Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version française: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versión española : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Mens & Maatschappij » Relaties » Familie » Familieproblemen
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Familieproblemen en krijg online een antwoord van de specialist in Familieproblemen

Zelf een vraag over Familieproblemen? Klik hier.
Meer vragen over Familieproblemen.
De huidige beheerder van de rubriek Familieproblemen:
Naam: Klaas Zondervan
Bedrijf: Luminis erfgenamenonderzoek
Reactiesnelheid: 420 uur
Waardering: 9.0 (van max. 10)
Meer informatie over Klaas Zondervan vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over FamilieproblemenVragen over Familieproblemen via RSS. Klik hier.
RSS over Familieproblemen op jouw website?Vragen over Familieproblemen op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over FamilieproblemenVragen over Familieproblemen via E-mail. Klik hier.

vriend van mijn dochter maakt onze relatie stuk

[Gesteld op: 14-08-2010]

Toelichting:
Relatie tussen ons was altijd erg close.Na de komst van haar vriend waar ze mee samen woont.verziek het onze relatie en alles wat er binnen zijn fam. afspeeld deugt alleen maar.Zijn moeder en zijn broertje wonen er ook bij in.Ze zouden met ons op vakantie om de kosten te sparen toen ik vertelde dat het € 175,00 ging kosten p.p.voor een week vakantie inclusief de kosten voor de brandstof, huisje, eten en drinken. Was hun reactie dat ze geen geld hadden en dat ze gratis mee wilden gaan daar kwam het op neer. En dat onze dochter al heel vaak met zijn ouders \\\"gratis\\\"was mee geweest. En dat het nu voor hem ook maar gratis moest zijn.Terwijl wij onze dochter altijd geld mee gaven voor de vakanties met zijn ouders om de kosten te drukken voor hun.Hij zei tegen mijn dochter hang die telefoon maar op ik ga niet meer met die gasten met vakantie. Heb haar later nog weer terug gebeld en gezegt dat zij zonder te betalen wel mee mochten gaan.Ook dit wilde hij niet.Ook als hij jarig is worden wij als gezin niet uitgenodigd maar mogen na die tijd als hier weer komen wel klaar staan met een kadootje.En het liefst ook nog zo duur mogelijk. Wij hebben haar vriend geaccepteerd omdat hij met onze dochter is maar anders moet ik hem niet. Omdat hij te beroerd is om te werken en het liefst in zijn autotootje rond rijd en de macho wil uithangen.Hij kreeg altijd maar wat zijn hartje begeerde van zijn ouders en hoefde thuis ook nooit iets te doen.Bij ons is het wel anders ze moeten allemaal hun eigen ding doen omdat wij een gezin zijn met 7 kinderen. Hij heeft haar ook al een keer geslagen.Waar ik mij veel aan stoor.Gewoon omdat hij zijn zin niet kreeg. Onze dochter werkt en leert nog steeds.Hij wisseld steeds van werk en als het hem niet bevalt dan gaat hij weer iets anders doen maar heeft geen diploma\\'s.Hij schijnt ook een vorm te hebben van pdd noss. Na dit voorval heeft onze dochter mij ook niet gebeld of een sms gestuurd met mijn verjaardag.Help wat moet ik mijn relatie met mijn dochter verbreken? dit op zijn beloop laten en zien waar het schip strand?Of haar weer smsen of bellen en het weer bij leggen?zoals als het al eerder is gebeurd? Ze is binnenkort jarig maar ik weet niet meer dit te handelen.Ik mis haar maar ze heeft mij enorm gekwest door het voorval (wel met vrienden met vakantie geweest) en doordat ze niets heeft laten horen met mijn verjaardag. En haar vriend heeft gezegt dat ze maar met mij moest breken.Wat is wijsheid.
Antwoord:
wijsheid is datgene wat uw hart u ingeeft, zonder dat u anderen beschadigd of verdroet gaat doen. accepteren is moeilijk maar een liefdes band tussen moeder en dochter 2wordt nimmer verbroken, als de moeder waakt over het geluk van haar kind. ben er als ze u nodig heeft en stap over uw eigen frustraties heen door te zorgen dat uw dochter haar moede3r terug krijgt waar ze kan uithuilen en kracht en energie vindt om haar leven te leiden zoals zij daarvoor heeft gekozen.

Het zal moeilijk voor u zijn, maar de liefde voor het kind overwint alles 
Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl


Gerelateerde vragen aan vriend van mijn dochter maakt onze relatie stuk:

Mag een foto ongevraagd gepubliceerd worden?
      [Gesteld in Televisie]
2010-03-10 16:44:04
nieuwe relatie met jonge kinderen.
      [Gesteld in NLP]
2013-02-13 16:26:09
Heb ik een vorm van bindingsangst?
      [Gesteld in Psychologie]
2009-02-09 20:08:24
Kan ik mijn vriend nog vertrouwen?
      [Gesteld in Psychologie]
2009-09-22 21:56:09
mijn vriends dochter is een zeer moeilijk kind
      [Gesteld in NLP]
2008-06-29 13:33:00

Gemiddelde score Familieproblemen: 0.0 (0x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+