Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Mens & Maatschappij » Paranormaal » Astrologie
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Astrologie en krijg online een antwoord van de specialist in Astrologie

Zelf een vraag over Astrologie? Klik hier.
Meer vragen over Astrologie.

Beheerder worden?

De rubriek Astrologie heeft momenteel nog geen beheerder.

Meld je aan als beheerder voor de rubriek Astrologie Klik hier.

RSS over AstrologieVragen over Astrologie via RSS. Klik hier.
RSS over Astrologie op jouw website?Vragen over Astrologie op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over AstrologieVragen over Astrologie via E-mail. Klik hier.

Wat is mijn levensdoel?

[Gesteld op: 29-10-2007]

Toelichting:
Ik ben geboren in Alkmaar om 10:10uur 's ochtends op 19-1-1975. Volgens een psycholoog/paragnost heb ik bepaalde gebeurtenissen in mijn leven niet goed verwerkt en hierdoor kan ik mijn levensdoel niet bereiken. Ik weet echter niet welke onverwerkte gebeurtenissen het zijn. Ik heb een vriendin en later mijn vriend jong verloren en ook om het overgaan van een lange relatie getreurd, maar dat is allemaal zo lang geleden. Ik wil zo graag verder, maar weet niet hoe ik verder moet. Ik wil deze gebeurtenissen graag verwerken, maar ik weet niet waar ik moet beginnen.
Antwoord:
Beste steenbok,

Het lijkt alsof je wat verward bent en niet precies weet waar en hoe de dingen aan te pakken. Je wilt zo graag verder zeg je. Waar wil je mee verder? En hoe komt het dat het jou op dit moment niet lukt? Wat hebben deze vragen te maken met je levensdoel?
Ieder mens loopt in zijn leven de nodige deuken en butsen op, die niet allemaal even goed verwerkt worden. Veel van die gebeurtenissen verdwijnen uit je bewustzijn en verplaatsen zich dan naar het onbewuste. Bijvoorbeeld: In je jeugd heb je te maken gehad met een buurman, die klein en dik van stuk was. Deze buurman is een keer behoorlijk kwaad op je geworden, omdat je zijn plantjes in de tuin hebt verwoest met het voetballen. Deze situatie vond je als kind zeer beangstigend. Wat er vervolgens kan gebeuren is dat je dit hele voorval met die buurman vergeet. Het is immers een relatief onbeduidend incident. Kind voetbalt en buurman wordt boos. Je groeit op en wordt ouder. Je studeert en/of gaat werken. En dan ineens krijg te maken met een baas of collega die zeer klein van stuk is. Je voelt je niet op je gemak als ze bij je in de buurt zijn. Je vraagt je elke keer af of je iets aan het doen bent wat eigenlijk niet mag in hun ogen. Je begrijpt niet wat er aan de hand is. Kortom je gaat reageren alsof je weer dat jongetje van toen bent in plaats van inmiddels een volwassen man. Dit gebeurt automatisch. Je hebt niet in de gaten dat je ook anders kunt reageren.
De meeste mensen reageren vanuit de dingen die ze hebben ervaren in hun jeugd. Veel van die gebeurtenissen kun je zijn vergeten. Dit is op zich helemaal niet erg, tenzij je er in het dagelijkse leven last van hebt. Om je levensdoel te bereiken is het niet zo dat je heel je verleden hoeft om te spitten. Je kunt ook kijken naar wat je levensdoel is en hoe je dat vanaf NU vorm wil gaan geven.
Volgens je horoscoop is het jouw levensdoel om in dit leven je eigen levensvisie te ontwikkelen. Je kunt hierbij gebruik maken van de filosofieŰn van anderen. Wees er tegelijkertijd van bewust dat het de waarheden van anderen zijn. Maak gebruik van je intu´tie en ervaar wat voor jou waar is. Reizen en contacten met anderen kun je helpen om jouw levensvisie/filosofie te ontwikkelen.
Bij het leven hoort de dood. Ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dat je een vriendin en vriend hebt verloren is geen kattenpis. Wat voor invloed heeft hun dood gehad op jouw leven? Wat heb je gevoeld? Wat voel je nu? Hoe hebben deze gebeurtenissen je kijk op de dood en het leven be´nvloed? Ik weet niet of je hun dood verwerkt hebt. Dat weet alleen jij! Wat ik je wel als tip mee kan geven is om vanavond te kijken naar een documentaire over twee pubers en hoe zij omgaan en zijn gegaan met het sterven van een dierbare. Documentaire heet Ĺhet gevoel van allerzielenĺ en begint om 18:20 op Nederland 2 en duurt een half uurtje. Waarschijnlijk kun je hem ook nog zien bij Ĺuitzending gemistĺ.
Hoe nu verder? Wellicht heb je voldoende aan dit bericht om verdere stappen te kunnen zetten op je levenspad en dit vorm te geven. Als je hulp nodig hebt, kun je me bellen. Ik kan dan samen met je bekijken waar je nu precies behoefte aan hebt.
Met vriendelijke groet, I. Boom
Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl

Subrubrieken binnen de rubriek Astrologie:
Horoscopen


Gerelateerde vragen aan Wat is mijn levensdoel?:

levensdoel?reactie op het antwoord
      [Gesteld in Astrologie]
2008-11-16 11:50:03
Levensdoel
      [Gesteld in Orakels]
2011-02-26 22:59:44
talenten
      [Gesteld in Astrologie]
2007-12-15 19:37:49
wat is mijn levensdoel en past deze man erin?
      [Gesteld in Astrologie]
2008-08-17 04:46:53
Mijn levensdoel en hoe het bereiken?
      [Gesteld in Horoscopen]
2008-08-18 16:39:23

Gemiddelde score Astrologie: 0.0 (0x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+