ze hebben het nooit doorgegeven aan het uitzendburo en nu zou ik dus op 1 dag meerdere keren te laat moeten zijn geweest waardoor ik dus eigenlijk meteen weg moest en dat is het. Wat er volgens mij achter zit is dat 1 van de voormannen een broer bij mij in het team heeft werken en dat broertje denkt dat hij ook voorman is en daar is hij vaker op aan gesproken waardoor er groepjes ontstonden ja ik praat met iedereen waar ik mee werk dus ga ik niet speciaal in 1 groep zitten en de laatste dag dat ik werkte kreeg ik met hem een konflikt over het feit dat ik volgens hem te lang was blijven lunchen maar ik deed mee aan de ramadan en daar is een speciale regeling voor dat ik dan dus s'avonds langer mag eten en s'middags dan niet lunch. Maar hij wist dit niet en vond dat ik hem dat had moeten zeggen. Ik vroeg hem waarom de rest van het team weet het de voormannen waren er niet dus de teamleider die weet het waarom moet ik jou opzoeken wie ben jij nou ik kreeg als antwoord het zelfde als jij nou dus als je er bij was geweest toen ik het vertelde had je het geweten. Maar als jij er voor kiest om niet met de andere te praten ja dat is op dat moment niet mijn probleem. Er kwam een voorman bij alles is uitgelegd de voorman zegt ok zand erover we gaan weer verder werken. Het zat me toch niet helemaal lekker en heb de volgende ochtend meteen het uitzendburo gebeld van wat er was gebeurd en dat ik denk dat men me een kunstje zal flikken. Dat ze dat in hun achterhoofd moesten houden mochten er dingen gezegd worden vanuit het bedrijf. Die dag was ik vrij ik werd nog gebeld of ik niet toch kon komen want het was heel erg druk, maar ik zat met me dochtertje ( woensdag is me vader dag ) dus kon ik niet gaan. De volgende dag krijg ik bericht van het uitzendburo dat ik dus niet meer welkom ben bij het bedrijf om wille van de hierboven genoemde reden.
Antwoord:
U werkt op uitendbasis, formeel is er geen dienstverband tussen u en de opdrachtgever van het uitzendbureau. De inlener/opdrachtgever kan te allen tijde de inleenovereenkomst beëindigen. De beeindiging kunt u niet aanvechten. U heeft eventueel aanspraken jegens het uitzendbureau, afhankelijk van de fase waarin u zich thans bevindt.
Beantwoord door:
E.A. van Jaarsveld
profielpagina

Subrubrieken binnen de rubriek Ontslag:
Ontslagvergoeding


Gerelateerde vragen aan Kan ik ontslag aanvechten of 1 vergoeding vragen:

Mag een foto ongevraagd gepubliceerd worden?
      [Gesteld in Televisie]
2010-03-10 16:44:04
portretrecht ja of nee?
      [Gesteld in Televisie]
2010-03-19 16:48:08
geen kinderopvangtoeslag door vrijwilligerswerk
      [Gesteld in Belastingen-Zeeland]
2012-01-20 15:38:02
Kan contract veranderd worden? (Arts-assistent)
      [Gesteld in Arbeidsrecht-Noord Brabant]
2009-05-31 00:56:57
hulpverlener haakt af
      [Gesteld in schuldadvies & schuldbegeleiding]
2012-08-30 11:14:07

Gemiddelde score Ontslag: 8.7 (475x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+