Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Mens & Maatschappij » Paranormaal » Droomuitleg
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Droomuitleg en krijg online een antwoord van de specialist in Droomuitleg

Zelf een vraag over Droomuitleg? Klik hier.
Meer vragen over Droomuitleg.
De huidige beheerder van de rubriek Droomuitleg:
Naam: Harvey semmoh
Bedrijf: Semmoh consults
Reactiesnelheid: 44 uur
Waardering: 8.7 (van max. 10)
Meer informatie over Harvey semmoh vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over DroomuitlegVragen over Droomuitleg via RSS. Klik hier.
RSS over Droomuitleg op jouw website?Vragen over Droomuitleg op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over DroomuitlegVragen over Droomuitleg via E-mail. Klik hier.

Kunt u me vertellen wat deze droom betekent?

[Gesteld op: 15-09-2010]

Toelichting:
Ik lag in bed en was bezig in slaap te vallen. Zoals zo vaak denk ik dan dat ik iets heel belangrijks vergeet, wat mij elk moment te binnen kan schieten. Ik schrok inderdaad wakker met de gedachte dat ik de vogel helemaal vergeten was. Al dagen geen eten en drinken meer gegeven. (in werkelijkheid heb ik helemaal geen vogel(s) in huis, alleen een hond en een kat.) Waarschijnlijk was ie al dood. Ik dacht nou dat zie ik morgenochtend wel als ik wakker word. Opnieuw schrok ik wakker met de gedachte dat ik dit niet kon maken. Ik sprong uit mijn bed (niet in mijn droom maar in werkelijkheid) deed alle lichten aan en rende naar beneden om te kijken hoe het met de vogel was. Toen ik aankwam op de plek waar ik een kooi verwachtte, was er geen kooi en ook geen vogel en werd het me duidelijk dat ik het gedroomd had. Ik ging naar de wc, deed vervolgens alle lichten weer uit en kroop terug in bed.
Vervolgens droomde ik dat ik aan een vriendin, die bij mij op bezoek was, het vreemde voorval vertelde. Ze zei helemaal niets maar bleef mij alleen maar aankijken met een vreemde blik. Alsof ze mijn verhaal niet geloofde. Ik zat met mijn rug naar de plek waar ik eerder de kooi verwacht had. Toen ik mij omdraaide stond er opeens wel een kooi met daarin een papegaai die op zijn rug lag (dood?) maar ook nog 2 witte parkieten (waar kwamen die opeens vandaan?) die op de rand in de kooi zaten. Ik schrok enorm en ben gelijk opgesprongen om ze eten en drinken te geven. Ik dacht dat de papegaai al dood was maar toen ik wat eten en drinken bij hem hield draaide hij zich toch weer om. Ik voelde me zo verschrikkelijk schuldig. Hoe kon ik ze nou toch vergeten! Ik zei tegen mijn vriendin dat ik voortaan de kooi niet meer zou afsluiten zodat de vogels niet meer alleen afhankelijk van mij waren voor eten en drinken maar zelf op zoek konden gaan voor het geval ik ze nog eens zou vergeten.
Antwoord:

Beste vraagsteller, je bent een zorgzaam persoon die goed voor anderen zorgd. Je bent erg naar buiten gericht en wilt alles goed doen (altijd bang wat belagrijks te vergeten).De vogel in de kooi is een deel van je ziel, die je in een kooi opgesloten hebt. Een verstopte eigenschap. Als je dit deel niet voed, gaat het dood. Maar het hoort bij jouw, dus ga je dromen erover. De papegaai staat voor herhaling, nadoen, imiteren. De parkiet staat voor eigen initiiatief, spontaniteit, creativiteit.

In je droom vergeet je eten te geven aan de papegei, je bent bang dat hij dood is. Dan kom je beneden (in je droom0 en ziet dat er twee vrije witte (zuiverheid) parkieten op de kooi staan, en de papegaai leeft nog. De vriendin in deze droom is dat deel van jouw die je lief hebt, die je nader staat. Je hebt goed gehandelt in de droom, door de kooi open te laten, zodat de vogels weer vrij rond kunnen vliegen, een niet meer afhagkelijk van jou zijn.

Mekt korte uitleg: je bent druk bezig, naar buiten gericht in je leven. Je vergeet belangrijke delen van jezelf te voeden. Zorg goed voor jezelf, ook voor de delen die je niet wilt zien, want ze horen bij jou. laat zien wie je bent.

Een warme groet, Simii

 

 
Reactie vraagsteller:
Hartelijk dank voor deze uitleg!

Groeten Ineke Hooghuis
 
Antwoord Beheerder:
.
Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl


Gerelateerde vragen aan Kunt u me vertellen wat deze droom betekent?:

Ik droom mijn moeders gedachte, hoe kan dat??
      [Gesteld in Dood]
2008-01-22 11:18:01
kan het echt zijn?
      [Gesteld in Ufo's]
2008-04-28 23:20:07
droom
      [Gesteld in Geestelijke Stoornissen]
2009-09-01 06:06:20
Dromen over de dood,
      [Gesteld in Dood]
2010-12-17 21:28:38
" Kikkers "
      [Gesteld in Droomuitleg]
2017-09-28 13:53:28

Gemiddelde score Droomuitleg: 8.7 (29x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+